Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 46

Wątek: [HTC 8X] Krótkie wideo recenzje i grafiki w dużej skali

  1. #11
    rakers
    Gość
    Reklama:
    spinacz biurowy, klasyczny styknie

  2. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #12

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,890
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,947
    Podziękowano
    221,871(11,122)

  • #13

    OFF-LINE

    Dołączył
    14.09.2012
    Posty
    206
    Telefon
    Lumia930
    Operator
    Plus
    Dziękuję
    44
    Podziękowano
    21(12)
    To tak jak w iPadzie...

  • #14

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,890
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,947
    Podziękowano
    221,871(11,122)
    W obecnej Lumii też

  • #15

    OFF-LINE
    Awatar Kons

    Dołączył
    11.09.2012
    Posty
    157
    Telefon
    BlackBerry Q10
    Operator
    Orange
    Dziękuję
    29
    Podziękowano
    15(9)
    Krótki video sample nagrany HTC 8X a poniżej niego link do zdjęć wykonanych również tym samym sprzętem:



    http://imgur.com/a/GgG6z

    W filmiku praktycznie mało się dzieje i wszystko wolno ale zdjęcia są imponujące, przynajmniej według mnie Co wy o tym myślicie ?

  • #16

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,890
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,947
    Podziękowano
    221,871(11,122)
    Filmik jak filmik przynajmniej nie szuka ostrości, ciekawe jak w ciemnym pomieszczeniu. Zdjęcia są bardzo ładne jak dla mnie amatora fotografii.

  • #17

    OFF-LINE
    Awatar Kons

    Dołączył
    11.09.2012
    Posty
    157
    Telefon
    BlackBerry Q10
    Operator
    Orange
    Dziękuję
    29
    Podziękowano
    15(9)
    Coraz bardziej mi się podoba ten HTC Zastanawia mnie jak mają się do siebie technologie S-LCD i S-LCD2 ? Konkretnie chodzi mi o czerń, bo przy S-LCD jakość czerni pod różnymi kątami jest delikatnie pisząc kiepska...

  • #18
    rakers
    Gość
    SLCD nie jest Amoledem ale ma lepsze kąty i obraz ostrzejszy (w stosunku do Amoleda z PenTile). Kolory jakie wyświetla też nie odbiegają od Amoleda. Za to biały jest biały a nie lekko niebieski.
    Jest też jaśniejszy, ale nie wiem jak na słońcu będzie prezentował obraz w stosunku do filtra Clear Black z Nokii.
    Ale jego minimalistyczny wygląd....
    Ostatnio edytowane przez rakers ; 26-09-2012 o 15:07

  • #19

    OFF-LINE
    Awatar Kons

    Dołączył
    11.09.2012
    Posty
    157
    Telefon
    BlackBerry Q10
    Operator
    Orange
    Dziękuję
    29
    Podziękowano
    15(9)
    Hmm o odwzorowanie kolorów że jest świetne to nie wątpię ale konkretnie chodzi mi o czerń, bo tak jak pisałem w S-LCD było w tym kiepsko. Cała reszta mi się podoba w tym telefonie. Wersje kolorystyczne California Blue i Graphite Black prezentują się świetnie

    Co masz na myśli pisząc: " Ale jego minimalistyczny wygląd.... " ?

  • #20
    rakers
    Gość
    Skromny, prosty kształt.

  • Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni

    Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Podobne wątki

    1. [Lumia 930[ Grafiki reklamowe w dużej skali
      Przez djtonka w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 22
      Ostatni post / autor: 30-04-2014, 15:28
    2. [Lumia Icon] Grafiki reklamowe w dużej skali
      Przez djtonka w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 0
      Ostatni post / autor: 14-02-2014, 10:11
    3. [Lumia 625] Pierwsze krótkie recenzje wideo
      Przez djtonka w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 2
      Ostatni post / autor: 23-07-2013, 16:20
    4. Grafiki w naprawdę dużej skali
      Przez djtonka w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 4
      Ostatni post / autor: 06-12-2012, 01:11
    5. Krótkie wideo recenzje i grafiki w dużej skali
      Przez djtonka w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 14
      Ostatni post / autor: 21-10-2012, 21:46

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas