Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Strona 4 z 29 PierwszyPierwszy 1234567814 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 281

Wątek: [Lumia 1520] Opinie, wrażenia i coś więcej czego nie znajdziesz w innym miejscu

  1. #31

    OFF-LINE
    Awatar Kacper Mazur

    Dołączył
    15.12.2013
    Posty
    5
    Telefon
    Nokia
    Operator
    Plus
    Dziękuję
    2
    Podziękowano
    0(0)
    Reklama:
    Czaje ;P
    Czekam na konkretny test albo recenzje, przymierzam się do zakupu, więc chciałbym coś z rzetelnego źródła
    Ostatnio edytowane przez Kacper Mazur ; 21-12-2013 o 22:24

  2. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #32

    OFF-LINE
    Awatar djdkaa

    Dołączył
    21.08.2012
    Posty
    1,056
    Telefon
    Lumia 1520
    FW
    Windows Phone 8.1
    Operator
    ORANGE
    Dziękuję
    500
    Podziękowano
    464(93)
    Tez się przymierzam i czekam na Konkretna Recenzje
    Microsoft Lumia 640 LTE

  • #33
    Budniu
    Gość
    A ja po wizycie w Euro się już odmierzyłem od zakupu, póki co. Nie za tę kasę. Gdyby mi się spodobał to i 3k bym wypłacił. a tak - nic więcej poza trzecim rzędem kafli i wyświetlaczem 6 cali, co IMO jest jednak wadą - myśleliście jak to w lato nosić ? Tym co planują zakup, polecam jednak zobaczyć tego potwora w realu.

  • #34

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,908
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,948
    Podziękowano
    221,910(11,123)
    Przy tylu oczekujących trzeba się postarać. Pytać pytać

  • #35

    OFF-LINE

    Dołączył
    02.08.2013
    Posty
    52
    Telefon
    Lumia 920
    Operator
    Play
    Dziękuję
    16
    Podziekowano
    2
    Cytat Zamieszczone przez Budniu Zobacz posta
    A ja po wizycie w Euro się już odmierzyłem od zakupu, póki co. Nie za tę kasę. Gdyby mi się spodobał to i 3k bym wypłacił. a tak - nic więcej poza trzecim rzędem kafli i wyświetlaczem 6 cali, co IMO jest jednak wadą - myśleliście jak to w lato nosić ? Tym co planują zakup, polecam jednak zobaczyć tego potwora w realu.
    Budniu nie kwestionuję tego,że jest wielki, ale czy zbytnio nie dramatyzujesz? Wszak tablety są jeszcze większe, a jednak ludzie z nimi po mieście biegają ?

  • #36

    OFF-LINE
    Moderator Globalny Awatar to_ja

    Dołączył
    30.09.2012
    Lokalizacja
    127.0.0.1
    Posty
    4,529
    Telefon
    Samsung Galaxy S7
    FW
    7
    Operator
    Orange
    Dziękuję
    705
    Podziękowano
    1,258(661)
    Z tym, że zazwyczaj nie noszą ich w przednich kieszeniach jeansów.
    Samsung Galaxy S7

  • #37

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,908
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,948
    Podziękowano
    221,910(11,123)
    Różnica do tabletów a mam w domu 7 cali to brak syfu w okół i lumia wydaje się sporo mniejsza do tableta 7cali. Ale jak po całym dniu wziąłem do ręki Ativa...,matko jak zabawka

  • #38

    OFF-LINE

    Dołączył
    02.08.2013
    Posty
    52
    Telefon
    Lumia 920
    Operator
    Play
    Dziękuję
    16
    Podziekowano
    2
    Cytat Zamieszczone przez to_ja Zobacz posta
    Z tym, że zazwyczaj nie noszą ich w przednich kieszeniach jeansów.
    Wtedy pozostanie pewnie opcja kabury na pasek (ale to nie każdemu może pasować - mam tego świadomość). Generalnie jest tak,że części wielkość nie bardzo będzie pasować, a inni nie zwrócą na to uwagi i tym pozytywnym akcentem proponowałbym zakończyć dyskusję na temat ogromu telefonu

  • #39

    OFF-LINE

    Dołączył
    22.10.2013
    Posty
    3
    Telefon
    L1520
    Operator
    PLAY
    Dziękuję
    22
    Podziękowano
    1
    dobra a ja mam takie pytanko, bo dopiero po tygodniu użytkowania zobaczyłem niby taka szparkę między wyświetlaczem a obudową, ktoś kojarzy czy to jest fabryczne czy też pierdoła z mnie??
    nokia-lumia-1520-100913.jpg
    zdjęcie jest z internetu ale chciałem pokazać o jaką "skazę" chodzi

  • Jeden użytkownik podziękował rolnikziom za ten post:

    djtonka (22-12-2013)

  • #40

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,908
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,948
    Podziękowano
    221,910(11,123)
    to mikrofon i zaktualizuj profil jeśli masz L1520

  • Jeden użytkownik podziękował djtonka za ten post:

    rolnikziom (21-12-2013)

    Strona 4 z 29 PierwszyPierwszy 1234567814 ... OstatniOstatni

    Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Podobne wątki

    1. Odpowiedzi: 51
      Ostatni post / autor: 15-09-2015, 11:06
    2. [Nokia X] Pierwsze opinie i wrażenia
      Przez Potok666 w dziale Android
      Odpowiedzi: 27
      Ostatni post / autor: 19-03-2014, 10:09
    3. Weekend z Lumia 1520 – pierwsze wrażenia
      Przez wpgnida w dziale Recenzje
      Odpowiedzi: 9
      Ostatni post / autor: 10-02-2014, 10:22
    4. [Lumia 1520] Recenzja, pierwsze wrażenia
      Przez effe w dziale Recenzje
      Odpowiedzi: 71
      Ostatni post / autor: 03-01-2014, 22:49
    5. Odpowiedzi: 36
      Ostatni post / autor: 06-12-2013, 14:21

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas