Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Strona 13 z 66 PierwszyPierwszy ... 3910111213141516172363 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 121 do 130 z 652

Wątek: Nokia Lumia 930 - unboxing, recenzje, pierwsze wrażenia

  1. #121

    ON-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    13,290
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,772
    Podziękowano
    202,285(10,590)
    Reklama:
    Janek jak twoja to będziesz miał czas zrobić jakieś fotki?

  2. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #122

    ON-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    13,290
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,772
    Podziękowano
    202,285(10,590)
    No,tak dałeś właśnie. Możesz założyć osobny wątek i wstaw fotki aby było widać bezpośrednio.

  • #123

    OFF-LINE

    Dołączył
    22.11.2013
    Posty
    449
    Telefon
    iP 6
    Dziękuję
    3
    Podziękowano
    36(34)
    Dzięki za zdjęcia. Daje to pewien pogląd, choć ja i tak bym robił w DNG. Pewnie za jakiś czas będzie test na dpreview, a tam są rawy do ściągnięcia.

  • #124

    OFF-LINE

    Dołączył
    21.06.2014
    Posty
    120
    Telefon
    Microsoft 640 LTE
    Dziękuję
    10
    Podziękowano
    7(6)
    Nie wiem jak mam załączać bezpośrednio zdjęcia.
    Ale chce zrobić jeszcze lepsze i w najwyższej rozdzielczości.
    A watek,to czy byłbyś tak uprzejmy i i przenieść we właściwe miejsce,ponieważ ja nie zbyt się orientuje a nie chce tu namieszać.

    --- Post Połączono 10:16 --- Poprzedni Post napisano 10:14 ---

    Cytat Zamieszczone przez nokia.user Zobacz posta
    Dzięki za zdjęcia. Daje to pewien pogląd, choć ja i tak bym robił w DNG. Pewnie za jakiś czas będzie test na dpreview, a tam są rawy do ściągnięcia.
    Czyli zrobic w DNG,nastepnie przerzucic do OD i wtedy zamiescic link,tak?

  • #125

    OFF-LINE

    Dołączył
    22.11.2013
    Posty
    449
    Telefon
    iP 6
    Dziękuję
    3
    Podziękowano
    36(34)
    Tak, jeśli byłbyś uprzejmy.

  • #126

    OFF-LINE

    Dołączył
    21.06.2014
    Posty
    120
    Telefon
    Microsoft 640 LTE
    Dziękuję
    10
    Podziękowano
    7(6)
    Dobrze,zrobie.Dzisiaj kilka.
    Ustawiłem w telefonie JPEG 5Mp i 16Mp DNG.Czy funkcje obrazu na żywo mam wyłączyć?Czy ma to wpływ na jakość zdjęć?
    Ostatnio edytowane przez janek63 ; 15-07-2014 o 10:23

  • #127

    OFF-LINE

    Dołączył
    22.11.2013
    Posty
    449
    Telefon
    iP 6
    Dziękuję
    3
    Podziękowano
    36(34)
    Nie mam pojęcia...

  • #128

    OFF-LINE

    Dołączył
    21.06.2014
    Posty
    120
    Telefon
    Microsoft 640 LTE
    Dziękuję
    10
    Podziękowano
    7(6)
    Zrobiem teraz zdjecie ktore automatycznie przeslane zostalo do OD i w informacjach o zdjeciu jest tak:
    wymiary 3072x1728
    rozmiar 2,69MB
    i jest to RAW.
    Czy w to jest normalne czy powinno byc w wyzszej rozdzielczosci jeszcze?

  • #129
    ala

    OFF-LINE
    Awatar ala

    Dołączył
    03.08.2013
    Posty
    261
    Telefon
    Lumia 950
    Dziękuję
    75
    Podziękowano
    30(25)
    Zrób nocnych kilka

  • #130

    OFF-LINE

    Dołączył
    15.07.2014
    Lokalizacja
    Dąbrowa Górnicza
    Posty
    168
    Telefon
    Lumia 930
    Operator
    Orange
    Dziękuję
    16
    Podziękowano
    11(11)
    Witam. To mój pierwszy post tutaj. Od 6-ciu lat używania produktów Apple naszła mnie chęć zmiany platformy. Pomyślałem o WM no i od razu zakochałem się w Lumii 930. Czekam tylko na jakieś newsy odnośnie jej ceny u operatorów. Podobają mi się efekty typu Live Images i bryła telefonu Przeglądam to forum od jakiegoś czasu ale dziś nadszedł czas by napisać

  • Strona 13 z 66 PierwszyPierwszy ... 3910111213141516172363 ... OstatniOstatni

    Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Podobne wątki

    1. [Nokia X] Pierwsze opinie i wrażenia
      Przez Potok666 w dziale Android
      Odpowiedzi: 27
      Ostatni post / autor: 19-03-2014, 10:09
    2. [Lumia 1520] Recenzja, pierwsze wrażenia
      Przez effe w dziale Recenzje
      Odpowiedzi: 71
      Ostatni post / autor: 03-01-2014, 22:49
    3. [Lumia 920] Pierwsze wrażenia po premierze
      Przez djtonka w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 136
      Ostatni post / autor: 24-12-2012, 09:08

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas