Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy 1234
Pokaż wyniki od 31 do 36 z 36

Wątek: błąd Youtube

  1. #31

    OFF-LINE

    Dołączył
    27.11.2014
    Posty
    1
    Telefon
    lumia 1320
    FW
    8.1
    Operator
    plus
    Dziękuję
    0
    Podziękowano
    0(0)
    Reklama:
    U mnie to samo sie dzieje,ni youtube,ni radio.Mam appki open fm,antyradio,wszystko po jakims czasie sie wylącza,na youtube jest decode error,natomiast w radiach zawias apki.dramat poprostu.

    Nokia 1320 WP 8,1

  2. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #32

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,893
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,947
    Podziękowano
    221,887(11,122)
    widzę na preview jedziesz, zacznij od wgrania softu a potem ewentualnie instalacja preview

  • #33

    OFF-LINE
    Awatar Brzezin

    Dołączył
    19.06.2014
    Posty
    135
    Telefon
    Nokia Lumia 730 Dual Sim
    Operator
    Orange
    Dziękuję
    51
    Podziękowano
    13(13)
    Soft orange pl cyan, żadnych pfd, na yt w ie przez wifi decode error... Znalazł ktoś rozwiązanie?

  • #34

    OFF-LINE

    Dołączył
    24.12.2013
    Posty
    139
    Telefon
    Nokia lumia 620
    Dziękuję
    15
    Podziękowano
    8(7)
    Po aktualizacji mam nieraz takie komunikaty. Czekam na denim bo wydaję mi się że to wina złej optymalizacji ie w kastratach.

  • #35

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,893
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,947
    Podziękowano
    221,887(11,122)
    i samej OTA jak najbardziej

  • #36

    OFF-LINE

    Dołączył
    24.12.2013
    Posty
    139
    Telefon
    Nokia lumia 620
    Dziękuję
    15
    Podziękowano
    8(7)
    Jak to do mnie, to nie mam po OTA. Zauważyłem że jeśli strona ma dużo filmików to tak się robi. O dziwo na youtube tego błędu nie ma.

  • Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy 1234

    Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Podobne wątki

    1. [STORE] YouTube
      Przez Yziek w dziale Programy
      Odpowiedzi: 174
      Ostatni post / autor: 01-10-2015, 07:22
    2. Oficjalne YouTube v3.2 wraca do łask :)
      Przez djtonka w dziale Programy
      Odpowiedzi: 72
      Ostatni post / autor: 16-08-2014, 15:23
    3. Youtube
      Przez herix5830 w dziale Poza tematem
      Odpowiedzi: 8
      Ostatni post / autor: 11-03-2014, 22:31
    4. Kanał YouTube
      Przez ACPL w dziale Poza tematem
      Odpowiedzi: 5
      Ostatni post / autor: 07-01-2014, 20:52
    5. Lumia 710 WP 7.8 i youtube
      Przez pawelkck w dziale Pytania i odpowiedzi
      Odpowiedzi: 22
      Ostatni post / autor: 24-04-2013, 13:26

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas