Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Strona 11 z 66 PierwszyPierwszy ... 7891011121314152161 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 101 do 110 z 652

Wątek: Nokia Lumia 930 - unboxing, recenzje, pierwsze wrażenia

  1. #101

    OFF-LINE

    Dołączył
    07.05.2014
    Posty
    29
    Telefon
    Nexus 5
    Dziękuję
    0
    Podziękowano
    0(0)
    Reklama:
    Cytat Zamieszczone przez djtonka Zobacz posta
    będzie inny model będzie i GS i SD pewnie, znów chcesz perfekcyjny telefon ze wszystkim

    Prawdopodobnie mówisz o 935 który kiedyś powinien wyjść i pewnie będzie miał te 'innowacyjne' funkcje (bo tak pewnie będą reklamowane)

    Już gdzieś to pisałem ale w tym modelu projektanci specjalnie pozbawili Lumii 930 tych funkcji żeby nie musieli w przyszłości w pocie czoła wymyślać jakieś udogodnienia w poprawionej wersji. Poszli po prostu na łatwiznę i w sposób najgorszy jaki można było czyli pozbawić telefonu firmowej/charakterystycznej funkcji Glance Screen oraz brak wejścia na karty SD w modelu gdzie pamięć będzie się szybko zapełniała zwłaszcza z powodu dużych zdjęć i dużych plików filmowych. Zaprojektowali Kapitalny telefon i pod względem specyfikacji i wyglądu ale musieli coś zabrać żeby kolejny model był atrakcyjny względem poprzednika i sie też dobrze sprzedał. Twórcy zrobili kolejny bardzo dobry telefon-fotograficzny i dla swojej wygody i lenistwa pozbawili go podstawowej funkcji żeby móc bez używania mózgów zrobić jego następcę.

  2. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #102

    OFF-LINE

    Dołączył
    27.07.2013
    Posty
    20
    Telefon
    LUMIA 930
    FW
    Lumia Cyan
    Operator
    orange
    Dziękuję
    13
    Podziękowano
    0(0)
    Faktycznie z baterią nie jest źle bo od wczoraj do dzisiaj zjadła mi 60%
    Wkurzony jestem tylko brakiem cortany i jeszcze kilkoma szczegółami.



    Sent from my RM-1045_1084 using Tapatalk
    Ostatnio edytowane przez Tomaj33 ; 14-07-2014 o 20:31

  • #103

    OFF-LINE

    Dołączył
    27.07.2013
    Posty
    20
    Telefon
    LUMIA 930
    FW
    Lumia Cyan
    Operator
    orange
    Dziękuję
    13
    Podziękowano
    0(0)
    O co chodzi z tym glance screen?
    Ostatnio edytowane przez Tomaj33 ; 14-07-2014 o 20:37

  • #104

    OFF-LINE
    Awatar JamesVoo

    Dołączył
    12.07.2014
    Posty
    70
    Telefon
    Lumia 930
    FW
    WP 8.1
    Operator
    Orange
    Dziękuję
    10
    Podziękowano
    3(3)
    Możesz sobie ustawić aby np. coś takiego
    http://gallery.dpcdn.pl/imgc/UGC/485...14190927_0.jpg
    Było cały czas wyświetlane jak nie używasz telefonu. Ze względu na specyfikacje ekranu nie zabija to baterii, nieużywane piksele są niewyłączone

  • #105

    OFF-LINE

    Dołączył
    27.07.2013
    Posty
    20
    Telefon
    LUMIA 930
    FW
    Lumia Cyan
    Operator
    orange
    Dziękuję
    13
    Podziękowano
    0(0)
    ale teraz masz amoled więc z tego co wiem taki obraz zużywa prąd a po drugie teraz masz podwójne tapnięcie więc moższ szybko obudzić telefon jak np leży na stole by sprawdzić np która godzina.

  • #106
    Budniu
    Gość
    Cytat Zamieszczone przez Dancap Zobacz posta
    w tym modelu projektanci specjalnie pozbawili Lumii 930 tych funkcji żeby nie musieli w przyszłości w pocie czoła wymyślać jakieś udogodnienia w poprawionej wersji
    A nie pomyślałeś, że gdyby nie pozbawili telefonu pewnych rzeczy to poza wielkością ekranu, nie różniłby się on niczym od o półkę wyższej Lumii 1520 ? Chyba, że to jest traktowane nie jako telefon, a jako jakiś inny segment, choć jak dla mnie to nadal telefon.

  • #107

    OFF-LINE

    Dołączył
    27.07.2013
    Posty
    20
    Telefon
    LUMIA 930
    FW
    Lumia Cyan
    Operator
    orange
    Dziękuję
    13
    Podziękowano
    0(0)
    Cytat Zamieszczone przez Budniu Zobacz posta
    A nie pomyślałeś, że gdyby nie pozbawili telefonu pewnych rzeczy to poza wielkością ekranu, nie różniłby się on niczym od o półkę wyższej Lumii 1520 ? Chyba, że to jest traktowane nie jako telefon, a jako jakiś inny segment, choć jak dla mnie to nadal telefon.
    a czy czymś się różnią?

  • #108

    OFF-LINE

    Dołączył
    16.06.2014
    Posty
    161
    Telefon
    Nokia Lumia 930
    Operator
    Plus
    Dziękuję
    3
    Podziękowano
    13(11)
    Mnie jakoś nie przeszkadza brak Glance Screen w Lumii 930, gdyż mając obecnie Lumię 925 nie używam tego i nie jest mi to potrzebne. Po drugie to GS zużywa więcej baterii. Zastanawiające, skąd pomysł, że wyjdzie Lumia 935?

  • #109

    OFF-LINE

    Dołączył
    21.06.2014
    Posty
    120
    Telefon
    Microsoft 640 LTE
    Dziękuję
    10
    Podziękowano
    7(6)
    Waga?Slot karty SD?Pojemniejsza bateria?Jednak ekran jest lepszy w 930.

  • #110

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    15,627
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,846
    Podziękowano
    207,204(10,771)
    janek to twoja L930 jest na stałe?

  • Strona 11 z 66 PierwszyPierwszy ... 7891011121314152161 ... OstatniOstatni

    Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Podobne wątki

    1. [Nokia X] Pierwsze opinie i wrażenia
      Przez Potok666 w dziale Android
      Odpowiedzi: 27
      Ostatni post / autor: 19-03-2014, 10:09
    2. [Lumia 1520] Recenzja, pierwsze wrażenia
      Przez effe w dziale Recenzje
      Odpowiedzi: 71
      Ostatni post / autor: 03-01-2014, 22:49
    3. [Lumia 920] Pierwsze wrażenia po premierze
      Przez djtonka w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 136
      Ostatni post / autor: 24-12-2012, 09:08

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas