Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Nie działa wifi w laptopie

  1. #1

    OFF-LINE

    Dołączył
    12.06.2014
    Posty
    32
    Telefon
    Nokia Lumia 920
    Dziękuję
    22
    Podziękowano
    3(3)

    Nie działa wifi w laptopie

    Reklama:
    Witam

    Otóż zakupiłem niedawno laptop z Windows 8.1 i dzisiaj przestało działać wifi. Normalnie wykrywa sieć, łączy się z nią ale próbując wczytać jakąś stronę wyskakuje brak połączenia z siecią i przy okazji nie próbując uruchomić Internet explorer z kafelka wyrzuca do pulpitu. Jeśli to ważne to złapał zwiechę wcześniej i przytrzymałem przycisk zasilania wyłączył się i uruchomiłem go ponownie.
    Edit: Przy okazji zauważyłem, że żadna aplikacja nie uruchamia się z kafelków
    Ostatnio edytowane przez atrak ; 09-12-2014 o 21:31

  2. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #2

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,931
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    221,978(11,123)
    twoja lumia działa z tym routerem?

  • #3

    OFF-LINE

    Dołączył
    12.06.2014
    Posty
    32
    Telefon
    Nokia Lumia 920
    Dziękuję
    22
    Podziękowano
    3(3)
    Tak, z telefon łączy się bez problemu i śmiga

  • #4

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,931
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    221,978(11,123)
    może zwykły reset routera pomoże

  • #5

    OFF-LINE

    Dołączył
    12.06.2014
    Posty
    32
    Telefon
    Nokia Lumia 920
    Dziękuję
    22
    Podziękowano
    3(3)
    Próbowałem, nawet kilka razy i to samo poza tym aplikacje wywala a wcześniej było okej

    Edit: Problem rozwiązany. Przywróciłem kopię z wczoraj i wszystko działa, temat można zamknąć.
    Ostatnio edytowane przez atrak ; 09-12-2014 o 21:54

  • Jeden użytkownik podziękował atrak za ten post:

    djtonka (09-12-2014)

    Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Podobne wątki

    1. Problem z jasnością w laptopie Dell XPS M1330
      Przez Salendo w dziale Pytania i odpowiedzi
      Odpowiedzi: 1
      Ostatni post / autor: 24-10-2014, 08:30
    2. WiFi właczone a transmisja danych działa
      Przez disnemar w dziale Pytania i odpowiedzi
      Odpowiedzi: 10
      Ostatni post / autor: 31-08-2014, 20:31
    3. [Win 8.1] Problem z przywróceniem ustawień fabrycznych w laptopie.
      Przez Grubson w dziale Pytania i odpowiedzi
      Odpowiedzi: 2
      Ostatni post / autor: 07-04-2014, 11:41
    4. [Lumia 720] nie działa moduł WiFi
      Przez Xrzysiek w dziale Wsparcie techniczne
      Odpowiedzi: 1
      Ostatni post / autor: 15-12-2013, 11:29
    5. Internet z smartfona na laptopie
      Przez skizzo w dziale Wsparcie techniczne
      Odpowiedzi: 5
      Ostatni post / autor: 07-04-2013, 10:55

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas