Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Strona 26 z 66 PierwszyPierwszy ... 1622232425262728293036 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 251 do 260 z 652

Wątek: Nokia Lumia 930 - unboxing, recenzje, pierwsze wrażenia

  1. #251

    OFF-LINE
    Awatar porter

    Dołączył
    03.06.2013
    Posty
    188
    Telefon
    Nokia Lumia 830
    Operator
    NJU
    Dziękuję
    13
    Podziękowano
    9(9)
    Reklama:
    Ostatnio edytowane przez porter ; 30-07-2014 o 12:53

  2. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #252

    ON-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    13,315
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,773
    Podziękowano
    202,356(10,594)
    Opłacani przez Nokię, znajdz drugi portal gdzie tak samo w zachwyt wpadają

  • #253

    OFF-LINE

    Dołączył
    22.11.2013
    Posty
    449
    Telefon
    iP 6
    Dziękuję
    3
    Podziękowano
    36(34)
    Z kolei gol jest niekonsekwentny, a negatywne nastawienie aż nazbyt widoczne.

  • #254

    ON-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    13,315
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,773
    Podziękowano
    202,356(10,594)
    We wszystkich ofertach w UK i sklepach gsm aż bije po oczach ta L930

  • #255
    rakers
    Gość
    Cytat Zamieszczone przez djtonka Zobacz posta
    We wszystkich ofertach w UK i sklepach gsm aż bije po oczach ta L930
    No tak oby tylko kupowali go. Za m-c okaże się

    Sent from my XT1039

  • #256

    ON-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    13,315
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,773
    Podziękowano
    202,356(10,594)
    jakoś nie widzę po sklepach no ale

  • #257
    rakers
    Gość
    Ale czego nie widzisz. Wyniki pokaza

    Sent from my XT1039

  • #258

    OFF-LINE
    Moderator Globalny Awatar Potok666

    Dołączył
    17.11.2012
    Posty
    7,327
    Telefon
    Lumia 920|640|625
    FW
    10586.456 | 14375
    Operator
    Play
    Dziękuję
    2,466
    Podziękowano
    2,224(794)
    Cytat Zamieszczone przez banan40 Zobacz posta
    Z jednej strony prawidłowo ze nie odpali, to jest zabezpieczenie przed uszkodzeniem podzespołów, 930 tka w ogóle nie reaguje na przegrzania i jest to niebezpieczne tak myślę..
    Nie zrozum mnie źle, używam jeszcze trzech aparatów lumia, z 920 na czele, ale żaden nie umywa się niestety do Z2, liczyłem na rozwój nokii, 920 w swoich latach była idealna potem 1020 i co wypuścili długo oczekiwany model na który nie mogłem się doczekać 930
    Nie kupiłem wkurzyła mnie CENA, bateria, brak sloty i niedopracowany system WP 8.1 drenujący baterię na maxa.
    Jeśli poprawią te mankamenty wracam do WP.



    Pozdrawiam.
    A nie jest tak że wyłącza się przy 55 stopniach? lub w tych granicach?
    >>Mój kanał na youtube<<|>>Mój fotoblog<<CPU: Intel Core i5 4690K 3500/3900MHzCOOLING: SilentiumPC Fera 2 HE1224GPU: Zotac GeForce GTX 980 AMP! Extreme Edition 1393MHz/1800MHz @ 1500MHz/1950MHzMOBO: ASRock Z97M PRO4 RAM:G.Skill TridentX DDR3 2x4GB 2400MHz CL10SSD: Crucial M500 120GBHDD: Western Digital Caviar BlueSND: DAC uNOSTROMO Black PSU: Corsair Builder Series CX 600W 80+ Bronze
    Samsung Galaxy S7 edge

  • #259

    OFF-LINE

    Dołączył
    20.08.2013
    Posty
    147
    Telefon
    S. Z2 , S. Z3, SG S 6
    Operator
    T mobile
    Dziękuję
    37
    Podziękowano
    5(5)
    Zauważyłem ze wyłącza się gdy się przegrzeje, tak temp.ok 55 stopni, ale tylko podczas kręcenia 4 K, i nie wyłącza się telefon wyłącza się tylko aplikacja podczas kręcenia full HD już takiej tendencji nie zauważyłem.

  • #260

    OFF-LINE
    Moderator Globalny Awatar Potok666

    Dołączył
    17.11.2012
    Posty
    7,327
    Telefon
    Lumia 920|640|625
    FW
    10586.456 | 14375
    Operator
    Play
    Dziękuję
    2,466
    Podziękowano
    2,224(794)
    Cytat Zamieszczone przez banan40 Zobacz posta
    Zauważyłem ze wyłącza się gdy się przegrzeje, tak temp.ok 55 stopni, ale tylko podczas kręcenia 4 K, i nie wyłącza się telefon wyłącza się tylko aplikacja podczas kręcenia full HD już takiej tendencji nie zauważyłem.
    Ale chodzilo mi o Lumie czy sie nie restartuje przy takich granicach
    >>Mój kanał na youtube<<|>>Mój fotoblog<<CPU: Intel Core i5 4690K 3500/3900MHzCOOLING: SilentiumPC Fera 2 HE1224GPU: Zotac GeForce GTX 980 AMP! Extreme Edition 1393MHz/1800MHz @ 1500MHz/1950MHzMOBO: ASRock Z97M PRO4 RAM:G.Skill TridentX DDR3 2x4GB 2400MHz CL10SSD: Crucial M500 120GBHDD: Western Digital Caviar BlueSND: DAC uNOSTROMO Black PSU: Corsair Builder Series CX 600W 80+ Bronze
    Samsung Galaxy S7 edge

  • Strona 26 z 66 PierwszyPierwszy ... 1622232425262728293036 ... OstatniOstatni

    Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Podobne wątki

    1. [Nokia X] Pierwsze opinie i wrażenia
      Przez Potok666 w dziale Android
      Odpowiedzi: 27
      Ostatni post / autor: 19-03-2014, 10:09
    2. [Lumia 1520] Recenzja, pierwsze wrażenia
      Przez effe w dziale Recenzje
      Odpowiedzi: 71
      Ostatni post / autor: 03-01-2014, 22:49
    3. [Lumia 920] Pierwsze wrażenia po premierze
      Przez djtonka w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 136
      Ostatni post / autor: 24-12-2012, 09:08

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas