Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Strona 1 z 4 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 32

Wątek: Problem z internetem w UK

  1. #1

    OFF-LINE

    Dołączył
    27.06.2013
    Posty
    22
    Telefon
    Huawei Ascend W1
    Operator
    Play
    Dziękuję
    12
    Podziekowano
    3

    Problem z internetem w UK

    Reklama:
    Witam,
    Mam taki problem, że mój telefon za żadne chiny nie chce połączyć się z internetem. Jestem w Anglii i kupiłem tutaj kartę Lycamobile. Ustawienia wszystkie wpisałem ręcznie. Są na koncie i pieniądze i pakiet internetowy. Natomiast nie mogę zmusić telefonu do współpracy. Czy ktoś może mi coś konkretnego doradzić albo jakoś pomóc?

  2. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #2

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,944
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    222,001(11,125)
    Zasięg jest 3G? Aplikacja do APN też chyba jest w kolekcji, wyszukuje ci operatora?

  • #3

    OFF-LINE

    Dołączył
    27.06.2013
    Posty
    22
    Telefon
    Huawei Ascend W1
    Operator
    Play
    Dziękuję
    12
    Podziekowano
    3
    sory ze dopiero teraz odpisuje ale mam tu slaby dostep do internetu. zasieg jest ustawiony na 3g. a sieci akurat tej nie lapie. znaczy mogę pisać i dzwonic jako lycamobile ale pokazuje mi inne sieci jako operatorow. zaleznie od dnia i godziny to się zmienia. APN mam ustawione niby dobrze ale dalej nic... bez internetu w telefonie to jak bez reki się czuje. tym bardziej ze tutaj nie mam stałego dostępu nigdzie. nie wiem czy to może wina tego ze wcześniej telefon był w play czy co. napisz proszę co można zrobić w takiej sytuacji. czy po prostu wywalić telefon ze tak powiem ;p odstawić na szafke i niech wygląda ladnie .. bo na razie się restartuje z tamta karta sim i nie lapie tam neta..

  • #4

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,944
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    222,001(11,125)
    Mi W1 śmigał na karcie z 3ki rewelacyjnie, nawet jak miałem branding o2. Ty też masz podejrzewam? Może zmien ROM

  • #5

    OFF-LINE

    Dołączył
    27.06.2013
    Posty
    22
    Telefon
    Huawei Ascend W1
    Operator
    Play
    Dziękuję
    12
    Podziekowano
    3
    od 2 godzin probuje zmienić rom... i dalej nic z tego. mój telefon jest mega oporny na kazde zmiany. napisałem ci nawet prv bo nie wiem jak sobie poradzić.

  • #6

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,944
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    222,001(11,125)
    Pisz w temacie inaczej nie odpowiem

  • #7

    OFF-LINE

    Dołączył
    27.06.2013
    Posty
    22
    Telefon
    Huawei Ascend W1
    Operator
    Play
    Dziękuję
    12
    Podziekowano
    3
    utknalem w momencie kiedy trzeba przełączyć z opcji "Program Boot Loaders" na "Program MMC device" nie mogę wcisnąć download i w miejscu status mam error. probowalem już restartować komputer itp. teraz telefon jest jak podstawka pod herbate. nie działa wogole. po podlaczeniu do komputera robie wszystko jak w instrukcji wiec nie wiem o co chodzi ...

  • #8

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,944
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    222,001(11,125)
    Jak masz error mimo zainstalowania sterowników to winny system na kompie

  • #9

    OFF-LINE

    Dołączył
    27.06.2013
    Posty
    22
    Telefon
    Huawei Ascend W1
    Operator
    Play
    Dziękuję
    12
    Podziekowano
    3
    teraz mam inny problem. robie to na win7 na innym komputerze i teraz program qpst configuration nie moze znalezc telefonu ... nie wiem co ja robie zle ;/

    po podłączeniu telefonu wyskakuje mi juz 9008 nr a nie 9006 ...
    Ostatnio edytowane przez selfless ; 09-10-2013 o 22:03

  • #10

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,944
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    222,001(11,125)
    Bo wcześniej był w innym stanie tak?

  • Strona 1 z 4 1234 OstatniOstatni

    Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Podobne wątki

    1. Problem z internetem po aktualizacji do WP8.1
      Przez KBR w dziale Pytania i odpowiedzi
      Odpowiedzi: 9
      Ostatni post / autor: 17-04-2014, 08:10
    2. Problem z internetem
      Przez maniek6600 w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 6
      Ostatni post / autor: 13-03-2014, 07:28
    3. Problem z internetem
      Przez Lordfejs w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 1
      Ostatni post / autor: 28-11-2013, 21:56
    4. Problem z internetem
      Przez edvin w dziale Pytania i odpowiedzi
      Odpowiedzi: 8
      Ostatni post / autor: 04-09-2013, 06:59
    5. Problem z internetem Lumia 510
      Przez Kargul w dziale Pytania i odpowiedzi
      Odpowiedzi: 14
      Ostatni post / autor: 24-03-2013, 13:47

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas