Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Strona 28 z 66 PierwszyPierwszy ... 1824252627282930313238 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 271 do 280 z 652

Wątek: Nokia Lumia 930 - unboxing, recenzje, pierwsze wrażenia

  1. #271
    Marcin26lbn
    Gość
    Reklama:
    Zawiodłem się telefon bardzo mocno nagrzewa się nawet przy przeglądaniu internetu i zaczyna parzyć wgrywanie oprogramowanie na tą usterkę. A przy grach co z tego że świetnie działa przy GTA lub Modern Combat 5 jeśli po 10minutach telefon tak parzy że nie da się grać jedynie w futerale

  2. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #272

    OFF-LINE

    Dołączył
    05.08.2013
    Posty
    214
    Telefon
    Nokia L930
    Dziękuję
    32
    Podziękowano
    22(19)
    Cytat Zamieszczone przez masi0 Zobacz posta
    zaciekawiłeś mnie tym gps - dziś przetestuje i dam znac

    Testowałeś?

  • #273

    OFF-LINE

    Dołączył
    12.04.2013
    Posty
    110
    Telefon
    930
    Dziękuję
    28
    Podziękowano
    5(5)
    Tak. Dziś i wczoraj w here, bez problemu. To samo w bing zdrowie, do biegania śmiga aż miło. Fix łapie błyskawicznie.

  • Jeden użytkownik podziękował masi0 za ten post:

    rafaa (02-08-2014)

  • #274

    OFF-LINE

    Dołączył
    05.08.2013
    Posty
    214
    Telefon
    Nokia L930
    Dziękuję
    32
    Podziękowano
    22(19)
    Cytat Zamieszczone przez Marcin26lbn Zobacz posta
    Zawiodłem się telefon bardzo mocno nagrzewa się nawet przy przeglądaniu internetu i zaczyna parzyć wgrywanie oprogramowanie na tą usterkę. A przy grach co z tego że świetnie działa przy GTA lub Modern Combat 5 jeśli po 10minutach telefon tak parzy że nie da się grać jedynie w futerale

    Dobrze, ze nie zamontowali w nim snapa 801 bo dopiero byś czuł, co to wysoka temperatura a dodatkowo gta czy modern Combat nagle dostałby zadyszki. U mnie mocno grzeje się tylko ramka w prawym dolnym rogu. Klapka jest tylko ciepła. Ale faktycznie telefon dość szybko łapie temperaturę.

  • #275
    rakers
    Gość
    TMobile Slovakia. Dziś w salonie l930 za 12 ojro w abo za 29 ojro. 250 min na rozmowy i 2 GB. SMS nie limitowane.

    O2 l930 500 ojro z karta SIM prepaid.

    Sent from my XT1039 using Tapatalk
    Ostatnio edytowane przez rakers ; 02-08-2014 o 21:51

  • #276

    OFF-LINE

    Dołączył
    12.04.2013
    Posty
    110
    Telefon
    930
    Dziękuję
    28
    Podziękowano
    5(5)
    Cytat Zamieszczone przez rafaa Zobacz posta
    Dobrze, ze nie zamontowali w nim snapa 801 bo dopiero byś czuł, co to wysoka temperatura a dodatkowo gta czy modern Combat nagle dostałby zadyszki. U mnie mocno grzeje się tylko ramka w prawym dolnym rogu. Klapka jest tylko ciepła. Ale faktycznie telefon dość szybko łapie temperaturę.
    Kwestia wrażliwości na ciepło. Ja tez nie narzekam. Ramka odprowadza ciepło , to nie plastik z samsunga. Malkontentom polecam pobawić się lg g3 tam procek rozgrzewa się do 75st

  • #277

    OFF-LINE

    Dołączył
    03.08.2014
    Posty
    34
    Telefon
    Lumia 930
    Dziękuję
    5
    Podziękowano
    1
    W czarnej 930, tylna obudowa strasznie tandetna i delikatna. Ten mat poleruje się od wkładania w kieszeń Po tygodniu używania moja 930 wygląda jakby miała tłuste plamy.
    Sent from my RM-1045_1084 using Tapatalk

  • #278

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    13,331
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,774
    Podziękowano
    202,402(10,597)
    myślisz że nie warto z tym uderzać do Nokii, wymiana gwarantowana w serwisie ale każda inna czarna będzie to samo

  • #279

    OFF-LINE

    Dołączył
    03.08.2014
    Posty
    34
    Telefon
    Lumia 930
    Dziękuję
    5
    Podziękowano
    1
    Na pewno ją dam do serwisu, ale po tygodniu znów będzie wyglądać tak samo Telefonik bardzo fajny, ale ta tylna klapka tragedia. Wszelkie pokrowce, folie, wsuwki odpadają, bo nie trawię takich rzeczy na telefonie.
    Sent from my RM-1045_1084 using Tapatalk

  • #280

    OFF-LINE

    Dołączył
    05.08.2013
    Posty
    214
    Telefon
    Nokia L930
    Dziękuję
    32
    Podziękowano
    22(19)
    U mnie te tłuste, świecące plamy robią się z potu. Pewny jesteś, ze to wytarte? Normalnie szmatą mi to nie szkodzi ale wystarczy trochę płynu do czyszczenia lcd i śladu po plamach nie ma.

  • Strona 28 z 66 PierwszyPierwszy ... 1824252627282930313238 ... OstatniOstatni

    Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Podobne wątki

    1. [Nokia X] Pierwsze opinie i wrażenia
      Przez Potok666 w dziale Android
      Odpowiedzi: 27
      Ostatni post / autor: 19-03-2014, 10:09
    2. [Lumia 1520] Recenzja, pierwsze wrażenia
      Przez effe w dziale Recenzje
      Odpowiedzi: 71
      Ostatni post / autor: 03-01-2014, 22:49
    3. [Lumia 920] Pierwsze wrażenia po premierze
      Przez djtonka w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 136
      Ostatni post / autor: 24-12-2012, 09:08

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas