Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Strona 14 z 29 PierwszyPierwszy ... 410111213141516171824 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 131 do 140 z 281

Wątek: [Lumia 1520] Opinie, wrażenia i coś więcej czego nie znajdziesz w innym miejscu

  1. #131
    rakers
    Gość
    Reklama:
    Co do płynności to nie wiem czy się uda tak zrobić, bo tam gdzie jest lag to dłuższa animacja go przykrywa.
    Ostatnio edytowane przez rakers ; 16-01-2014 o 10:20

  2. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #132

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,911
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,948
    Podziękowano
    221,913(11,123)
    osobiście nie mam gdzie wykorzystać ani 1080p anie 2GB. Do pracy wystarczy mi Ativ, przynajmniej urządzenie pozbawione wad oprogramowania.

  • #133

    OFF-LINE
    Awatar kruszon

    Dołączył
    26.08.2013
    Posty
    25
    Telefon
    Lumia 1520
    FW
    1028.3562.1402.0001
    Operator
    Play
    Dziękuję
    16
    Podziękowano
    7(5)
    Ja z mojej L1520 jestem zadowolony. Tel posiadam od dwóch tygodni, wiec i do ekranu zdążyłem się przyzwyczaić bo początkiem był deko duży... wiec nie obyło się bez pokrowca CP-623 którego cena jest lekkim przegięciem. Do pracy moim zdaniem jest znakomity prawie jak drugi laptop. Bateria wytrzymuje spokojnie dwa dni przy normalnym korzystaniu włącznie z internetem. Wcześniej miałem L920 z której nie do końca byłem zadowolony zwłaszcza gdy w swej ostateczności musiała odwiedzić serwis. Najważniejsza sprawa w końcu wystarcza mi pamięci 32GB wbudowanej plus 64GB karciocha

  • #134

    OFF-LINE
    Awatar UzeQ

    Dołączył
    01.12.2013
    Lokalizacja
    Gdańsk
    Posty
    15
    Telefon
    Nokia Lumia 1520
    FW
    WP8
    Operator
    Orange
    Dziękuję
    3
    Podziękowano
    1
    Ja mam podobnie jak przedmówca. Jestem bardzo zadowolony z telefonu. Owszem jest duży, ale idzie się przyzwyczaić. Według mnie bateria to majstersztyk! Dwa - trzy dni spokojnie wytrzyma, co w dzisiejszych czasach jest niemalże wiecznością. Wcześniej miałem Lumię 820 i jak ją teraz konfigurowałem dla narzeczonej to nie mogłem uwierzyć, że kiedyś pisałem na tak małym telefonie. 32GB + karta 64 dają czadu! Nie muszę się absolutnie niczym przejmować. Telefon godny polecenia, ale trzeba się przyzwyczaić. Mi się go używa przyjemnie, bo mam duże ręce i jestem w stanie obsłużyć go jedną ręką. Na plus zaliczam też głośnik, który jest dość głośny. Oczywiście nikt nie chce na takim głośniczku słuchać muzyki, ale i tak jest wg mnie lepszy niż w innych telefonach. Jestem bardzo zadowolony z telefonu i mogę go tylko polecić.

  • #135

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,911
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,948
    Podziękowano
    221,913(11,123)
    Gdy telefon leżał na stole też się cieszyłem że go mam,ale jak wcześniej pisałem nie jest wart tych pieniędzy. A jeśli uważacie inaczej to nie wystarczy napisać że bateria dłużej trzyma bo ja i tak ładowałem co noc

  • #136

    OFF-LINE

    Dołączył
    15.02.2014
    Posty
    39
    Telefon
    Lumia 1520
    Dziękuję
    15
    Podziekowano
    2
    Kilka pytań, no mnie korci go kupić.

    Jak wrażenia z wyglądania w trakcie rozmowy telefonicznej? Wydaje mi się, że można wtedy wyglądać co najmniej dziwnie....


    Korci mnie bardzo duża bateria, dodatkowy rząd kafli i jeszcze lepsza szybkość w stosunku do 1020


    znalazłem ofertę za 2139 zł nowy

  • #137
    Budniu
    Gość
    Cytat Zamieszczone przez t0maszku Zobacz posta
    Jak wrażenia z wyglądania w trakcie rozmowy telefonicznej? Wydaje mi się, że można wtedy wyglądać co najmniej dziwnie....
    Wygląda się dziwnie - w pracy mówią, że mi się coś do ucha przykleiło.
    Cytat Zamieszczone przez t0maszku Zobacz posta
    znalazłem ofertę za 2139 zł nowy
    Bez szału, powiedziałbym powyżej tego co można serio znaleźć tylko trzeba parę razy dziennie na Allegro zaglądać. Za 2200 zł to bez łaski kupujesz, a to już tylko 60 zł drożej od tego o czym piszesz.

  • #138

    OFF-LINE

    Dołączył
    15.02.2014
    Posty
    39
    Telefon
    Lumia 1520
    Dziękuję
    15
    Podziekowano
    2
    Jeśli o mnie chodzi to kupuję tylko w sklepach internetowych/fizycznych z możliwością odbioru osobistego, zakupu na miejscu etc. Nie kupuje na allegro np. z drugiego końca Polski. Naciąłem się dwa razy i skończyło się to dla mnie niezbyt sympatycznie. Także ceny z allegro jakoś mnie nie grzeją.
    Cenę znalazłem w sklepie internetowym z możliwością odbioru fizycznego w miejscu gdzie mógłbym podjechać, bo niedaleko.

    Wg. mnie Nokia na siłę nie chce sprzedawać swoich high-endów tylko zetafony. Cena 1520 mimo wszystko jest ciut za duża takie 1800 zł to by było "killer ficzer

  • #139
    Budniu
    Gość
    Ale ja mówię o kupnie w sklepie stacjonarnym tylko wystawiającym na Allegro. Ja kupiłem tutaj: Nokia Lumia 1520 Czarna Gwarancja Warszawa 2049pln (3946925778) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. cena dla "wysyłkowiczów" 2149 zł, ale bez klikania "Kup teraz" jak pojedziesz do sklepu zapłacisz 2049 zł (jak w tytule aukcji). Obecnie widzę, że nie wystawiają żadnej L1520, ale co szkodzi zadzwonić do nich, jak jesteś z Wwy lub okolic.

  • Jeden użytkownik podziękował Budniu za ten post:

    t0maszku (23-02-2014)

  • #140

    OFF-LINE

    Dołączył
    15.02.2014
    Posty
    39
    Telefon
    Lumia 1520
    Dziękuję
    15
    Podziekowano
    2
    Do wawy pojade dopiero za miesiąc na szkolenia ale dzieki.
    zależy mi na właśnie kupowaniu od sklepów, żadnych podejrzanych sprzedawców.
    i tak wole zapłacić więcej za komfort psychiczny

  • Strona 14 z 29 PierwszyPierwszy ... 410111213141516171824 ... OstatniOstatni

    Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Podobne wątki

    1. Odpowiedzi: 51
      Ostatni post / autor: 15-09-2015, 11:06
    2. [Nokia X] Pierwsze opinie i wrażenia
      Przez Potok666 w dziale Android
      Odpowiedzi: 27
      Ostatni post / autor: 19-03-2014, 10:09
    3. Weekend z Lumia 1520 – pierwsze wrażenia
      Przez wpgnida w dziale Recenzje
      Odpowiedzi: 9
      Ostatni post / autor: 10-02-2014, 10:22
    4. [Lumia 1520] Recenzja, pierwsze wrażenia
      Przez effe w dziale Recenzje
      Odpowiedzi: 71
      Ostatni post / autor: 03-01-2014, 22:49
    5. Odpowiedzi: 36
      Ostatni post / autor: 06-12-2013, 14:21

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas