Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Strona 17 z 29 PierwszyPierwszy ... 713141516171819202127 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 161 do 170 z 281

Wątek: [Lumia 1520] Opinie, wrażenia i coś więcej czego nie znajdziesz w innym miejscu

  1. #161

    OFF-LINE
      Awatar marass82

    Dołączył
    27.09.2012
    Posty
    6,232
    Telefon
    L820/O7/AtivS
    Dziękuję
    1,018
    Podziękowano
    52,830(1,462)
    Reklama:
    Niby tak, ale to ich chyba trochę przerosło i dopiero teraz to dopracowali. Sam wiesz ile to trwało w Orange, ale w końcu się uporali.

  2. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #162
    Budniu
    Gość
    No zgadza się, ale jestem dobrej myśli, że dadzą tę obsługę już powszechnie (w Icon jest).

  • #163
    rakers
    Gość
    Budniu. Opisz mi czy animacje działają szybciej w 1520 vs 820 która miales?

    Sent from my Nexus 5

  • #164
    Budniu
    Gość
    Jakie animacje masz na myśli ? Nie wiem co mam sprawdzić.

  • #165
    rakers
    Gość
    Menu. Klikasz i jest reakcja. Chodzi mi o interfejs. Porównanie szybkości animacji.

    Sent from my Nexus 5
    Ostatnio edytowane przez rakers ; 30-03-2014 o 09:40

  • #166
    Budniu
    Gość
    Aaaaa, o to. Szczerze ? To ja nie widzę różnicy, to działa tak samo. Różnice widać najbardziej przy szybkości uruchamiania się bardziej wymagających gier, czy programów.

    --- Post Połączono 09:46 --- Poprzedni Post napisano 09:44 ---

    BTW, a żeby powiedzieć co do ms to trzeba by położyć obydwie obok siebie i uruchamiać te same opcje, czego teraz uczynić nie mogę, bo L820 już dawno sprzedana.

  • #167
    rakers
    Gość
    Ja patrzylem w Saturnie. Twoja i l720. Przepaść miedzy nimi.

  • #168
    Budniu
    Gość
    Wiesz, mogę się z tym zgodzić (choć nie widziałem) bo L720 ma zdaje się 512MB RAM. L820 ma 1GB, więc ta różnica nie byłaby pewnie powalająca.

  • #169

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,905
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,948
    Podziękowano
    221,904(11,122)
    z kastratami nie ma co porównywać bo to inne zarządzanie RAM i inna zupełnie wymagania/możliwości co do RAM

  • #170
    rakers
    Gość
    Dlatego mnie interesuja urządzenia o 1 albo więcej pamięci RAM.

  • Strona 17 z 29 PierwszyPierwszy ... 713141516171819202127 ... OstatniOstatni

    Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Podobne wątki

    1. Odpowiedzi: 51
      Ostatni post / autor: 15-09-2015, 11:06
    2. [Nokia X] Pierwsze opinie i wrażenia
      Przez Potok666 w dziale Android
      Odpowiedzi: 27
      Ostatni post / autor: 19-03-2014, 10:09
    3. Weekend z Lumia 1520 – pierwsze wrażenia
      Przez wpgnida w dziale Recenzje
      Odpowiedzi: 9
      Ostatni post / autor: 10-02-2014, 10:22
    4. [Lumia 1520] Recenzja, pierwsze wrażenia
      Przez effe w dziale Recenzje
      Odpowiedzi: 71
      Ostatni post / autor: 03-01-2014, 22:49
    5. Odpowiedzi: 36
      Ostatni post / autor: 06-12-2013, 14:21

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas