Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Strona 9 z 29 PierwszyPierwszy ... 567891011121319 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 81 do 90 z 281

Wątek: [Lumia 1520] Opinie, wrażenia i coś więcej czego nie znajdziesz w innym miejscu

  1. #81
    Budniu
    Gość
    Reklama:
    Jak będzie za 1300 zł to se kupię, nawet jako drugi

  2. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #82
    Mac

    OFF-LINE

    Dołączył
    20.09.2012
    Posty
    611
    Telefon
    Lumia 950 XL
    FW
    Windows 10 Mobile
    Operator
    Orange
    Dziękuję
    84
    Podziękowano
    25(25)
    Najwięcej za telefon dałem ok. 1200 zł i granicy cenowej nie zmienię. Także Ativ mi jeszcze posłuży troch czasu😊

    Sent from my GT-I8750 using Tapatalk

  • #83

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,918
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,948
    Podziękowano
    221,927(11,123)
    Odkryłem dziś coś nowego, po Black można wstawić temperaturę na GS. Niestety znalazłem tylko jedną aplikację i przestała działać ale autor odpisał że zmieniają dostawcę danych i dlatego mam wciąż zero.

  • #84
    rakers
    Gość
    Jutro otwieram w pracy ten świąteczny wynalazek. Mamy dwa tygodnie. Potem zwrot do opa.

    Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

  • #85

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,918
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,948
    Podziękowano
    221,927(11,123)
    Ktoś ci zapłacił za zwrot czy już takie nastawienie?

  • #86
    rakers
    Gość
    Ogarnia cie syndrom oblężonej twierdzy. 2 tygodnie na testy. Potem musimy oddać. Nie wiem jaki kolor.

    Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

  • #87

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,918
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,948
    Podziękowano
    221,927(11,123)
    pewnie męski, żółty

  • #88
    rakers
    Gość
    Żółty jest jak najbardziej ok.

    Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

  • #89
    rakers
    Gość
    Nie jest żółta. Jest czarna i ciężka. Ekran żyleta. Mogliby jakoś przyspieszyć te animacje. Jutro po próbuje dzwonić. Ale do spodni ledwo wchodzi.



    Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

  • #90

    OFF-LINE
    Moderator Globalny Awatar Yziek

    Dołączył
    31.12.2012
    Lokalizacja
    Kraków
    Posty
    5,351
    Telefon
    Lumia 920
    FW
    W10
    Operator
    Play
    Dziękuję
    217
    Podziękowano
    1,211(536)
    Ale czuć jakoś wagę czy po prostu ciężka w porównaniu do Nexusów? Ludzie narzekali na wagę L920, mnie nie przeszkadza, a jak wezmę jakiegoś Samsunga do ręki to wydaje mi się, że to zabawka, lekkie jak atrapa.

    Via L920.
    Psychologiquement sous-évalué



    Yziekk

  • Strona 9 z 29 PierwszyPierwszy ... 567891011121319 ... OstatniOstatni

    Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Podobne wątki

    1. Odpowiedzi: 51
      Ostatni post / autor: 15-09-2015, 11:06
    2. [Nokia X] Pierwsze opinie i wrażenia
      Przez Potok666 w dziale Android
      Odpowiedzi: 27
      Ostatni post / autor: 19-03-2014, 10:09
    3. Weekend z Lumia 1520 – pierwsze wrażenia
      Przez wpgnida w dziale Recenzje
      Odpowiedzi: 9
      Ostatni post / autor: 10-02-2014, 10:22
    4. [Lumia 1520] Recenzja, pierwsze wrażenia
      Przez effe w dziale Recenzje
      Odpowiedzi: 71
      Ostatni post / autor: 03-01-2014, 22:49
    5. Odpowiedzi: 36
      Ostatni post / autor: 06-12-2013, 14:21

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas