Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Strona 25 z 29 PierwszyPierwszy ... 15212223242526272829 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 241 do 250 z 281

Wątek: [Lumia 1520] Opinie, wrażenia i coś więcej czego nie znajdziesz w innym miejscu

  1. #241

    OFF-LINE
    Awatar szwedu

    Dołączył
    26.11.2014
    Posty
    371
    Telefon
    Lumia 6"
    Dziękuję
    26
    Podziękowano
    26(24)
    Reklama:
    Wystarczy ze zainstalujesz aplikacje bateria i wybierzesz w ekranie blokady stan szczegółowy bateria. Również możesz dać jako jedną z pięciu ikon powiadomień to będziesz miał mala ikonkę ze stanem procentowym. Nic nie wiem o aplikacji insider.

  2. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #242

    OFF-LINE

    Dołączył
    05.03.2014
    Posty
    4
    Telefon
    920
    Dziękuję
    5
    Podziękowano
    0(0)
    Witam właśnie kupiłem sobie ten telefon i mma chyba problem z bateria naladowalem ja do 100% o godz. 23 30 wyciągnąłem ładowarkę i do godz 8 00 ,bateria spadla do 76% , aplikacje w tle mam powylaczane . Co zrobić żeby to ogarnac.

  • #243

    OFF-LINE

    Dołączył
    17.07.2013
    Posty
    717
    Telefon
    L720 L1320 L1520
    FW
    8.1
    Operator
    Play
    Dziękuję
    28
    Podziękowano
    28(22)
    Sprawdź co działa w tle. Tel. nowy?

  • #244

    OFF-LINE

    Dołączył
    05.03.2014
    Posty
    4
    Telefon
    920
    Dziękuję
    5
    Podziękowano
    0(0)
    W tle mam tylko metro tubę oraz kalendarz i nic innego narazie telefon powystawiwy ale w styczniu będę wymienial na nowa sztukę bo musze czekać aż przyjedzie z innego sklepu. Telefon kupiłem za 899zl xd

  • #245

    OFF-LINE

    Dołączył
    17.07.2013
    Posty
    717
    Telefon
    L720 L1320 L1520
    FW
    8.1
    Operator
    Play
    Dziękuję
    28
    Podziękowano
    28(22)
    Jak powystawowy to pewnie bateria zajechana ciągłym podpieciem do ładowarki.
    899zl ladna cena, gdzie za tyle wyrwałeś?

  • #246

    OFF-LINE

    Dołączył
    05.03.2014
    Posty
    4
    Telefon
    920
    Dziękuję
    5
    Podziękowano
    0(0)
    Cytat Zamieszczone przez buladag Zobacz posta
    Jak powystawowy to pewnie bateria zajechana ciągłym podpieciem do ładowarki.
    899zl ladna cena, gdzie za tyle wyrwałeś?
    no własnie da rade jakoś sprawdzić kiedy była pierwszy raz uruchamiana ?
    narazie nie powiem bo mi wykupicie i nie będę miał skąd przesunąć nowego telefonu , bo w moim mieście została jedna sztuka, a dopiero w styczniu mogą ściągnąć nową z innego sklepu xd. Dogadałem się z kierownikiem sklepu że teraz kupię tą i wymienią mi w styczniu jeśli jej nie uszkodzę oczywiscie xd

  • #247

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,926
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    221,948(11,123)
    można sprawdzić kiedy był instalowane ostatni raz aplikacje zawarte w ROMie czyli kiedy ktoś robił reset lub kiedy została włączona w teorii po raz pierwszy.

  • #248

    OFF-LINE

    Dołączył
    05.03.2014
    Posty
    4
    Telefon
    920
    Dziękuję
    5
    Podziękowano
    0(0)
    oO a gdzie to mogę sprawdzić w serwisie czy jest jakas strona od tego

  • #249

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,926
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    221,948(11,123)
    niestety nie pokazuje daty tylko czas ##4678255#

  • #250

    OFF-LINE

    Dołączył
    17.07.2013
    Posty
    717
    Telefon
    L720 L1320 L1520
    FW
    8.1
    Operator
    Play
    Dziękuję
    28
    Podziękowano
    28(22)
    Cytat Zamieszczone przez redkca Zobacz posta
    no własnie da rade jakoś sprawdzić kiedy była pierwszy raz uruchamiana ?
    narazie nie powiem bo mi wykupicie i nie będę miał skąd przesunąć nowego telefonu , bo w moim mieście została jedna sztuka, a dopiero w styczniu mogą ściągnąć nową z innego sklepu xd. Dogadałem się z kierownikiem sklepu że teraz kupię tą i wymienią mi w styczniu jeśli jej nie uszkodzę oczywiscie xd
    Zarzuć na PW, jestem zwyczajnie po ludzku ciekaw (nie "wykupię" Ci, swoją kupiłem niedawno) bo w Euro sprzedają powystawowe i resztki z magazynów po 1199zł

  • Strona 25 z 29 PierwszyPierwszy ... 15212223242526272829 OstatniOstatni

    Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Podobne wątki

    1. Odpowiedzi: 51
      Ostatni post / autor: 15-09-2015, 11:06
    2. [Nokia X] Pierwsze opinie i wrażenia
      Przez Potok666 w dziale Android
      Odpowiedzi: 27
      Ostatni post / autor: 19-03-2014, 10:09
    3. Weekend z Lumia 1520 – pierwsze wrażenia
      Przez wpgnida w dziale Recenzje
      Odpowiedzi: 9
      Ostatni post / autor: 10-02-2014, 10:22
    4. [Lumia 1520] Recenzja, pierwsze wrażenia
      Przez effe w dziale Recenzje
      Odpowiedzi: 71
      Ostatni post / autor: 03-01-2014, 22:49
    5. Odpowiedzi: 36
      Ostatni post / autor: 06-12-2013, 14:21

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas