Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 25

Wątek: Wasze ogólne opinie z perspektywy czasu

  1. #1

    OFF-LINE

    Dołączył
    15.04.2014
    Posty
    85
    Telefon
    HTC 8S || P8 Lite || N8
    FW
    WP8.1 || 5.0|| Belle
    Operator
    PLUS||PLAY
    Dziękuję
    9
    Podziękowano
    6(4)

    Wasze ogólne opinie z perspektywy czasu

    Reklama:
    Obecnie mam HTC 8S ale z racji masy problemów z tym telefonem i olewackim podejściem HTC myślę o kupnie używanej L520.
    Jaki macie opinie i uwagi o tym modelu używając go już jakiś czas ?


    Wysłane z mojej Xperii M przy użyciu Tapatalka.

  2. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #2

    OFF-LINE
    Awatar klimi

    Dołączył
    17.09.2013
    Lokalizacja
    Ciechanów, Poland
    Posty
    594
    Telefon
    Lumia 735 Orange
    Operator
    Orange
    Dziękuję
    104
    Podziękowano
    65(56)
    Wyświetlacz nie ma gg, trochę się rysuje. Tylna obudowa też zbiera rysy na środku. Działanie takie samo jak na początku. Brak diody aparatu mi nie przeszkadzało. Dla mnie wyświetlacz 4 cale zrobił się za mały i szukam czegoś większego.
    To moje odczucia po roku użytkowania.
    Ostatnio edytowane przez klimi ; 28-08-2014 o 06:54

  • #3

    OFF-LINE

    Dołączył
    15.04.2014
    Posty
    85
    Telefon
    HTC 8S || P8 Lite || N8
    FW
    WP8.1 || 5.0|| Belle
    Operator
    PLUS||PLAY
    Dziękuję
    9
    Podziękowano
    6(4)
    Nikt więcej się nie wypowie? ;_;

    Wysłane z mojej Xperii M przy użyciu Tapatalka.

  • #4

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,928
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    221,953(11,123)
    znaczy czego można się spodziewać po najtańszej Lumii, sprawdź dział pomoc techniczna ile problemów z baterią i przyciskami

  • #5

    OFF-LINE
    Awatar Bizmut

    Dołączył
    29.07.2014
    Lokalizacja
    Wrocław
    Posty
    143
    Telefon
    L640 LTE|GalaxyTab2
    Operator
    Play
    Dziękuję
    9
    Podziękowano
    6(4)
    Ja nie mam z niczym problemu. Telefon mi się podoba, według mnie ładnie wygląda i nie mam jeszcze ani 1 ryski na wyświetlaczu (telefon mam dopiero od 1 miesiąca, noszę cały czas w specjalnej "wsuwce" ). Przesiadłem się na niego z Androida i naprawdę czuję różnice, telefon działa bardzo szybko. Dzisiaj wziąłem tablet (Samsung Galaxy Tab 2 10.1) do ręki po raz pierwszy od początku wakacji i wkurza mnie on, ciągle zacina itp. a jest świeżo co po reinstalacji systemu (dzisiaj ją robiłem właśnie).

    Ogólnie to moje wrażenia są pozytywne, w szczególności jeśli chodzi o szybkość działania systemu. Oczywiście nie wszystkie aplikacje i gry działają na tym telefonie ale cóż... Jak na telefon za 400 zł w sklepie to naprawdę polecam.

  • #6

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,928
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    221,953(11,123)
    oczywiście statystyczni ni musi się coś złego przydarzyć no ale

  • #7

    OFF-LINE

    Dołączył
    15.04.2014
    Posty
    85
    Telefon
    HTC 8S || P8 Lite || N8
    FW
    WP8.1 || 5.0|| Belle
    Operator
    PLUS||PLAY
    Dziękuję
    9
    Podziękowano
    6(4)
    Co do przycisków to znam ich budowę Nokia ich już używa od konca lat 90 i zawsze zdarzały się pojedyncze przypadki że się psuly

    Wysłane z mojej Xperii M przy użyciu Tapatalka.

  • #8

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,928
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    221,953(11,123)
    W przypadku L520 to nie pojedyncze przypadki, dodatkowo serwis montuje wzmocnione po wymianie

  • #9

    OFF-LINE

    Dołączył
    15.04.2014
    Posty
    85
    Telefon
    HTC 8S || P8 Lite || N8
    FW
    WP8.1 || 5.0|| Belle
    Operator
    PLUS||PLAY
    Dziękuję
    9
    Podziękowano
    6(4)
    I tak jestem pewien że l520 i tak będzie lepsza od HTC 8S

    Wysłane z mojej Xperii M przy użyciu Tapatalka.

  • #10

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,928
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    221,953(11,123)
    bez preview 8s został już pod lodem

  • Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

    Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Podobne wątki

    1. Dyskusja ogólna i wasze opinie
      Przez djtonka w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 5
      Ostatni post / autor: 21-10-2014, 18:56
    2. Zmiana czasu a auto. ustawianie czasu
      Przez buladag w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 3
      Ostatni post / autor: 20-03-2014, 10:53
    3. Zmiana czasu na zimowy.
      Przez CzekoladowyBaron w dziale Pytania i odpowiedzi
      Odpowiedzi: 7
      Ostatni post / autor: 17-11-2013, 16:59
    4. [Lumia 820] Synchronizacja czasu (Amber)
      Przez as1970 w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 11
      Ostatni post / autor: 12-08-2013, 18:57
    5. Odpowiedzi: 21
      Ostatni post / autor: 10-02-2013, 12:22

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas