Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Strona 1 z 66 123451151 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 652

Wątek: Nokia Lumia 930 - unboxing, recenzje, pierwsze wrażenia

  1. #1

    OFF-LINE

    Dołączył
    07.05.2014
    Posty
    29
    Telefon
    Nexus 5
    Dziękuję
    0
    Podziękowano
    0(0)

    Nokia Lumia 930 - unboxing, recenzje, pierwsze wrażenia

    Reklama:
    No to mamy pierwszy polski unboxing i pierwsze wrażenia dotyczące nowego flagowca Microsoftu.

    Nokia Lumia 930 - zawartość pudełka - interfejs i pierwsze wrażenia

  2. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #2

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    13,151
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,766
    Podziękowano
    202,022(10,583)
    Nie ubliżając nikomu , amatorka. Jakie trzy rzędy jak jest sześć, gdzie miracast, sama specyfikacja strony nakazywała by inny profil prezentacji. No cóż może ktoś im zapłacił

  • #3

    OFF-LINE

    Dołączył
    02.04.2013
    Lokalizacja
    Kraków
    Posty
    453
    Telefon
    Lumia 920
    FW
    Cyan
    Operator
    Play
    Dziękuję
    197
    Podziękowano
    28(27)
    Nie popisali się mówiąc krótko
    Ostatnio edytowane przez gregor ; 06-07-2014 o 14:18

  • #4

    OFF-LINE
    Awatar montex

    Dołączył
    09.10.2013
    Posty
    66
    Telefon
    Lumia 735
    FW
    CV PL 8.1
    Operator
    Play
    Dziękuję
    30
    Podziekowano
    2
    Cytat Zamieszczone przez gregor Zobacz posta
    Nie popisali się mówiąc krutko
    *krótko.

    Wysyłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2
    "Warm yourself by the fire son, and the morning will come soon. I'll tell you stories of a better time, in the place that we once know" ~ Rise Against

  • #5

    OFF-LINE

    Dołączył
    07.05.2014
    Posty
    29
    Telefon
    Nexus 5
    Dziękuję
    0
    Podziękowano
    0(0)
    Cytat Zamieszczone przez gregor Zobacz posta
    Nie popisali się mówiąc krutko
    W jaki sposób się nie popisali?

    Wygląd telefonu dla mnie bije na łopatki HTC One (m7 mam, m8 używałem przez chwile)oraz iPhona i Xperie z2. Materiały świetnie się uzupełniają. Specyfikacja patrząc od strony systemu Windows Phone jest świetna nawet za dużo jak na niego ale to dobrze bo to flagowiec. Jedyny minus to to brak we flagowcu tak charakterystycznej funkcji dla Nokii jak Glance Screen. Slot na kartę pamięci tez mógłby być ale 32 GB mi wystarczy. Jako że posiadam na razie Nexusa 5 to poczekam sobie na andka L i poczekam aż 930 trochę stanieje.

  • #6

    OFF-LINE
    Moderator Globalny Awatar Yziek

    Dołączył
    31.12.2012
    Lokalizacja
    Kraków
    Posty
    5,346
    Telefon
    Lumia 920
    FW
    W10
    Operator
    Play
    Dziękuję
    216
    Podziękowano
    1,177(533)
    Nie popisali się ci, którzy pisali/udostępnili recenzję.

    Telefon w sam w sobie jest czymś. Czuję, że to mój następna L920
    Psychologiquement sous-évalué



    Yziekk

  • #7

    OFF-LINE

    Dołączył
    07.05.2014
    Posty
    29
    Telefon
    Nexus 5
    Dziękuję
    0
    Podziękowano
    0(0)
    Ok nie do końca było sprecyzowane to zdanie czego dokładnie dotyczy.

    Bardzo mnie ciekawi jakie zdjęcia wykonuje to cudeńko (podobno nowe oprogramowanie poprawiło jakość zdjęć), jakość dźwięku na słuchawkach i czas działania na jednym ładowaniu.

  • #8

    OFF-LINE

    Dołączył
    21.06.2014
    Posty
    120
    Telefon
    Microsoft 640 LTE
    Dziękuję
    10
    Podziękowano
    7(6)
    Jest fajnie zrobiony a brak Glance mnie nie przeszkadza i nie będę z tego powodu płakał.
    No cóż jeszcze tylko około 5 dni pozostało i będzie u mnie.

  • #9

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    13,151
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,766
    Podziękowano
    202,022(10,583)
    czy autorzy mają w zwyczaju robić pełne recenzje czy ten unboxing egzemplarza który wpadł im w ręce i to wszystko? Jeśli ktoś decyduje się pochwalić linkiem zakładając że możesz ale nie musisz być w to zaangażowany co nie zmienia faktu że decydując się na podanie linka na forum WP trzeba liczyć się na krytykę. L930 to nie L520 o ma windowsa i działa szybko ale opisówka specyfikacji jest przez nas wykuta na blachę a jeśli treść skierowana została do świeżaka w WP to niestety dla niego wybór taki sam jak L520 tylko trzeba dozbierać więcej kasy

  • #10

    OFF-LINE

    Dołączył
    07.05.2014
    Posty
    29
    Telefon
    Nexus 5
    Dziękuję
    0
    Podziękowano
    0(0)
    Benchmark robi właśnie szczegółowe recenzje dlatego będę jej wyczekiwał i spokojnie jak zdołam to tez ją na zamieszczę. Szkoda że polskie portale jak ♥♥♥♥♥♥♥.pl albo nokiawindowsphone.pl nie dogadały się z producentem i nie dostały egzemplarzy do przetestowania. Dlatego trzeba szukać na innych portalach. Zapewne na razie będą pierwsze opinie a niedługo recenzje. Dla osób które są zainteresowane tym modelem takie linki zawsze coś dają.

  • Strona 1 z 66 123451151 ... OstatniOstatni

    Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Podobne wątki

    1. [Nokia X] Pierwsze opinie i wrażenia
      Przez Potok666 w dziale Android
      Odpowiedzi: 27
      Ostatni post / autor: 19-03-2014, 10:09
    2. [Lumia 1520] Recenzja, pierwsze wrażenia
      Przez effe w dziale Recenzje
      Odpowiedzi: 71
      Ostatni post / autor: 03-01-2014, 22:49
    3. [Lumia 920] Pierwsze wrażenia po premierze
      Przez djtonka w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 136
      Ostatni post / autor: 24-12-2012, 09:08

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas