Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 32

Wątek: Czy to prawdziwe opinie: niestabilny WP 8.1 i kiepski akumulator w Lumii 930?

  1. #11

    ON-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,880
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,947
    Podziękowano
    221,830(11,122)
    Reklama:
    mimo wszystko opinia wyrobiona na temat portali piszących o wszystkim i niczym, wyrobiona pozycja rynkowa i pierwsze miejsca w dostępie do testowym egzemplarzy. Potem już fantazja ułańska

  2. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #12
    AMi

    OFF-LINE
    Moderator Globalny Awatar AMi

    Dołączył
    13.08.2013
    Lokalizacja
    PL
    Posty
    2,272
    Telefon
    L640, L650
    Operator
    Plus
    Dziękuję
    264
    Podziękowano
    549(418)
    Cytat Zamieszczone przez Wall-E Zobacz posta
    Przecież testujący nie twierdzi, że "WP generalnie" a że tylko na tym smartfonie. Być może trafił się mu jakiś felerny egzemplarz
    Jestem pod wrażeniem urody tego twierdzenia.
    Czy to Twój artykuł na tym pclab.pl?
    "Nigdy nie dyskutuj z idiotą: najpierw sprowadzi Cię na swój poziom, a potem zabije doświadczeniem"

  • #13

    OFF-LINE
    Awatar Wall-E

    Dołączył
    20.11.2013
    Lokalizacja
    Warszawa
    Posty
    1,360
    Telefon
    Microsoft Lumia 950XL DS
    FW
    1703/10.0.15063.297
    Operator
    PLUS
    Dziękuję
    968
    Podziękowano
    457(232)
    Tutaj za mocno, a przynajmniej na siłę, nie generalizowałbym. Ja osobiście nabyłem już trochę elektroniki opierając się na opisach między innymi i pclab-a. Szczerze powiem, że uczciwie mogę się zgodzić z ogromną ilością opinii wyrażanych przez testerów tego portalu (pomijając benczmarki bo ich nie robię). Jednak zaznaczam - tylko w kwestii tej elektroniki, która nabyłem.
    Dlatego też nie podejrzewam, że owe doniesienia o niestabilności WP powstały z - oględnie mówiąc - niefachowości. Bardziej bym się skłaniał ku poszukaniu źródeł tej niestabilności. Być może gdyby tester miał do dyspozycji drugi egzemplarz i powtórzył "testy"... Kto wie, może wtedy nie mielibyśmy o czym pisać.

    Update

    Cytat Zamieszczone przez AMi Zobacz posta
    Jestem pod wrażeniem urody tego twierdzenia.
    Czy to Twój artykuł na tym pclab.pl?
    Nie, nie mój. Ja już nie mam czasu na takie perwersje z testowaniem sprzętu
    BTW... a cóż to za uroda tegoż stwierdzenia ciebie urzekła? Stwierdzenie jak stwierdzenie
    Ostatnio edytowane przez Wall-E ; 22-03-2015 o 19:57

  • #14

    ON-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,880
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,947
    Podziękowano
    221,830(11,122)
    koleś z iphonem robi reckę L930 bo redakcja dostała na testy. Mało takich scenariuszy?

  • #15

    OFF-LINE
    Awatar Wall-E

    Dołączył
    20.11.2013
    Lokalizacja
    Warszawa
    Posty
    1,360
    Telefon
    Microsoft Lumia 950XL DS
    FW
    1703/10.0.15063.297
    Operator
    PLUS
    Dziękuję
    968
    Podziękowano
    457(232)
    OK. To była tylko moja luźna uwaga co do wątpliwości autora tego wątku.
    O rzetelności opisów i umiejętności testowania sprzętu można dyskutować godzinami... ale to chyba sprawy nie na ten wątek.

  • #16

    OFF-LINE

    Dołączył
    22.11.2013
    Posty
    449
    Telefon
    iP 6
    Dziękuję
    3
    Podziękowano
    36(34)
    Cytat Zamieszczone przez djtonka Zobacz posta
    koleś z iphonem robi reckę L930 bo redakcja dostała na testy. Mało takich scenariuszy?
    Moze dzieki temu ma porownanie do innych systemow?

  • #17

    ON-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,880
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,947
    Podziękowano
    221,830(11,122)
    jakie porównanie tam masz? wyskoczył z restartami i stwierdził że to tylko ten. Dla mnie szarlatan nikt więcej.

  • #18

    OFF-LINE

    Dołączył
    22.11.2013
    Posty
    449
    Telefon
    iP 6
    Dziękuję
    3
    Podziękowano
    36(34)
    Pisalem ogolnie.

  • #19

    OFF-LINE

    Dołączył
    02.11.2013
    Lokalizacja
    Centrum centruma Europy
    Posty
    308
    Telefon
    Lumia 920 Lumia 735 Lumia
    Operator
    play
    Dziękuję
    41
    Podziękowano
    15(15)
    Pclab mi ostatnio podpadł. Znajomy przeczytał taką recenzję http://blog.pclab.pl/mat48/Windows.P...ndroidowca,451 na temat Lumii 830 i zaczął się obawiać czy jest sens wracać do wphone.

    wysłane z Lumia 735
    Ostatnio edytowane przez rumpelst ; 22-03-2015 o 20:51

  • #20

    OFF-LINE
    Awatar Magik34

    Dołączył
    27.09.2014
    Lokalizacja
    Olkusz
    Posty
    60
    Telefon
    L930
    FW
    Lumia Denim
    Operator
    Play
    Dziękuję
    50
    Podziękowano
    5(4)
    Cytat Zamieszczone przez wojtas Zobacz posta
    jednakże spotkałem się z opinią (recenzja pclab.pl)
    Dla mnie temat jest już zamknięty.


    O-D-R-A-D-Z-A-M recenzentów z pclol.pl, nienawidzę tego szitstormu, jest najgorszy na świecie. Powinni to zaorać i zasiać kukurydzę.

    //EDIT: I to nie tylko w branży telefonów!! Z komputerami, laptopami i resztą, w którą palce wsadzają, jest tak samo! Zerowa rzetelność, zerowa jakość.
    Ostatnio edytowane przez Magik34 ; 22-03-2015 o 20:52

  • Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

    Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Podobne wątki

    1. [Lumia 520] Wasze ogólne opinie z perspektywy czasu
      Przez punto2010 w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 24
      Ostatni post / autor: 08-11-2014, 22:10
    2. Dyskusja ogólna i wasze opinie
      Przez djtonka w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 5
      Ostatni post / autor: 21-10-2014, 18:56
    3. Lumia 1320 a 8.1 dla developerów - opinie
      Przez darthnorbe w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 16
      Ostatni post / autor: 14-06-2014, 23:25
    4. Prawdziwe alternatywy z innych OSów
      Przez TheEGo w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 9
      Ostatni post / autor: 12-11-2013, 18:21
    5. Odpowiedzi: 1
      Ostatni post / autor: 15-10-2012, 12:49

    Tagi dla tego wątku

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas