Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 22

Wątek: IE tragedia po aktualizacji do WP 8.1

  1. #11

    OFF-LINE
    Awatar blazuish

    Dołączył
    15.03.2014
    Posty
    6
    Telefon
    Nokia Lumia 520
    FW
    Windows Phone 8.1
    Operator
    Orange
    Dziękuję
    1
    Podziękowano
    0(0)
    Reklama:
    Pawlus mam to samo, przed przejściem do wp 8.1 player otwierał się w osobnym programie i wsystko śmigało, a teraz dowalili jakieś pseudo mobilne dziadostwo. Nie da się tego obsługiwać. I problemem nie jest 512 "embe ramu" bo przed aktualizacją wszystko działało. to coś z softem. Jak ktoś zna rozwiązanie tego problemu, ewentualnie potrafi ustawić aby odtwarzało w playerze zewnętrznym, to bardzo bym prosił, aby napisał :/

  2. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #12

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,941
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    222,000(11,125)
    w trybie mobilnym wideo nie odtwarza się na stornie, sprawdź

  • #13

    OFF-LINE
    Awatar blazuish

    Dołączył
    15.03.2014
    Posty
    6
    Telefon
    Nokia Lumia 520
    FW
    Windows Phone 8.1
    Operator
    Orange
    Dziękuję
    1
    Podziękowano
    0(0)
    nie u mnie... explolerek cały czas otwiera to mobilne badziewie :G

  • #14

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,941
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    222,000(11,125)
    nie wiem czy o tym samym mówimy w trybie desktop player na cały ekran wyświetla wideo w przeglądarce gdzie masz wciąż widoczny pasek adresu a w trybie mobilnym wideo uruchamia się w playerze hmtl5 gdy klikniesz pełny ekran

  • #15

    OFF-LINE

    Dołączył
    14.08.2014
    Lokalizacja
    Olkusz
    Posty
    17
    Telefon
    Lumia 520
    FW
    WP 8.1.1 Denim
    Operator
    Play
    Dziękuję
    19
    Podziękowano
    2(2)
    U mnie player np na tvgry działa, na wp też, ale wygląda to tak, że film leci na fullscreen ale pasek przeglądarki również jest widoczny.

  • #16

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,941
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    222,000(11,125)
    ale nie w trybie mobilnym przecież?

  • #17

    OFF-LINE

    Dołączył
    15.05.2014
    Posty
    5
    Telefon
    lumia 510, 520
    FW
    7.8, 8.1
    Dziękuję
    11
    Podziękowano
    0(0)
    O co chodzi z tym trybem mobilnym, to się włącza w IE-> ustawania-> Preferencje witryny internetowej o to chodzi?

  • #18

    OFF-LINE

    Dołączył
    14.08.2014
    Lokalizacja
    Olkusz
    Posty
    17
    Telefon
    Lumia 520
    FW
    WP 8.1.1 Denim
    Operator
    Play
    Dziękuję
    19
    Podziękowano
    2(2)
    Cytat Zamieszczone przez djtonka Zobacz posta
    ale nie w trybie mobilnym przecież?
    W preferencjach wersja dla komórek oczywiście.

    wp_ss_20140902_0001.pngwp_ss_20140902_0002.png
    Zastanawiający jest brak przycisków playera, wczoraj były... tapnięcie w wideo powoduje wznowienie and so on :P
    Ostatnio edytowane przez Burszuras ; 02-09-2014 o 20:39

  • #19

    OFF-LINE
    Moderator Globalny

    Dołączył
    17.04.2014
    Posty
    2,484
    Telefon
    L950XL/L735/L730
    FW
    RS3,AU,Denim
    Operator
    optymalny
    Dziękuję
    325
    Podziękowano
    298(262)
    Cytat Zamieszczone przez skubi07 Zobacz posta
    Na 8.1 problemów nie stwierdziłem. Podejrzewam że aktualizacji dokonałeś pewnie przez ota do cyan? Wgraj na czysto przez nsu i musi hulać tak jak powinno.
    Otóż właśnie to,u mnie na PFD też miałem cyrki z przeglądarką i w końcu parę dni temu dotarł do mnie sprawny lapek, więc długo się nie zastanawiając, kabel i heja. Po pół godzinie cieszyłem się już sprawną przeglądarką, chodzi zaj....e, nie wywala, reaguje prawidłowo na dotyk(potrafił powiększać lub pomniejszać strony, miał problemy z ponownym wczytaniem powiększonej strony),w tej chwili brak jakichkolwiek problemów. Więc, propozycja taka, żeby pojękiwanie na forum było uzasadnione, bo coś nie działa, najpierw wgrać soft

  • #20

    OFF-LINE
    Awatar blazuish

    Dołączył
    15.03.2014
    Posty
    6
    Telefon
    Nokia Lumia 520
    FW
    Windows Phone 8.1
    Operator
    Orange
    Dziękuję
    1
    Podziękowano
    0(0)
    Zaainstalowalem nowy system nsu i problem mam nadal :/

  • Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

    Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Podobne wątki

    1. Odpowiedzi: 29
      Ostatni post / autor: 24-08-2013, 11:53

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas