Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Strona 5 z 29 PierwszyPierwszy 12345678915 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 281

Wątek: [Lumia 1520] Opinie, wrażenia i coś więcej czego nie znajdziesz w innym miejscu

  1. #41
    Budniu
    Gość
    Reklama:
    Cytat Zamieszczone przez dawidos160 Zobacz posta
    Budniu nie kwestionuję tego,że jest wielki, ale czy zbytnio nie dramatyzujesz? Wszak tablety są jeszcze większe, a jednak ludzie z nimi po mieście biegają ?
    Tak jak napisałe @to_ja - bierzesz pod uwagę, że ma ci on zastąpić telefon ? Ja nikogo nie namawiam, ani nie zniechęcam, sugeruję iść do sklepu i zobaczyć, bo póki co to tylko Effe, DJTonka i ja go widzieliśmy w realu (z tego co piszecie).

  2. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #42

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,887
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,947
    Podziękowano
    221,857(11,122)
    Ja z bydlakiem spać muszę. Już ponad 3h się ładuje..m

  • #43

    OFF-LINE

    Dołączył
    02.04.2013
    Posty
    73
    Telefon
    Nokia Lumia 1520
    FW
    oficjalny & PfD
    Operator
    plus
    Dziękuję
    248
    Podziękowano
    5(2)
    Witam wszystkich. Moje wrażenia to takie ze jak pierwszy raz zobaczyłem L1520 stwierdziłem ze jest duża ale po zakupie ciesze się ze ja mam i powiem tak lumia jest akurat bo więcej nie upchnie się do kieszeni a 6 cal nie przeszkadza w noszeniu w kieszeni . Szybkość jest widoczna a jakość jest na wysokim poziomie widać ze to lumia za 3 tysiaki. Bateria jest dobrze dużo neta,gry,filmy i spokojnie wystarczy do wieczora

  • #44
    Budniu
    Gość
    No to Ty już z baterią piszesz rozsądniej, jednak nie uwierzę w 3 dni trzymania baterii (o czym pisał Effe) użytkując telefon w NORMALNY sposób, czyli nie ograniczając się w niczym.

  • #45

    OFF-LINE

    Dołączył
    22.11.2013
    Posty
    449
    Telefon
    iP 6
    Dziękuję
    3
    Podziękowano
    36(34)
    Ale niektorzy nie sa uzaleznieni od smartfona...

  • #46

    OFF-LINE

    Dołączył
    06.12.2013
    Posty
    45
    Telefon
    Nokia Lumia 930
    Operator
    Play
    Dziękuję
    0
    Podziękowano
    10(2)
    Cytat Zamieszczone przez Budniu Zobacz posta
    No to Ty już z baterią piszesz rozsądniej, jednak nie uwierzę w 3 dni trzymania baterii (o czym pisał Effe) użytkując telefon w NORMALNY sposób, czyli nie ograniczając się w niczym.
    Dla każdego użytkowanie telefonu wygląda inaczej. Ja zawsze korzystam podobnie. Przykład na iPhonie 5/5s po całym dniu miałem około 30%-40% na L1520 mam 80% po nocy spada max 2-3% na iPhonie spadało 10-15%. Wg mnie bateria jest rewelacyjna i przy średnio intensywnym korzystaniu wytrzymuje mi 3 doby. Specjalnie nie ograniczam się, korzystam tak jak zawsze.
    Zapewne nie którzy z Was na smartfonie gracie po kilka godzin dziennie, to nic dziwnego, że bateria spada w oczach.

    Pozdr.

  • #47

    OFF-LINE

    Dołączył
    02.04.2013
    Posty
    73
    Telefon
    Nokia Lumia 1520
    FW
    oficjalny & PfD
    Operator
    plus
    Dziękuję
    248
    Podziękowano
    5(2)
    Cytat Zamieszczone przez Budniu Zobacz posta
    No to Ty już z baterią piszesz rozsądniej, jednak nie uwierzę w 3 dni trzymania baterii (o czym pisał Effe) użytkując telefon w NORMALNY sposób, czyli nie ograniczając się w niczym.
    3 dni to chyba nie dzwoniąc ani nie korzystając z neta tylko patrząc na L1520

    --- Post Połączono 21:55 --- Poprzedni Post napisano 21:51 ---

    Cytat Zamieszczone przez effe Zobacz posta
    Dla każdego użytkowanie telefonu wygląda inaczej. Ja zawsze korzystam podobnie. Przykład na iPhonie 5/5s po całym dniu miałem około 30%-40% na L1520 mam 80% po nocy spada max 2-3% na iPhonie spadało 10-15%. Wg mnie bateria jest rewelacyjna i przy średnio intensywnym korzystaniu wytrzymuje mi 3 doby. Specjalnie nie ograniczam się, korzystam tak jak zawsze.
    Zapewne nie którzy z Was na smartfonie gracie po kilka godzin dziennie, to nic dziwnego, że bateria spada w oczach.

    Pozdr.
    Dokładnie bateria jest rewelacyjna a ostatnio czytałem test baterii phabletów i L1520 wypadła najlepiej i tak jest ja to potwierdzam dlatego nie chce telefonu mniejszego bo co z tego ze procesor jest duży i ram a bateria gdzie bo tam nic dużego się nie zmieść .

  • #48

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,887
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,947
    Podziękowano
    221,857(11,122)

  • #49

    OFF-LINE

    Dołączył
    06.12.2013
    Posty
    45
    Telefon
    Nokia Lumia 930
    Operator
    Play
    Dziękuję
    0
    Podziękowano
    10(2)
    djtonka i posiadacze L1520, jak wam się korzysta z dotykowego wyświetlacza? U mnie co jakiś czas problem z dotykiem. Cholerka przeglądam strony internetowe, chcę przewinąć w górę,a tu mi się wyświetlacz reaguje jakbym nacisnął jakiś link i przenosi mnie na inną podstronę. Trochę to wkurzające, tak na dłuższą metę się niestety nie komfortowo korzysta.

  • #50

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,887
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,947
    Podziękowano
    221,857(11,122)
    Z dotykiem mam spokój, zależy jeszcze od wersji. Już przeczesałem papiery i mam inną wersję możliwe. Masz zainstalowane NCS? Sprawdź wersję płyty a ja założę temat

  • Strona 5 z 29 PierwszyPierwszy 12345678915 ... OstatniOstatni

    Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Podobne wątki

    1. Odpowiedzi: 51
      Ostatni post / autor: 15-09-2015, 11:06
    2. [Nokia X] Pierwsze opinie i wrażenia
      Przez Potok666 w dziale Android
      Odpowiedzi: 27
      Ostatni post / autor: 19-03-2014, 10:09
    3. Weekend z Lumia 1520 – pierwsze wrażenia
      Przez wpgnida w dziale Recenzje
      Odpowiedzi: 9
      Ostatni post / autor: 10-02-2014, 10:22
    4. [Lumia 1520] Recenzja, pierwsze wrażenia
      Przez effe w dziale Recenzje
      Odpowiedzi: 71
      Ostatni post / autor: 03-01-2014, 22:49
    5. Odpowiedzi: 36
      Ostatni post / autor: 06-12-2013, 14:21

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas