Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Strona 29 z 66 PierwszyPierwszy ... 1925262728293031323339 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 281 do 290 z 652

Wątek: Nokia Lumia 930 - unboxing, recenzje, pierwsze wrażenia

  1. #281

    OFF-LINE

    Dołączył
    03.08.2014
    Posty
    34
    Telefon
    Lumia 930
    Dziękuję
    5
    Podziękowano
    1
    Reklama:
    Niestety, są to wytarcia Zaraz wstawię fotkę. Wygląda paskudnie.
    Sent from my RM-1045_1084 using Tapatalk

  2. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #282

    OFF-LINE

    Dołączył
    03.08.2014
    Posty
    34
    Telefon
    Lumia 930
    Dziękuję
    5
    Podziękowano
    1
    Tak to wygląda
    Sent from my RM-1045_1084 using Tapatalk
    Załączone obrazki Załączone obrazki

  • #283

    OFF-LINE

    Dołączył
    15.07.2014
    Lokalizacja
    Dąbrowa Górnicza
    Posty
    168
    Telefon
    Lumia 930
    Operator
    Orange
    Dziękuję
    16
    Podziękowano
    11(11)
    Cytat Zamieszczone przez marti701 Zobacz posta
    Tak to wygląda
    Sent from my RM-1045_1084 using Tapatalk
    Faktycznie wyglada na wytarcie. Dziwne bo np. w 520 matowa tylna obudowa jest bardzo trwala a tu takie rzeczy. I teraz nie wiem na jaki kolor sie zdecydować….

  • #284

    OFF-LINE

    Dołączył
    05.08.2013
    Posty
    214
    Telefon
    Nokia L930
    Dziękuję
    32
    Podziękowano
    22(19)
    Nie chce mi się wierzyć żeby to było od wkładania do spodni. Reklamuj bo ewidentnie klapka wadliwa. Jeśli to standard i u mnie też wyskoczy to reklamuje i po reklamacji do żyda idzie. Nie "zniese" belli w takim stanie

  • #285

    OFF-LINE

    Dołączył
    16.06.2014
    Posty
    161
    Telefon
    Nokia Lumia 930
    Operator
    Plus
    Dziękuję
    3
    Podziękowano
    13(11)
    Zawsze można zakupić skórzane etui na telefon i po problemie. Ciekawe, czy przy innych kolorach też robią się takie wytarcia?

  • #286

    OFF-LINE

    Dołączył
    15.07.2014
    Lokalizacja
    Dąbrowa Górnicza
    Posty
    168
    Telefon
    Lumia 930
    Operator
    Orange
    Dziękuję
    16
    Podziękowano
    11(11)
    Cytat Zamieszczone przez rafaa Zobacz posta
    Nie chce mi się wierzyć żeby to było od wkładania do spodni. Reklamuj bo ewidentnie klapka wadliwa. Jeśli to standard i u mnie też wyskoczy to reklamuje i po reklamacji do żyda idzie. Nie "zniese" belli w takim stanie
    Dokladnie, przejrzałem wątki na wpcentral i nikt takiego błędu nie opisuje. To musi być felerna klapka

  • #287

    OFF-LINE

    Dołączył
    05.08.2013
    Posty
    214
    Telefon
    Nokia L930
    Dziękuję
    32
    Podziękowano
    22(19)
    Specjalnie kupiłem dzisiaj modern Combat 5 żeby sprawdzić, czy usmażę na nim jajko. Po 2 albo 3 misjach wyłączyłem. Nie zauważyłem żeby zagrzał się jakoś bardziej niż podczas długiej sesji z przeglądarką. Klapka ciepła, ramka gorącą. Jak dla mnie to wydziwianie i tyle. Alu zawsze się mocno zagrzeje, za to moja L920 potrafiła się bardziej zagrzać w okolicach aparatu.

  • #288

    OFF-LINE

    Dołączył
    15.07.2014
    Lokalizacja
    Dąbrowa Górnicza
    Posty
    168
    Telefon
    Lumia 930
    Operator
    Orange
    Dziękuję
    16
    Podziękowano
    11(11)
    Cytat Zamieszczone przez rafaa Zobacz posta
    Specjalnie kupiłem dzisiaj modern Combat 5 żeby sprawdzić, czy usmażę na nim jajko. Po 2 albo 3 misjach wyłączyłem. Nie zauważyłem żeby zagrzał się jakoś bardziej niż podczas długiej sesji z przeglądarką. Klapka ciepła, ramka gorącą. Jak dla mnie to wydziwianie i tyle. Alu zawsze się mocno zagrzeje, za to moja L920 potrafiła się bardziej zagrzać w okolicach aparatu.
    Dokładnie. U mnie na ip5 też się grzeje ramka - to aluminium więc szybko przewodzi ciepło. Niestety wydajne smartfony tak mają, mocny sprzet + aluminium/metal i taki jest efekt. Mysle ze inne lumie nagrzewaja sie tak samo tylko ze plastik jest wiekszym izolatorem i tego po prostu nie czuć.

  • #289

    OFF-LINE

    Dołączył
    05.08.2013
    Posty
    214
    Telefon
    Nokia L930
    Dziękuję
    32
    Podziękowano
    22(19)
    Po przetestowaniu here drive, yanosika i copilota stwierdzam walnięty gps u mnie, a w sobotę wyjazd na wakacje :/ yanosik i copilot świruje i mimo że nie zgłasza utraty sygnału, pokazuje źle kierunek jazdy lub w ogóle inne ulice. Here drive o dziwo pokazuje wszystko bez zastrzeżeń. Gdybym nie zauważył, ze co jakiś czas nie pokazuje aktualnej prędkości to nawet bym nie wiedział, że coś jest nie tak.

  • #290
    JFP

    OFF-LINE

    Dołączył
    16.04.2014
    Lokalizacja
    Gdańsk
    Posty
    161
    Telefon
    Lumia 920
    FW
    WP8.1 Denim
    Operator
    Play
    Dziękuję
    24
    Podziękowano
    20(16)
    Cytat Zamieszczone przez rafaa Zobacz posta
    Po przetestowaniu here drive, yanosika i copilota stwierdzam walnięty gps u mnie...
    Here drive o dziwo pokazuje wszystko bez zastrzeżeń
    Wybacz, ale to nielogiczne, bowiem Here Drive korzysta dokładnie z tego samego GPS!

  • Strona 29 z 66 PierwszyPierwszy ... 1925262728293031323339 ... OstatniOstatni

    Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Podobne wątki

    1. [Nokia X] Pierwsze opinie i wrażenia
      Przez Potok666 w dziale Android
      Odpowiedzi: 27
      Ostatni post / autor: 19-03-2014, 09:09
    2. [Lumia 1520] Recenzja, pierwsze wrażenia
      Przez effe w dziale Recenzje
      Odpowiedzi: 71
      Ostatni post / autor: 03-01-2014, 21:49
    3. [Lumia 920] Pierwsze wrażenia po premierze
      Przez djtonka w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 136
      Ostatni post / autor: 24-12-2012, 08:08

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas