Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Strona 14 z 66 PierwszyPierwszy ... 41011121314151617182464 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 131 do 140 z 652

Wątek: Nokia Lumia 930 - unboxing, recenzje, pierwsze wrażenia

  1. #131

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    17,664
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,878
    Podziękowano
    212,950(10,925)
    Reklama:
    Dział Windows 8 jest poradnik jak wstawiać bezpośrednio z OD

  2. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #132

    OFF-LINE

    Dołączył
    21.06.2014
    Posty
    120
    Telefon
    Microsoft 640 LTE
    Dziękuję
    10
    Podziękowano
    7(6)
    Dzisiaj na szybko 3 RAW
    http://1drv.ms/1sYG2D3

    Należy kliknąć na zdjęcie następnie na gorze paska One Drive kliknąć na wyświetl orginal.
    Myślę,ze jakość jest ok.Co myślicie?
    Jutro zrobię ciekawsze
    Ostatnio edytowane przez janek63 ; 15-07-2014 o 16:47

  • #133

    OFF-LINE
    Moderator Globalny Awatar Potok666

    Dołączył
    17.11.2012
    Posty
    7,374
    Telefon
    Lumia 920|640|625
    FW
    10586.456 | 14375
    Operator
    Play
    Dziękuję
    2,473
    Podziękowano
    2,550(800)
    Cytat Zamieszczone przez janek63 Zobacz posta
    Dobrze,zrobie.Dzisiaj kilka.
    Ustawiłem w telefonie JPEG 5Mp i 16Mp DNG.Czy funkcje obrazu na żywo mam wyłączyć?Czy ma to wpływ na jakość zdjęć?
    Nie ma, sa to osobne pliki dodawane razem ze zdjęciem, jeżeli je usuniesz to żywy obrazek też zniknie i zostanie samo zdjęcie
    >>Mój kanał na youtube<<|>>Mój fotoblog<<CPU: Intel Core i5 4690K 3500/3900MHzCOOLING: SilentiumPC Fera 2 HE1224GPU: Zotac GeForce GTX 980 AMP! Extreme Edition 1393MHz/1800MHz @ 1500MHz/1950MHzMOBO: ASRock Z97M PRO4 RAM:G.Skill TridentX DDR3 2x4GB 2400MHz CL10SSD: Crucial M500 120GBHDD: Western Digital Caviar BlueSND: DAC uNOSTROMO Black PSU: Corsair Builder Series CX 600W 80+ Bronze
    Samsung Galaxy S7 edge

  • #134

    OFF-LINE

    Dołączył
    21.06.2014
    Posty
    120
    Telefon
    Microsoft 640 LTE
    Dziękuję
    10
    Podziękowano
    7(6)
    Ok.dziekuje.

  • #135

    OFF-LINE

    Dołączył
    17.12.2012
    Posty
    83
    Telefon
    Lumia 950
    Operator
    Plus
    Dziękuję
    59
    Podziękowano
    7(6)
    Janek jak u Ciebie z baterią? Ja jestem mile zaskoczona. Drugi cykl dopiero ładowania i 2 dni wytrzymała a mam juz przegadane 2h, smsów ze 30 i non stop zabawa z telefonem. Jedna skrzynka pocztowa jest aktualizowana non stop, dwie raz dziennie. Wifi cały czas właćzone, transmisja danych też i na razie mam ustawione 2G. W gry nie gram ale w necie grzebię co chwilę, trochę muzyki do biegania czy roweru. Generalnie w porównaniu z Lumią 820 jest mocno na plus.

  • #136

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    17,664
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,878
    Podziękowano
    212,950(10,925)
    może ktoś w końcu zrobi wątek ze swoją kolekcją fotek?

  • #137

    OFF-LINE

    Dołączył
    17.12.2012
    Posty
    83
    Telefon
    Lumia 950
    Operator
    Plus
    Dziękuję
    59
    Podziękowano
    7(6)
    Ja nie umiem robić takich fajnych, wszystko na automacie robię i takie normalne wychodzą, rodzinne

  • #138

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    17,664
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,878
    Podziękowano
    212,950(10,925)
    kolejna prezentacja l930


  • #139

    OFF-LINE

    Dołączył
    21.06.2014
    Posty
    120
    Telefon
    Microsoft 640 LTE
    Dziękuję
    10
    Podziękowano
    7(6)
    Cytat Zamieszczone przez joadia Zobacz posta
    Janek jak u Ciebie z baterią? Ja jestem mile zaskoczona. Drugi cykl dopiero ładowania i 2 dni wytrzymała a mam juz przegadane 2h, smsów ze 30 i non stop zabawa z telefonem. Jedna skrzynka pocztowa jest aktualizowana non stop, dwie raz dziennie. Wifi cały czas właćzone, transmisja danych też i na razie mam ustawione 2G. W gry nie gram ale w necie grzebię co chwilę, trochę muzyki do biegania czy roweru. Generalnie w porównaniu z Lumią 820 jest mocno na plus.

    Ja co wieczór kładę na Fatboya i się doładowuje.Zdjecie i filmy robię wiec bateria idzie.
    Ja nie umie zakładać wątków
    Ostatnio edytowane przez janek63 ; 17-07-2014 o 21:26

  • #140

    OFF-LINE
    Awatar JamesVoo

    Dołączył
    12.07.2014
    Posty
    70
    Telefon
    Lumia 930
    FW
    WP 8.1
    Operator
    Orange
    Dziękuję
    10
    Podziękowano
    3(3)
    Dzisiaj byłem w Saturnie(Poznań, City Center) i miałem okazję pomacać ten model(niestety był wyłączony, bateria im padła).
    Jestem trochę załamany tym że czarna wersja która chce kupić nie posiada srebrnej ramki tylko także czarną, liczyłem że będzie taka jak w reszcie kolorów.
    Ale trzeba przyznać że wygodnie leży w dłoni i na żywo w mojej opinii bardzo ładnie się prezentuje

  • Strona 14 z 66 PierwszyPierwszy ... 41011121314151617182464 ... OstatniOstatni

    Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Podobne wątki

    1. [Nokia X] Pierwsze opinie i wrażenia
      Przez Potok666 w dziale Android
      Odpowiedzi: 27
      Ostatni post / autor: 19-03-2014, 09:09
    2. [Lumia 1520] Recenzja, pierwsze wrażenia
      Przez effe w dziale Recenzje
      Odpowiedzi: 71
      Ostatni post / autor: 03-01-2014, 21:49
    3. [Lumia 920] Pierwsze wrażenia po premierze
      Przez djtonka w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 136
      Ostatni post / autor: 24-12-2012, 08:08

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas