Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Strona 1 z 4 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 33

Wątek: Program NSU

  1. #1

    OFF-LINE

    Dołączył
    25.01.2014
    Posty
    302
    Telefon
    nokia lumia 520,735
    Dziękuję
    44
    Podziękowano
    9(9)

    Program NSU

    Reklama:
    Cześć
    Jak to jest ,jak podepnę telefon pod komputer i uruchomię NSU to program wgra mi oprogramowanie które miałem na początku tylko bez brandingu?

    Sent from my RM-914_eu_poland_362 using Tapatalk

  2. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #2

    OFF-LINE
    Moderator Globalny Awatar Yziek

    Dołączył
    31.12.2012
    Lokalizacja
    Kraków
    Posty
    5,351
    Telefon
    Lumia 920
    FW
    W10
    Operator
    Play
    Dziękuję
    217
    Podziękowano
    1,211(536)
    NSU wykrywa oprogramowanie po PC, więc jeżeli miałeś najpierw soft bez brandingu to wgra Ci bez brandu.

    Via L920.
    Psychologiquement sous-évalué



    Yziekk

  • #3

    OFF-LINE

    Dołączył
    25.01.2014
    Posty
    302
    Telefon
    nokia lumia 520,735
    Dziękuję
    44
    Podziękowano
    9(9)
    No wlasnie soft mialem z brandingiem czyli dalej będę taki mial, a czy to ze po aktualizacji po OTA soft ten sprawował się nie najlepiej to znaczy że teraz będzie tak samo?


    Sent from my RM-914_eu_poland_362 using Tapatalk

  • #4

    OFF-LINE
    Moderator Globalny Awatar Yziek

    Dołączył
    31.12.2012
    Lokalizacja
    Kraków
    Posty
    5,351
    Telefon
    Lumia 920
    FW
    W10
    Operator
    Play
    Dziękuję
    217
    Podziękowano
    1,211(536)
    Niekoniecznie, być może to wina tego, że aktualizowałeś via OTA. Zależy jakie masz problemy z softem.

    Via L920.
    Psychologiquement sous-évalué



    Yziekk

  • #5

    OFF-LINE

    Dołączył
    25.01.2014
    Posty
    302
    Telefon
    nokia lumia 520,735
    Dziękuję
    44
    Podziękowano
    9(9)
    W tym po OTA była gorsza wydajność pojawiały się lekkie zacinki albo było np.tak że jak włączyłem wifi to zaraz po tym nie mogłem wejść w ustawienia tylko musiałem chwilke odczekać bo inaczej trwało ładowanie po czym wywalało mnie do menu głównego

    Sent from my RM-914_eu_poland_362 using Tapatalk

  • #6

    OFF-LINE

    Dołączył
    25.01.2014
    Posty
    302
    Telefon
    nokia lumia 520,735
    Dziękuję
    44
    Podziękowano
    9(9)
    Najlepiej by było jakby się wypowiedziały osoby które wgrały soft t-mobile czy mają podobny problem

    Sent from my RM-914_eu_poland_362 using Tapatalk

  • #7

    OFF-LINE
    Moderator Globalny Awatar Yziek

    Dołączył
    31.12.2012
    Lokalizacja
    Kraków
    Posty
    5,351
    Telefon
    Lumia 920
    FW
    W10
    Operator
    Play
    Dziękuję
    217
    Podziękowano
    1,211(536)
    Też tak mi się zdarza, a mam Brand Orange.

    Via L920.
    Psychologiquement sous-évalué



    Yziekk

  • #8

    OFF-LINE

    Dołączył
    25.01.2014
    Posty
    302
    Telefon
    nokia lumia 520,735
    Dziękuję
    44
    Podziękowano
    9(9)
    A masz też tak że jak uruchamiasz coś z menu głównego powiedzmy zdjęcia to kafelki nie "schodzą" z ekranu tak płynnie tylko z takimi przycięciami bo u mnie zdarzało się to dość często?

    Sent from my RM-914_eu_poland_362 using Tapatalk

  • #9

    OFF-LINE
    Moderator Globalny Awatar Yziek

    Dołączył
    31.12.2012
    Lokalizacja
    Kraków
    Posty
    5,351
    Telefon
    Lumia 920
    FW
    W10
    Operator
    Play
    Dziękuję
    217
    Podziękowano
    1,211(536)
    Nie, tak nie mam. To wgraj soft via NCS jeżeli chcesz niebrandowany.

    Wysłane z mojego HP Slate 7 przy użyciu Tapatalka
    Psychologiquement sous-évalué



    Yziekk

  • #10

    OFF-LINE

    Dołączył
    25.01.2014
    Posty
    302
    Telefon
    nokia lumia 520,735
    Dziękuję
    44
    Podziękowano
    9(9)
    A jeszcze jedno występuje u Ciebie ładowanie przykładowo jak wchodzisz w zdjęcia,muzykę czy wszystko płynnie to idzie bo u mnie jest tak że jak wchodze pierwszy raz po odblokowaniu to zamula a później już jest ok ale jak wejdę powiedzmy chwile na Internet wychodze do menu głównego i znowu to samo

    Sent from my RM-914_eu_poland_362 using Tapatalk

  • Strona 1 z 4 1234 OstatniOstatni

    Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Podobne wątki

    1. Edycja kontaktów - program?
      Przez djmaciek w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 4
      Ostatni post / autor: 25-03-2014, 14:43
    2. OneShot jako główny program do aparatu
      Przez JacKacz9300 w dziale Pytania i odpowiedzi
      Odpowiedzi: 7
      Ostatni post / autor: 07-03-2014, 11:56
    3. Prąd ładowania - program do pomiaru?
      Przez THRaKeD w dziale Pytania i odpowiedzi
      Odpowiedzi: 2
      Ostatni post / autor: 09-07-2013, 19:21
    4. Program do instalacji Xap na systemie x86
      Przez Blimer w dziale Pytania i odpowiedzi
      Odpowiedzi: 1
      Ostatni post / autor: 02-06-2013, 19:15
    5. Polecam .... program, grę
      Przez Budniu w dziale Programy
      Odpowiedzi: 29
      Ostatni post / autor: 31-12-2012, 09:26

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas