Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Strona 28 z 29 PierwszyPierwszy ... 18242526272829 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 271 do 280 z 281

Wątek: [Lumia 1520] Opinie, wrażenia i coś więcej czego nie znajdziesz w innym miejscu

  1. #271

    OFF-LINE

    Dołączył
    15.01.2014
    Lokalizacja
    Lublin
    Posty
    6
    Telefon
    Nokia Lumia 1520
    FW
    Denim
    Operator
    Play
    Dziękuję
    19
    Podziękowano
    0(0)
    Reklama:
    Niestety Nismo ma rację. U mnie, nie ma różnicy w działaniu dotyku pomiędzy Cyan a Denim. Liczyłem na poprawę. Szkoda.
    Klawisze sytemowe świecą się cały czas. Niezależnie od ekranu i czujnika światła. Wieczorem i przy zgaszonym świetle może to irytować.

    Testowałem nagrywanie w 4K. Jako ciekawostkę napiszę, że jedna minuta 4K (30fps) zajmuje "tylko" 440MB pamięci. Bez ulta szybkiej i pojemnej karty pamięci 4K to raczej bajer niż użyteczny dodatek.

  2. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #272

    OFF-LINE
    Awatar szwedu

    Dołączył
    26.11.2014
    Posty
    371
    Telefon
    Lumia 6"
    Dziękuję
    26
    Podziękowano
    26(24)
    4k i tak nagrywa się w klipach po max 10 min z powodu przegrzewania się urządzenia , nie wiem czy Lumia może więcej, raczej nie. 4k to ficzer a nie opcja to kręcenia wesela.

  • #273

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,958
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    222,084(11,127)
    mam dla was smutną wiadomość
    Other Lumia models with a SD memory card slot, such as Lumia 520, 525, 620, 625, 720, 820, 1320 and 1520, do not support downloading updates to memory card.

  • #274

    OFF-LINE
    Awatar szwedu

    Dołączył
    26.11.2014
    Posty
    371
    Telefon
    Lumia 6"
    Dziękuję
    26
    Podziękowano
    26(24)
    O co kaman? A do czego to potrzebne w ogóle?

  • #275

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,958
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    222,084(11,127)
    pamięci ci nie braknie z pewnością nawet przy aktualizacji ale na SD nie pobierzesz jej już

  • #276

    OFF-LINE
    Awatar szwedu

    Dołączył
    26.11.2014
    Posty
    371
    Telefon
    Lumia 6"
    Dziękuję
    26
    Podziękowano
    26(24)
    Jakiś ficzer którego nie widzę zastosowania, po co mam ja na kartę ściągać. Pewnie piszesz w kwestii Update win 10 . Czyli ściągnie mi na Tel zainstaluje i wywali, po co mi to na SD.

  • #277

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,958
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    222,084(11,127)
    oj po prostu, jedni wolą takie ficzery a inni coś innego

  • #278

    OFF-LINE

    Dołączył
    17.07.2013
    Posty
    717
    Telefon
    L720 L1320 L1520
    FW
    8.1
    Operator
    Play
    Dziękuję
    28
    Podziękowano
    28(22)
    Spoko, niech najpierw poprawią działanie dotyku i klawiszy nawigacyjnych a dopiero później gadżety.

  • #279

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,958
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    222,084(11,127)
    Jest tam jakiś wewnętrzny changelog

  • #280

    OFF-LINE

    Dołączył
    17.07.2013
    Posty
    717
    Telefon
    L720 L1320 L1520
    FW
    8.1
    Operator
    Play
    Dziękuję
    28
    Podziękowano
    28(22)
    O czyli jest nadzieja, że coś poprawią, aczkolwiek mam wrażenie, ze to kwestia HW, bo faktycznie idąc za poradą jednego z zagranicznych portali w sytuacji gdy np. po odblokowaniu wariuje ekran jak się go nagnie u góry i na dole to przestaje skakać.

    Przy okazji zauważyłem, że czujnik zbliżeniowy w 1520 działa inaczej niż w 720 czy 1320. Tam wystarczyło machnąć nad ekranem i właczał się GS, tu trzeba zakryć go całkowicie i odsłonić, dopiero się włącza.
    Ostatnio edytowane przez buladag ; 02-02-2015 o 21:21

  • Strona 28 z 29 PierwszyPierwszy ... 18242526272829 OstatniOstatni

    Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Podobne wątki

    1. Odpowiedzi: 51
      Ostatni post / autor: 15-09-2015, 11:06
    2. [Nokia X] Pierwsze opinie i wrażenia
      Przez Potok666 w dziale Android
      Odpowiedzi: 27
      Ostatni post / autor: 19-03-2014, 10:09
    3. Weekend z Lumia 1520 – pierwsze wrażenia
      Przez wpgnida w dziale Recenzje
      Odpowiedzi: 9
      Ostatni post / autor: 10-02-2014, 10:22
    4. [Lumia 1520] Recenzja, pierwsze wrażenia
      Przez effe w dziale Recenzje
      Odpowiedzi: 71
      Ostatni post / autor: 03-01-2014, 22:49
    5. Odpowiedzi: 36
      Ostatni post / autor: 06-12-2013, 14:21

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas