Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Strona 1 z 5 12345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 43

Wątek: Problem z dźwiękiem.

  1. #1

    OFF-LINE

    Dołączył
    30.11.2014
    Posty
    23
    Telefon
    Lumia 925
    Dziękuję
    11
    Podziękowano
    1

    Problem z dźwiękiem.

    Reklama:
    Witam, stałem się szczęśliwym posiadaczem Lumii 925. Telefon pochodzi z plusa, ma wgrany najnowszy soft dla tej sieci.

    Jednak mam pewien problem, zdarzyło się to już 3 razy. Otóż telefon sobie działa, wszystko OK, wtedy zachcę mi się włączyć muzykę np. aplikację MixRadio lub RMFon i mimo że jest włączone granie to nie słychać muzyki. Sprawdziłem też że wtedy nie słychać dźwięku budzika lub dzwonka. Oczywiście nie zdarza się to zawsze kiedy włączam aplikacje od muzyki, nie jestem w stanie powiedzieć co może to powodować.


    Restart telefonu przywraca działanie głośnika

    Czy to zachowanie może być spowodowane softem, czy raczej się doszukiwać wady płyty głównej?

    Pozdrawiam.

    edit. po kupnie telefonu nie robiłem żadnej zmiany softu.
    Ostatnio edytowane przez sierzpo ; 30-11-2014 o 12:01

  2. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #2

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,877
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,947
    Podziękowano
    221,811(11,122)
    Wygląda na gniazdo AV,wsadź słuchawki sprawdź je potem wyjmij i czy muzyka leci na głośniku bez problemu i zrób też tak jak zaniknie. Czyli wsadź słuchawki i wyjmij

  • Jeden użytkownik podziękował djtonka za ten post:

    sierzpo (30-11-2014)

  • #3

    OFF-LINE

    Dołączył
    30.11.2014
    Posty
    23
    Telefon
    Lumia 925
    Dziękuję
    11
    Podziękowano
    1
    Dzięki za odpowiedź. Potwierdziły się Twoje przypuszczenia. Czyli pewnie pasowałoby oddać do serwisu rozumiem?

  • #4

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,877
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,947
    Podziękowano
    221,811(11,122)
    jaka masz gwarancję to pewnie

  • #5

    OFF-LINE

    Dołączył
    30.11.2014
    Posty
    23
    Telefon
    Lumia 925
    Dziękuję
    11
    Podziękowano
    1
    Ok dzięki bardzo. W sumie jeszcze jedna rzecz mi się przytrafiła przed chwilą 2 raz w ciągu 4 dni. Telefon po prostu przestaje reagować gdy jest zgaszony, jedyne co pomaga to soft reset. To raczej błąd softu, czy zgłosić to jak będę oddawał na gwarancję. Nie chcę wyjść oddając gwarancję, tak że im się nie uda powtórzyć wady z brakiem dźwięku, zrobią coś z softem i powiedzą że hula.

  • #6

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,877
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,947
    Podziękowano
    221,811(11,122)
    masz folię na ekranie i nie zakrywa czujnika?

  • #7

    OFF-LINE

    Dołączył
    30.11.2014
    Posty
    23
    Telefon
    Lumia 925
    Dziękuję
    11
    Podziękowano
    1
    Nie mam folii na ekranie

  • #8

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,877
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,947
    Podziękowano
    221,811(11,122)
    albo sam czujnik ale oprogramowanie, aktualne bez preview?

  • #9

    OFF-LINE

    Dołączył
    30.11.2014
    Posty
    23
    Telefon
    Lumia 925
    Dziękuję
    11
    Podziękowano
    1
    Wersja systemu: 8.10.12393.890
    Wersja ukladowego: 3051.50009.1424.0003

  • #10

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,877
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,947
    Podziękowano
    221,811(11,122)
    nie masz preview , czysty cyan. nie instalowałeś tetra lockcreen czy lock screen beta od MS>?

  • Strona 1 z 5 12345 OstatniOstatni

    Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Podobne wątki

    1. [Lumia 800] Problem z dźwiękiem
      Przez Snoopyy w dziale Wsparcie techniczne
      Odpowiedzi: 15
      Ostatni post / autor: 26-08-2016, 13:17
    2. [Lumia 520] Lumia 520 problem z dźwiękiem.
      Przez bulipawel w dziale Wsparcie techniczne
      Odpowiedzi: 3
      Ostatni post / autor: 14-08-2014, 22:23
    3. [Lumia 520] Problem z dźwiękiem
      Przez Majki w dziale Wsparcie techniczne
      Odpowiedzi: 1
      Ostatni post / autor: 13-08-2014, 01:38
    4. [Lumia 620] Problem z dźwiękiem.
      Przez hordak w dziale Wsparcie techniczne
      Odpowiedzi: 20
      Ostatni post / autor: 12-08-2014, 09:06
    5. [Lumia 920] Problem z dźwiękiem
      Przez TheMichi326 w dziale Wsparcie techniczne
      Odpowiedzi: 3
      Ostatni post / autor: 01-02-2014, 23:40

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas