Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Strona 19 z 66 PierwszyPierwszy ... 915161718192021222329 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 181 do 190 z 652

Wątek: Nokia Lumia 930 - unboxing, recenzje, pierwsze wrażenia

  1. #181

    OFF-LINE
    Moderator Globalny Awatar Potok666

    Dołączył
    17.11.2012
    Posty
    7,389
    Telefon
    Lumia 920|640|625
    FW
    10586.456 | 14375
    Operator
    Play
    Dziękuję
    2,475
    Podziękowano
    2,706(806)
    Reklama:
    Ale Nexus też nie ma
    >>Mój kanał na youtube<<|>>Mój fotoblog<<CPU: Intel Core i5 4690K 3500/3900MHzCOOLING: SilentiumPC Fera 2 HE1224GPU: Zotac GeForce GTX 980 AMP! Extreme Edition 1393MHz/1800MHz @ 1500MHz/1950MHzMOBO: ASRock Z97M PRO4 RAM:G.Skill TridentX DDR3 2x4GB 2400MHz CL10SSD: Crucial M500 120GBHDD: Western Digital Caviar BlueSND: DAC uNOSTROMO Black PSU: Corsair Builder Series CX 600W 80+ Bronze
    Samsung Galaxy S7 edge

  2. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #182
    rakers
    Gość
    Nie ma gównoid sd. I nie ogarniam czemu mogłem coś takiego kupić.
    183 zdjęcia w pełnej rozdzielczości zajmują mi ( nexus ma 8mpix) 500 Mb. W lumii będzie to trochę więcej więc nie a o co histerii robić. Za to filmy nagrywana w HD pamięć zapełnia momentalnie.
    Ostatnio edytowane przez rakers ; 23-07-2014 o 14:58

  • #183

    OFF-LINE
    Moderator Globalny Awatar Potok666

    Dołączył
    17.11.2012
    Posty
    7,389
    Telefon
    Lumia 920|640|625
    FW
    10586.456 | 14375
    Operator
    Play
    Dziękuję
    2,475
    Podziękowano
    2,706(806)
    Cytat Zamieszczone przez rakers Zobacz posta
    Nie ma gównoid sd. I nie ogarniam czemu mogłem coś takiego kupić.
    183 zdjęcia w pełnej rozdzielczości zajmują mi ( nexus ma 8mpix) 500 Mb. W lumii będzie to trochę więcej więc nie a o co histerii robić. Za to filmy nagrywana w HD pamięć zapełnia momentalnie.
    W L930 minuta zajmuje około 150MB, ale zdjecia w 5mpx zajmuje mało :P
    >>Mój kanał na youtube<<|>>Mój fotoblog<<CPU: Intel Core i5 4690K 3500/3900MHzCOOLING: SilentiumPC Fera 2 HE1224GPU: Zotac GeForce GTX 980 AMP! Extreme Edition 1393MHz/1800MHz @ 1500MHz/1950MHzMOBO: ASRock Z97M PRO4 RAM:G.Skill TridentX DDR3 2x4GB 2400MHz CL10SSD: Crucial M500 120GBHDD: Western Digital Caviar BlueSND: DAC uNOSTROMO Black PSU: Corsair Builder Series CX 600W 80+ Bronze
    Samsung Galaxy S7 edge

  • #184

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    19,683
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,923
    Podziękowano
    218,864(11,067)
    zapisuj online na OD

  • #185

    OFF-LINE
    Awatar JamesVoo

    Dołączył
    12.07.2014
    Posty
    70
    Telefon
    Lumia 930
    FW
    WP 8.1
    Operator
    Orange
    Dziękuję
    10
    Podziękowano
    3(3)
    Na razie po uzywaniu przez dzień Lumii mam kilka wniosków.
    Urządzenie bardzo się grzeje, więc trochę to irytuje. Szczególnie że nagrzewa się także przy przeglądaniu internetu.
    Zresetował mi się telefon kilka razy przy używaniu Here+, co mnie bardzo zaskoczyło.
    I wkurzyło i zaskoczyło brak obsługi tagów id3v2 i sensownego programu do zarządzania plikami na telefonie
    I podwójne tapnięcie w ekran nie zawsze chwyta
    Ostatnio edytowane przez JamesVoo ; 23-07-2014 o 22:20

  • #186

    OFF-LINE

    Dołączył
    21.06.2014
    Posty
    120
    Telefon
    Microsoft 640 LTE
    Dziękuję
    10
    Podziękowano
    7(6)
    Mnie sie jeszcze nie resetowal ale grzeje sie to fakt.
    Za to zima w sam raz

  • #187

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    19,683
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,923
    Podziękowano
    218,864(11,067)
    A szybkość zapisu fotki?

  • #188

    OFF-LINE
    Awatar JamesVoo

    Dołączył
    12.07.2014
    Posty
    70
    Telefon
    Lumia 930
    FW
    WP 8.1
    Operator
    Orange
    Dziękuję
    10
    Podziękowano
    3(3)
    W wersji 5 + 16 wyszło mi 3 sekundy.
    Samo 5 niecałe 2.
    5 + 16 DNG niecałe 3

  • #189

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    19,683
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,923
    Podziękowano
    218,864(11,067)
    Hmm długo cholera jak na 2 gb. Co do restartów to uruchamia się ponownie?

  • #190

    OFF-LINE

    Dołączył
    16.06.2014
    Posty
    161
    Telefon
    Nokia Lumia 930
    Operator
    Plus
    Dziękuję
    3
    Podziękowano
    13(11)
    Nokia Lumia 930 - pierwsze wrażenia - AntyWeb


    No i znowu wspominają, że bateria nie powala.

  • Strona 19 z 66 PierwszyPierwszy ... 915161718192021222329 ... OstatniOstatni

    Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Podobne wątki

    1. [Nokia X] Pierwsze opinie i wrażenia
      Przez Potok666 w dziale Android
      Odpowiedzi: 27
      Ostatni post / autor: 19-03-2014, 09:09
    2. [Lumia 1520] Recenzja, pierwsze wrażenia
      Przez effe w dziale Recenzje
      Odpowiedzi: 71
      Ostatni post / autor: 03-01-2014, 21:49
    3. [Lumia 920] Pierwsze wrażenia po premierze
      Przez djtonka w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 136
      Ostatni post / autor: 24-12-2012, 08:08

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas