Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Strona 32 z 66 PierwszyPierwszy ... 2228293031323334353642 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 311 do 320 z 652

Wątek: Nokia Lumia 930 - unboxing, recenzje, pierwsze wrażenia

  1. #311

    OFF-LINE

    Dołączył
    05.08.2013
    Posty
    214
    Telefon
    Nokia L930
    Dziękuję
    32
    Podziękowano
    22(19)
    Reklama:
    Po tygodniu wkładania do kieszeni, w uchwyt samochodowy itd.
    Załączone obrazki Załączone obrazki

  2. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #312

    ON-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,970
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,950
    Podziękowano
    222,110(11,128)
    Chyba chodzisz w dresach z kreszu

  • #313

    OFF-LINE

    Dołączył
    05.08.2013
    Posty
    214
    Telefon
    Nokia L930
    Dziękuję
    32
    Podziękowano
    22(19)
    Cytat Zamieszczone przez djtonka Zobacz posta
    Chyba chodzisz w dresach z kreszu

    Czuję się dotknięty:P

  • #314

    ON-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,970
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,950
    Podziękowano
    222,110(11,128)
    to jak kolega wcześniej zrobił ze swoją co zrobił?

  • #315

    OFF-LINE

    Dołączył
    05.08.2013
    Posty
    214
    Telefon
    Nokia L930
    Dziękuję
    32
    Podziękowano
    22(19)
    Musiał nosić papier ścierny w kieszeni

  • #316

    OFF-LINE

    Dołączył
    15.07.2014
    Lokalizacja
    Dąbrowa Górnicza
    Posty
    168
    Telefon
    Lumia 930
    Operator
    Orange
    Dziękuję
    16
    Podziękowano
    11(11)
    no jak mowilem wczesniej, przegladalem watek bledow 930 na wpcentral i ludzie maja rozne problemy, ale z obudowa nikt nie mial…to albo felerna klapka albo faktycznie felerne ciuchy

  • #317

    OFF-LINE

    Dołączył
    06.08.2014
    Posty
    27
    Telefon
    Galaxy S advance
    Operator
    Orange
    Dziękuję
    1
    Podziękowano
    0(0)
    Witam Panowie,
    Zastanawiam sie nad moim pierwszym telefonem z WP.. Padlo na lumie 930 lub 1520.. tyle ze drugi model troche przeraza swoja wielkoscia ale poza tym zbiera swietne recenzje za baterie ekran i wgl.. Osobiscie sklanialbym sie do 5calowca ale martwi mnie ta bateria, fioletowa czern i to nagrzewanie sie telefonu.. Moze mi ktos z Was powiedziec czy aktualizacja oprogramowania rozwiazuje ktorys z tych problemow i wgl jak wyglada rzeczywistosc z L930?

  • #318

    OFF-LINE

    Dołączył
    15.07.2014
    Lokalizacja
    Dąbrowa Górnicza
    Posty
    168
    Telefon
    Lumia 930
    Operator
    Orange
    Dziękuję
    16
    Podziękowano
    11(11)
    Cytat Zamieszczone przez Thor91 Zobacz posta
    Witam Panowie,
    Zastanawiam sie nad moim pierwszym telefonem z WP.. Padlo na lumie 930 lub 1520.. tyle ze drugi model troche przeraza swoja wielkoscia ale poza tym zbiera swietne recenzje za baterie ekran i wgl.. Osobiscie sklanialbym sie do 5calowca ale martwi mnie ta bateria, fioletowa czern i to nagrzewanie sie telefonu.. Moze mi ktos z Was powiedziec czy aktualizacja oprogramowania rozwiazuje ktorys z tych problemow i wgl jak wyglada rzeczywistosc z L930?
    No ja też przymierzam się do kupna w bardzo niedalekiej przyszłości ale co nieco wiem o powyższych sprawach.
    Co do baterii - to z tego co widzę jest standardowo - obecnie mam iPhone i ładuję go co dzień myśle ze i 930-stkę też będe musial. Zalezy co uruchamiasz i jak często używasz ale nie ma tu niczego niezwykłego, ot standard.
    Fioletowość - tutaj do końca niewiem jak to jest, ale z tego co wyczytalem na forum wpcentral to chodzi o te profile za które odpowiada appka "display" i na dzień dzisiejszy można ją usunąć ew. pobawić sie profilami kolorów. Trzeba czekać na ruch MS.
    Nagrzewanie - słyszałem że obecnie 930 sie potrafi porządnie nagrzać, z racji zastosowania metalowej ramki jest to dość odczuwalne. Z własnego doświadczenia wiem że taka ramka jest dość ciepła na moim iPhone 5, myślę że tutaj zalezy jak bardzo jest ktoś wrażliwy na ciepło - dla jednego będzie to juz gorące a dla innego tylko ciepłe.
    Z najnowszych doniesień wiem też że aktualizacja WP 8.1 Update 1 która ukazała się pare dni temu w kanale PfD rozwiązuje problem nadmiernego ciepła w tym modelu.

  • Jeden użytkownik podziękował Kostelek za ten post:

    Thor91 (07-08-2014)

  • #319

    OFF-LINE

    Dołączył
    12.04.2013
    Posty
    110
    Telefon
    930
    Dziękuję
    28
    Podziękowano
    5(5)
    Cytat Zamieszczone przez rafaa Zobacz posta
    Hm, ciekawe czy konsumpcja baterii też spadnie. Testuj i daj znać
    bateria spada w tym samym tempie

    --- Post Połączono 14:39 --- Poprzedni Post napisano 14:36 ---

    Cytat Zamieszczone przez rafaa Zobacz posta
    Hm, ciekawe czy konsumpcja baterii też spadnie. Testuj i daj znać
    bateria spada w tym samym tempie

  • Jeden użytkownik podziękował masi0 za ten post:

    rafaa (07-08-2014)

  • #320

    OFF-LINE

    Dołączył
    06.08.2014
    Posty
    27
    Telefon
    Galaxy S advance
    Operator
    Orange
    Dziękuję
    1
    Podziękowano
    0(0)
    Cytat Zamieszczone przez Kostelek Zobacz posta
    No ja też przymierzam się do kupna w bardzo niedalekiej przyszłości ale co nieco wiem o powyższych sprawach.
    Co do baterii - to z tego co widzę jest standardowo - obecnie mam iPhone i ładuję go co dzień myśle ze i 930-stkę też będe musial. Zalezy co uruchamiasz i jak często używasz ale nie ma tu niczego niezwykłego, ot standard.
    Fioletowość - tutaj do końca niewiem jak to jest, ale z tego co wyczytalem na forum wpcentral to chodzi o te profile za które odpowiada appka "display" i na dzień dzisiejszy można ją usunąć ew. pobawić sie profilami kolorów. Trzeba czekać na ruch MS.
    Nagrzewanie - słyszałem że obecnie 930 sie potrafi porządnie nagrzać, z racji zastosowania metalowej ramki jest to dość odczuwalne. Z własnego doświadczenia wiem że taka ramka jest dość ciepła na moim iPhone 5, myślę że tutaj zalezy jak bardzo jest ktoś wrażliwy na ciepło - dla jednego będzie to juz gorące a dla innego tylko ciepłe.
    Z najnowszych doniesień wiem też że aktualizacja WP 8.1 Update 1 która ukazała się pare dni temu w kanale PfD rozwiązuje problem nadmiernego ciepła w tym modelu.
    Zalezy mi na informacji jak dlugo telefon wytrzyma na ladowaniu z wlaczonym synchro poczty plus Fb kilkudziesiecioma sms i kilkoma minutami rozmow plus od czasu do czasu internet.. no przy wlaczonej transmisji danych przez caly czas ( moze z wyjatkiem nocy) zeby nic mi nie pikalo..

    No i jest sprawa tej 1520.. ona jest spora ale nie przeraza mnie jej wymiar.. tylko jak to trzymac podczas rozmowy i czy wejdzie do kieszeni jeansow( nie rurek bron Boze)
    Ostatnio edytowane przez Thor91 ; 07-08-2014 o 14:50

  • Strona 32 z 66 PierwszyPierwszy ... 2228293031323334353642 ... OstatniOstatni

    Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Podobne wątki

    1. [Nokia X] Pierwsze opinie i wrażenia
      Przez Potok666 w dziale Android
      Odpowiedzi: 27
      Ostatni post / autor: 19-03-2014, 10:09
    2. [Lumia 1520] Recenzja, pierwsze wrażenia
      Przez effe w dziale Recenzje
      Odpowiedzi: 71
      Ostatni post / autor: 03-01-2014, 22:49
    3. [Lumia 920] Pierwsze wrażenia po premierze
      Przez djtonka w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 136
      Ostatni post / autor: 24-12-2012, 09:08

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas