Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 17

Wątek: Lumia 1320 a 8.1 dla developerów - opinie

  1. #1

    OFF-LINE

    Dołączył
    15.05.2013
    Posty
    12
    Telefon
    8s
    Dziękuję
    35
    Podziękowano
    0(0)

    Lumia 1320 a 8.1 dla developerów - opinie

    Reklama:
    Witam!

    Dopiero co zakupiłem Lumię 1320, jeszcze do mnie nie dotarła, ale po doświadczeniach z użytkowania siostry HTC 8s ( w wersji 8.1) chciałbym się już zapytać testerów czy opłaca się tzn. czy wszystko działa (pewnie tak bo na 8s wszystko) i najważniejsze prosiłbym o opinie jak jest z wydajnością baterii, lepiej, gorzej, czy bez zmian?

    Jak rozumiem po wydaniu finalnego 8.1 wersja developerska zaktualizuje się do wersji final więc z tym chyba nie ma problemu.

    Pozdrawiam!
    Ostatnio edytowane przez darthnorbe ; 28-04-2014 o 12:28

  2. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #2

    OFF-LINE

    Dołączył
    15.07.2013
    Lokalizacja
    Grodzisk Mazowiecki, Poland
    Posty
    14
    Telefon
    nokia lumia 1320
    FW
    wp 8.1
    Operator
    play
    Dziękuję
    39
    Podziękowano
    0(0)
    witam.ja mam lumie 1320 i wp 8.1 i jest naprawdę super.bateria może trochę krócej trzyma bądź mi się tylko tak wydaje (2dni i 5 godzin)i nie jest oszczedzany

  • #3

    OFF-LINE
    Moderator Globalny Awatar Sigma

    Dołączył
    10.08.2013
    Posty
    2,808
    Telefon
    L1520/L620
    FW
    Najnowszy stabilny
    Operator
    VM
    Dziękuję
    455
    Podziękowano
    1,789(608)
    Wszystko zazwyczaj działa, ale czasami nie. Takie uroki wersji testowych. Nie ma reguły. Bateria trzyma gorzej, co oficjalnie potwierdził MS. I jest to spowodowane włączonymi debugerami. W wersji finalnej tego problemu nie będzie. I tak, preview zaktualizuje się do wersji finalnej po wydaniu takowej
    Jeśli pomogłem, kliknij

  • #4

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,956
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    222,061(11,127)
    Nie dość że samo OTA to zło to ładować WP8.1 na Preview to po prostu bluźnierstwo

  • #5

    OFF-LINE

    Dołączył
    15.05.2013
    Posty
    12
    Telefon
    8s
    Dziękuję
    35
    Podziękowano
    0(0)
    Dziękuję wszystkim za odpowiedzi.

    Cytat Zamieszczone przez krzys1658 Zobacz posta
    witam.ja mam lumie 1320 i wp 8.1 i jest naprawdę super.bateria może trochę krócej trzyma bądź mi się tylko tak wydaje (2dni i 5 godzin)i nie jest oszczedzany
    A jak trzymała przed updatem? Jak nie było 3 dni to podejrzewam że i tak od razu zainstaluję, jak nie to ciężko będzie się zastanowić, ale pewnie i tak to zrobię bo 2 dni to i tak na moje telefony będzie rekord :P.

  • #6

    OFF-LINE

    Dołączył
    15.07.2013
    Lokalizacja
    Grodzisk Mazowiecki, Poland
    Posty
    14
    Telefon
    nokia lumia 1320
    FW
    wp 8.1
    Operator
    play
    Dziękuję
    39
    Podziękowano
    0(0)
    bodajże około 4 dni

    --- Post Połączono 17:44 --- Poprzedni Post napisano 17:43 ---

    ale i tak niema co zalowac. wp idzie do przodu

  • #7

    OFF-LINE
    Awatar sq3ntx

    Dołączył
    24.10.2013
    Lokalizacja
    lubuskie
    Posty
    44
    Telefon
    Nokia Lumia 1320
    FW
    WP 8.1
    Operator
    PLAY
    Dziękuję
    67
    Podziękowano
    18(8)
    Hmmmm. U mnie po instalacji 8.1 miłe zaskoczenie 😊 Aplikacja Here Drive zmieniła się na Here Drive + ogólnie to na razie jestem zadowolony. Trochę miałem problem z odnalezieniem poleceń głosowych. Teraz są pod lupą. 😃

    Sent from my RM-994_eu_poland_1155 using Tapatalk

  • #8

    OFF-LINE

    Dołączył
    26.01.2014
    Posty
    16
    Telefon
    Nokia Lumia 1320 i 625
    FW
    Windows Phone 8.1
    Operator
    Play
    Dziękuję
    6
    Podziękowano
    0(0)
    Używam 8.1 od dwóch dni i jak narazie same plusy Najważniejsze: zapisywanie app na karcie SD, klawiatura swype, pasek powiadomień, ustawienie tła i wiele wiele innych ciekawych rozwiązań

  • #9

    OFF-LINE
    Awatar larkviz77

    Dołączył
    04.05.2014
    Posty
    61
    Telefon
    nokia lumia 1320
    Operator
    T-mobile
    Dziękuję
    9
    Podziękowano
    3(2)
    no to sie chyba skuszę, chciałem poczekać na oficjalną finalną wersję ale skoro tak reklamujecie
    swoją drogą szkoda że sys jest poblokowany, za czasów wm6.5 to byłą frajda pogrzebać, samemu usprawniać a czasami tak załatwić słuchawkę że już tylko jako dawca organów się przydał...

  • #10

    OFF-LINE

    Dołączył
    26.01.2014
    Posty
    16
    Telefon
    Nokia Lumia 1320 i 625
    FW
    Windows Phone 8.1
    Operator
    Play
    Dziękuję
    6
    Podziękowano
    0(0)
    Czy u was też po aktualizacji do WP 8.1, w sklepie po wyłączeniu automatycznych aktualizacji aplikacji nie pokazuje ikonki z aktualizacją danej aplikacji ?? Trochę zakręciłem ale mam nadzieję, że zrozumcie o co mi chodzi


    Już mam tydzień WP 8.1 i narazie nie zauważyłem jakiś "skutków ubocznych" związanych z nowym systemem. Mojej małżonce w Lumi 625 też zainstalowałem 8.1 i mówi, że lepiej telefon zaczął się sprawować
    Ostatnio edytowane przez goofygoofy ; 30-05-2014 o 19:15

  • Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

    Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Podobne wątki

    1. Odpowiedzi: 47
      Ostatni post / autor: 14-10-2014, 21:49
    2. [Lumia 920] Folia Brando Ultra Clear - opinie
      Przez nismo w dziale Akcesoria
      Odpowiedzi: 21
      Ostatni post / autor: 07-11-2013, 14:50
    3. Jaka Folia na Lumia 820 ? - Dyskusja , Opinie
      Przez Etnies w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 67
      Ostatni post / autor: 20-08-2013, 12:43
    4. Darmowe ebooki dla developerów
      Przez djtonka w dziale Programowanie
      Odpowiedzi: 4
      Ostatni post / autor: 17-10-2012, 12:59

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas