Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Strona 10 z 29 PierwszyPierwszy ... 6789101112131420 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 91 do 100 z 281

Wątek: [Lumia 1520] Opinie, wrażenia i coś więcej czego nie znajdziesz w innym miejscu

  1. #91

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,950
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    222,022(11,126)
    Reklama:
    Nie wiem jak inni ale 6 cali lekkie być nie może, uwagi na to nie zwracam

  2. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #92
    rakers
    Gość
    Wiesz co mam go w pracy. Nie jest problemem sama waga telefonu, bo jest dużą ale z materiałów jakie są słuchawki wykonane i jaki kształt mają. Mam moją Moto G i Nexusa 4. Moto G nie ma szans aby ci wypadł. Jest najlepszym telefonem jaki trzymałem. Nexus 4 musi mieć fiflak. Natomiast ta lumia obsługiwana jest w zasadzie dwoma rękami. Trzymając jedna ręką się zmęczysz. Nexus 7 jest gumowany i cienki i lżejszy i to czuć. Po za tym 6 a 7 cali to jest różnica 2,5 cm. Weź swój HP przyłożyć do ucha i idąc po ulicy gadaj. 6 cali to już naprawdę max.
    Z fabletow ta lumia jest w czołówce. Rozdzielczość i ekran pięknie obraz pokazują. To jest Top. Aparat wystaje mocno z obudowy więc trzeba jeszcze jakąś ochronę.
    Ale w moim odczuciu tylko ten soft... trochę kuleje. Note ma dedykowane oprogramowanie, rysik. Tu masz stock Windows ze wszystkimi jego wadami.
    Ja wole jednak do 5 cali słuchawkę i tablet 7-8.

    Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
    Ostatnio edytowane przez rakers ; 02-01-2014 o 10:21

  • 2 następujących użytkowników podziękowało rakers za ten post:

    Potok666 (01-01-2014),Yziek (02-01-2014)

  • #93

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,950
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    222,022(11,126)
    znaczy czekasz na update rozumiem

  • #94
    Budniu
    Gość
    Cytat Zamieszczone przez rakers Zobacz posta
    Ja wole jednak do 5 cali słuchawkę i tablet 7-8.
    Dokładnie to samo napisałem parę stron wcześniej.

  • #95

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,950
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    222,022(11,126)
    Nie wiem jeszcze czy pod wpływem zeszłorocznego czy dzisiejszego alkoholu ale postanowiłem się pozbyć cegły

  • #96
    rakers
    Gość
    Telefony w tej wielkości sprzedają się świetnie. Czemu sprzedajesz ? Bo cegła?
    Właśnie 1520 odpaliłem. Nawalone na tym ekranie. Już chyba za dużo jest na pulpecie.

  • #97

    OFF-LINE
    Moderator Globalny Awatar Yziek

    Dołączył
    31.12.2012
    Lokalizacja
    Kraków
    Posty
    5,351
    Telefon
    Lumia 920
    FW
    W10
    Operator
    Play
    Dziękuję
    217
    Podziękowano
    1,211(536)
    Tablet ma jeszcze pełno tego plastiku wokół ekranu, telefon mniej. Muszę chyba gdzieś pójść do sklepu i wziąć go w ręce. Co do tych wad MS to ja nie mam na co narzekać.

    Via L920.
    Psychologiquement sous-évalué



    Yziekk

  • #98
    rakers
    Gość
    Yziek. Wiadomo. Ja piszę o moich odczuciach. Ty używasz i masz odczucia odmienne. 6 calowe urządzenia mają inną wadę. Mam case w pracy jak człowiek miał Note w kieszeni, kuca i po wstaniu ma pajączek na ekranie. Na to trzeba uważać. Lumia 1520 sprawia wrażenie lepszego wykonania i trwałości niż Note.

  • #99

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,950
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    222,022(11,126)
    Chyba za duży dla mnie i jedną ręką nie da się zrobić tego co chcę.

  • #100
    Budniu
    Gość
    W którejś z recenzji L1520 czytałem, że oprócz 3 rzędu kafli i gabarytów to jednak nadal to samo co mamy w mniejszych "opakowaniach". Ponadto wszyscy piszą, że rozmawiać z tego się da ... maks przez 1 minutę, później ręka boli. Ja już definitywnie odpuszczam zakup tego.

  • Strona 10 z 29 PierwszyPierwszy ... 6789101112131420 ... OstatniOstatni

    Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Podobne wątki

    1. Odpowiedzi: 51
      Ostatni post / autor: 15-09-2015, 11:06
    2. [Nokia X] Pierwsze opinie i wrażenia
      Przez Potok666 w dziale Android
      Odpowiedzi: 27
      Ostatni post / autor: 19-03-2014, 10:09
    3. Weekend z Lumia 1520 – pierwsze wrażenia
      Przez wpgnida w dziale Recenzje
      Odpowiedzi: 9
      Ostatni post / autor: 10-02-2014, 10:22
    4. [Lumia 1520] Recenzja, pierwsze wrażenia
      Przez effe w dziale Recenzje
      Odpowiedzi: 71
      Ostatni post / autor: 03-01-2014, 22:49
    5. Odpowiedzi: 36
      Ostatni post / autor: 06-12-2013, 14:21

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas