Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Strona 7 z 29 PierwszyPierwszy ... 3456789101117 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 281

Wątek: [Lumia 1520] Opinie, wrażenia i coś więcej czego nie znajdziesz w innym miejscu

  1. #61

    ON-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,892
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,947
    Podziękowano
    221,878(11,122)
    Reklama:
    To i tak bezsensowne jest, uruchamiać aplikacje aby w niej uruchomić i ichni kalkulator i przeglądarkę

  2. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #62
    Budniu
    Gość
    Naprawdę korci mnie ten telefon, na alledrogo pojawiły się już za 2400 zł kup teraz (są z UK). Myślałem nad tym, kupić, nie kupić - spojrzałem przez okno i widzę Pana na rowerze, a obok niego drugi gość biegnie. To mi dało do myślenia - w związku z tym, że sam jeżdżę i biegam zacząłem się zastanawiać jak i w czym, z urządzeniem tej wielkości uprawiać sport ? Uffff, 2400 zł w kieszeni, a już byłem o krok od zakupu.

  • #63

    OFF-LINE
    Moderator Globalny Awatar Yziek

    Dołączył
    31.12.2012
    Lokalizacja
    Kraków
    Posty
    5,351
    Telefon
    Lumia 920
    FW
    W10
    Operator
    Play
    Dziękuję
    217
    Podziękowano
    1,211(536)
    Cytat Zamieszczone przez Budniu Zobacz posta
    Naprawdę korci mnie ten telefon, na alledrogo pojawiły się już za 2400 zł kup teraz (są z UK).
    A później powstaną memy: "A po gwarancję jadę do UK".

    Na FB wczoraj pewna osoba pisała, że bez problemu siada, kuca etc. z tel w kieszeni. Jazda na rowerze - uchwyt (tak, są "ale", jednak jest to rozwiązanie), podczas biegania - opaska na rękę, ew. sakwa na brzuch.
    Psychologiquement sous-évalué



    Yziekk

  • #64
    Budniu
    Gość
    @Yziek, przy tych rozmiarach to tylko jakiś futerał na brzuch - ja nie mam bicepsa 50 cm, więc nie dość, że by wystawało za rękę to jeszcze było praktycznie długości od łokcia pod ramię (no z 10 cm zapasem). Co do uchwytu na rower - dobre, w trasie miejskiej, ewentualnie spokojne wycieczki z rodziną. Jazda po lesie odpada poza tym i w jednym i w drugim przypadku - marnie się jeździ na rowerze, słuchając muzyki z telefonu, kiedy masz słuchawki na sznurku przymocowane jack-iem do telefonu, a telefon na kierownicy. W razie zeskakiwania, czy wywrotki - telefon najprawdopodobniej masz w krzakach. Jeżeli już to tylko jakiś futerał z/na pasek i na brzuch.

  • #65

    OFF-LINE

    Dołączył
    06.12.2013
    Posty
    45
    Telefon
    Nokia Lumia 930
    Operator
    Play
    Dziękuję
    0
    Podziękowano
    10(2)
    Cytat Zamieszczone przez Yziek Zobacz posta
    A później powstaną memy: "A po gwarancję jadę do UK".

    Na FB wczoraj pewna osoba pisała, że bez problemu siada, kuca etc. z tel w kieszeni. Jazda na rowerze - uchwyt (tak, są "ale", jednak jest to rozwiązanie), podczas biegania - opaska na rękę, ew. sakwa na brzuch.
    To zależy jakich spodni używa. Jeśli są to dżinsy, to nie ma szans komfortowo siadać i kucać.

  • #66

    OFF-LINE
    Moderator Globalny Awatar Yziek

    Dołączył
    31.12.2012
    Lokalizacja
    Kraków
    Posty
    5,351
    Telefon
    Lumia 920
    FW
    W10
    Operator
    Play
    Dziękuję
    217
    Podziękowano
    1,211(536)
    Cytat Zamieszczone przez effe Zobacz posta
    To zależy jakich spodni używa. Jeśli są to dżinsy, to nie ma szans komfortowo siadać i kucać.
    Cała rozmowa tutaj: https://www.facebook.com/photo.php?f..._t=photo_reply
    Co prawda ma 190 cm.

    Cytat Zamieszczone przez Budniu Zobacz posta
    Co do uchwytu na rower - dobre, w trasie miejskiej, ewentualnie spokojne wycieczki z rodziną. Jazda po lesie odpada poza tym i w jednym i w drugim przypadku - marnie się jeździ na rowerze
    Tak jak mówiłem, jest wiele "ale". Innego rozwiązana jak sakwa czy wspomniany przez Ciebie pasek na ramię/brzuch aktualnie nie widzę. No i wątpię by taki telefon nosiło się wygodnie w jakimś innym "wynalazku". Co najwyżej to jakiś pasek na udo, widziałem jak ktoś biegał z takim, ale tam miał przyrząd do mierzenia tętna etc.
    Psychologiquement sous-évalué



    Yziekk

  • #67

    ON-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,892
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,947
    Podziękowano
    221,878(11,122)
    Spodnie już rozepchałem, jest lepiej

  • #68

    OFF-LINE
    Moderator Globalny Awatar Yziek

    Dołączył
    31.12.2012
    Lokalizacja
    Kraków
    Posty
    5,351
    Telefon
    Lumia 920
    FW
    W10
    Operator
    Play
    Dziękuję
    217
    Podziękowano
    1,211(536)
    Ja może tak odbiegnę od tematu trzymania tego telefonu w spodniach, ale powiedzcie mi jak jest z tym kolorem.

    Djtonka, teraz jak masz telefon to sprawia inne wrażenie? Tzn. żółty Ci nie przeszkadza, że z reguły jest to kolor kobiecy
    Psychologiquement sous-évalué



    Yziekk

  • #69

    ON-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,892
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,947
    Podziękowano
    221,878(11,122)
    Stał się mniejszy bardzo, Gdy wezmę L820 czy nawet Ativa do ręki to wyglądają śmiesznie małe aż mam ubaw . Żółty to według Nokii kolor prawdziwego faceta bo kojarzy się z narzędziami

  • #70

    OFF-LINE
    Moderator Globalny Awatar Yziek

    Dołączył
    31.12.2012
    Lokalizacja
    Kraków
    Posty
    5,351
    Telefon
    Lumia 920
    FW
    W10
    Operator
    Play
    Dziękuję
    217
    Podziękowano
    1,211(536)
    Cytat Zamieszczone przez djtonka Zobacz posta
    Żółty to według Nokii kolor prawdziwego faceta bo kojarzy się z narzędziami
    Według Nokii, a według Ciebie? Nie wstydzisz się wyjąć go przy znajomych etc.?
    Psychologiquement sous-évalué



    Yziekk

  • Strona 7 z 29 PierwszyPierwszy ... 3456789101117 ... OstatniOstatni

    Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Podobne wątki

    1. Odpowiedzi: 51
      Ostatni post / autor: 15-09-2015, 11:06
    2. [Nokia X] Pierwsze opinie i wrażenia
      Przez Potok666 w dziale Android
      Odpowiedzi: 27
      Ostatni post / autor: 19-03-2014, 10:09
    3. Weekend z Lumia 1520 – pierwsze wrażenia
      Przez wpgnida w dziale Recenzje
      Odpowiedzi: 9
      Ostatni post / autor: 10-02-2014, 10:22
    4. [Lumia 1520] Recenzja, pierwsze wrażenia
      Przez effe w dziale Recenzje
      Odpowiedzi: 71
      Ostatni post / autor: 03-01-2014, 22:49
    5. Odpowiedzi: 36
      Ostatni post / autor: 06-12-2013, 14:21

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas