Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Strona 22 z 66 PierwszyPierwszy ... 1218192021222324252632 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 211 do 220 z 652

Wątek: Nokia Lumia 930 - unboxing, recenzje, pierwsze wrażenia

  1. #211

    OFF-LINE

    Dołączył
    12.04.2013
    Posty
    110
    Telefon
    930
    Dziękuję
    28
    Podziękowano
    5(5)
    Reklama:
    Od dziś mam 930 kupiona w euro. Pierwsze wrażenia to takie ze ani trzymanie telefonu mnie nie boli a nie mam rak drwala ani nic mnie nie parzy przy pierwszym ładowaniu i ściąganiu updateow. Telefon działa super szybko i nie przycina. O baterii się nie wypowiadam bo za wcześnie ale od 18 zezarlo 8 procent w tym 30 minut muzyki przez bt i tyle samo rozmów tel + ściąganie maili. Zdjęcia testowe są ostre i b ładne ale poczekam z wyrzucaniem czegokolwiek. Telefon ładnie leży w ręce i w kieszeni wcale nie przeszkadza a miałem do wczoraj iphone 5c.


    Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk

  2. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #212

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    15,620
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,846
    Podziękowano
    207,167(10,771)
    nie sądzisz że za dużo oh-ah'ów , wydaje mi się że mając atrapę w ręce napisał byś to samo

  • #213

    OFF-LINE

    Dołączył
    16.06.2014
    Posty
    161
    Telefon
    Nokia Lumia 930
    Operator
    Plus
    Dziękuję
    3
    Podziękowano
    13(11)
    Cytat Zamieszczone przez masi0 Zobacz posta
    Od dziś mam 930 kupiona w euro. Pierwsze wrażenia to takie ze ani trzymanie telefonu mnie nie boli a nie mam rak drwala ani nic mnie nie parzy przy pierwszym ładowaniu i ściąganiu updateow. Telefon działa super szybko i nie przycina. O baterii się nie wypowiadam bo za wcześnie ale od 18 zezarlo 8 procent w tym 30 minut muzyki przez bt i tyle samo rozmów tel + ściąganie maili. Zdjęcia testowe są ostre i b ładne ale poczekam z wyrzucaniem czegokolwiek. Telefon ładnie leży w ręce i w kieszeni wcale nie przeszkadza a miałem do wczoraj iphone 5c.


    Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
    Napisz coś więcej, jak sprawuje się aparat, jak trzyma bateria. Czekamy na coś więcej.

  • #214

    OFF-LINE
    Awatar JamesVoo

    Dołączył
    12.07.2014
    Posty
    70
    Telefon
    Lumia 930
    FW
    WP 8.1
    Operator
    Orange
    Dziękuję
    10
    Podziękowano
    3(3)
    Jak dla mnie największą wadą jest grzanie się telefonu. Jak nie będę miał w domu kaloryfera zimą odpalę nawigację w Lumii. Telefon grzeje się niemiłosiernie.
    Dzisiaj przyszło mi tymczasowe etui s-line i podczas SMSów + rozmowy ciepło przechodzi przez etui do ręki

  • #215

    OFF-LINE

    Dołączył
    26.07.2014
    Posty
    11
    Telefon
    Lumia 930
    Dziękuję
    0
    Podziękowano
    0(0)
    Telefon kupiony wczoraj w cenie 2175 zł. Wykonanie - premium (przesiadka z Galaxy S4). Ekran bez zmian ale to pewnie przez AMOLED Samsunga. System działa sprawnie i szybko. Telefon się nagrzewa w części dolno-prawej ale nie jest robi się jakoś mega ciepła. Alumioniowa ramka = coś za coś... Bateria ? Używałem telefon cały dzień 12h podłączenia przez WiFi reszta 3G. Sprawdzanie maila, krótka rozmowa, dużo SMSów, parę zdjęć, chwilkę przeglądania internetu. Aktualnie 51 procent baterii. Nie jest to nie wiadomo jaki wynik jak na razie dla mnie ale wydaje mi się całkiem przyzwoity. Jeśli ktoś ma jakieś pytanie chętnie odpowiem Pierwszy telefon z WP, przesiadkę z Androida (mocno zmodyfikowanego na S4) uważam za bardzo udaną.

  • #216

    OFF-LINE

    Dołączył
    16.06.2014
    Posty
    161
    Telefon
    Nokia Lumia 930
    Operator
    Plus
    Dziękuję
    3
    Podziękowano
    13(11)
    Cytat Zamieszczone przez Ky0sHiR0 Zobacz posta
    Telefon kupiony wczoraj w cenie 2175 zł. Wykonanie - premium (przesiadka z Galaxy S4). Ekran bez zmian ale to pewnie przez AMOLED Samsunga. System działa sprawnie i szybko. Telefon się nagrzewa w części dolno-prawej ale nie jest robi się jakoś mega ciepła. Alumioniowa ramka = coś za coś... Bateria ? Używałem telefon cały dzień 12h podłączenia przez WiFi reszta 3G. Sprawdzanie maila, krótka rozmowa, dużo SMSów, parę zdjęć, chwilkę przeglądania internetu. Aktualnie 51 procent baterii. Nie jest to nie wiadomo jaki wynik jak na razie dla mnie ale wydaje mi się całkiem przyzwoity. Jeśli ktoś ma jakieś pytanie chętnie odpowiem Pierwszy telefon z WP, przesiadkę z Androida (mocno zmodyfikowanego na S4) uważam za bardzo udaną.

    Jestem ciekawy, ile wytrzyma ci bateria podczas oglądania filmów na YT po wi-fi lub przy graniu. Ciekawe czy potwierdziłby się test Komputer Świata?

  • #217

    OFF-LINE

    Dołączył
    21.06.2014
    Posty
    120
    Telefon
    Microsoft 640 LTE
    Dziękuję
    10
    Podziękowano
    7(6)
    Na noc położyłem telefon do ładowania na Fatboyu.Telefon włączyłem w tryb samolotowy.Ladowarka była włączona,dioda w ładowarce świeciła co znaczy o prawidłowym ladowaniu.Rano ku mojemu zdziwieniu,telefon pokazuje nadal 32% naladowania.Oraz czas od ostatniego ładowania 1,20min.
    Telefon nie został naładowany!

  • #218

    OFF-LINE

    Dołączył
    07.05.2014
    Posty
    29
    Telefon
    Nexus 5
    Dziękuję
    0
    Podziękowano
    0(0)

  • #219

    OFF-LINE

    Dołączył
    16.11.2013
    Posty
    1,695
    Telefon
    Aktualnie brak
    Operator
    Orange
    Dziękuję
    65
    Podziękowano
    335(97)
    Skończyłem czytanie na: "choć kto na komputerze korzysta z własnej woli z nowego Internet Explorera?"
    Na ewentualne dalsze mądrości szkoda czasu.

  • #220

    OFF-LINE

    Dołączył
    15.07.2014
    Lokalizacja
    Dąbrowa Górnicza
    Posty
    168
    Telefon
    Lumia 930
    Operator
    Orange
    Dziękuję
    16
    Podziękowano
    11(11)
    Dziwna ta recenzja, po przeczytaniu jej telefonu bym nie kupił ale na końcu piszą że jest lepiej niż dobrze a będzie jeszcze lepiej

  • Strona 22 z 66 PierwszyPierwszy ... 1218192021222324252632 ... OstatniOstatni

    Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Podobne wątki

    1. [Nokia X] Pierwsze opinie i wrażenia
      Przez Potok666 w dziale Android
      Odpowiedzi: 27
      Ostatni post / autor: 19-03-2014, 10:09
    2. [Lumia 1520] Recenzja, pierwsze wrażenia
      Przez effe w dziale Recenzje
      Odpowiedzi: 71
      Ostatni post / autor: 03-01-2014, 22:49
    3. [Lumia 920] Pierwsze wrażenia po premierze
      Przez djtonka w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 136
      Ostatni post / autor: 24-12-2012, 09:08

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas