Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Strona 4 z 8 PierwszyPierwszy 12345678 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 76

Wątek: Problem z telefonem po aktualizacji Cyan

  1. #31

    OFF-LINE

    Dołączył
    16.11.2013
    Posty
    1,746
    Telefon
    Aktualnie brak
    Operator
    Orange
    Dziękuję
    66
    Podziękowano
    343(100)
    Reklama:
    Po aktualizacji OTA problemem były restarty. Zauważyłem, że następowały one niedaleko wyjścia z metra. Jako ciekawostkę dodam, że w tym miejscu telefon łapał zasięg UPC wi-free.
    Stwierdziłem, że może coś się nie udało i grałem oprogramowanie przez NCS. Niestety nic to nie dało, bo restarty były nadal i to o dziwo w tym samym miejscu. Potem wgrałem przez NSU na innym komputerze, ale coś poszło nie tak, bo i się restartował, a oszczędzanie baterii pokazało, że Hotmail zjada całą baterię. Teraz wgrałem soft przez NSRT, ale nie przywracałem danych z kopii zapasowej tylko zacząłem od nowa.
    Po drugim ładowaniu telefon pokazuje 100% po 3 godzinach od ładowania, więc wygląda, że jest lepiej.

  2. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #32

    OFF-LINE
    Awatar pankracy1991

    Dołączył
    24.05.2014
    Lokalizacja
    Szczecin
    Posty
    386
    Telefon
    Nokia Lumia 920
    FW
    8.1
    Operator
    Orange
    Dziękuję
    31
    Podziękowano
    42(39)
    Hotmail powiadasz, ja bym przwrócił ustawiania fabryczne i wszystko zaczął ręcznie konfigurować pod siebie. Tak kiedyś robiłem na blacj jak mialem problemy. A co do tego zasiegu i metra, dziwna sprawa, mi na cyan czasami gubi zasieg itp ale nie ma takich cyrków

  • #33

    OFF-LINE
    Awatar Jarrett

    Dołączył
    04.03.2013
    Lokalizacja
    Kamieńsk/Łódź
    Posty
    13
    Telefon
    Lumia 920
    FW
    8.1 Cyan
    Operator
    PLAY
    Dziękuję
    47
    Podziękowano
    0(0)
    Witam
    mam taki mały problem po aktualizacji mojej 920 a mianowicie po odblokowaniu telefonu na ekranie pokazuje się czarny ekran z napisem "Wznawianie..." który wyświetla się przez 2-3s a następnie ekran główny, co prawda da się z tym żyć ale powoli staje się to bardzo irytujące ;/
    Maił ktoś podobny problem ?? lub wie jak to rozwiązać ??

    z góry dzięki za odpowiedź

    znalazłem
    przepraszam za spam
    Ostatnio edytowane przez Jarrett ; 25-08-2014 o 09:04

  • #34

    OFF-LINE

    Dołączył
    22.11.2013
    Posty
    449
    Telefon
    iP 6
    Dziękuję
    3
    Podziękowano
    36(34)
    Użyj magicznej funkcji "szukaj" na forum.

  • #35

    OFF-LINE

    Dołączył
    16.11.2013
    Posty
    1,746
    Telefon
    Aktualnie brak
    Operator
    Orange
    Dziękuję
    66
    Podziękowano
    343(100)
    U mnie telefon wrócił do normy.

  • #36

    OFF-LINE

    Dołączył
    13.02.2013
    Posty
    182
    Telefon
    Lumia 920
    Operator
    PLUS
    Dziękuję
    96
    Podziękowano
    7(5)
    eee jakim cudem taki czas pracy? napisalbys co działa w tle itp.?

  • #37

    ON-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,946
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    222,003(11,125)
    przecież to jest oparte na bieżącym zapotrzebowaniu na energię, zaczniesz nagrywać 1080p przez 30 minut to potem sprawdź

  • #38

    OFF-LINE

    Dołączył
    16.11.2013
    Posty
    1,746
    Telefon
    Aktualnie brak
    Operator
    Orange
    Dziękuję
    66
    Podziękowano
    343(100)
    Działające mogące działać w tle:
    - Oszczędzanie baterii
    - Wiadomości
    - Meteo
    - Pogoda
    - Skype
    - Sport
    - Weather
    - Endomondo
    - Gazeta.pl
    - Sport.pl
    - Here Drive
    - Kalendarz
    - Muzyka
    - NaviComputer
    - Run The Map
    Oczywiście nie wszystkie były uruchamiane.

    W oszczędzaniu baterii największe zużycie ma "Telefon"

  • #39

    OFF-LINE
    Moderator Globalny

    Dołączył
    17.04.2014
    Posty
    2,484
    Telefon
    L950XL/L735/L730
    FW
    RS3,AU,Denim
    Operator
    optymalny
    Dziękuję
    325
    Podziękowano
    298(262)
    Cytat Zamieszczone przez otniel Zobacz posta
    Działające mogące działać w tle:
    - Oszczędzanie baterii
    - Wiadomości
    - Meteo
    - Pogoda
    - Skype
    - Sport
    - Weather
    - Endomondo
    - Gazeta.pl
    - Sport.pl
    - Here Drive
    - Kalendarz
    - Muzyka
    - NaviComputer
    - Run The Map
    Oczywiście nie wszystkie były uruchamiane.

    W oszczędzaniu baterii największe zużycie ma "Telefon"
    A napisz tylko ile czasu,z tych 21 godzin używałeś przeglądarki?

  • #40

    OFF-LINE
    Awatar basia8622

    Dołączył
    15.12.2013
    Lokalizacja
    łódzkie
    Posty
    364
    Telefon
    nokia lumia 920
    FW
    Amber CV PL+Gdr3Prev
    Operator
    orange
    Dziękuję
    129
    Podziękowano
    21(18)
    Witam. Podepne się tutaj. Otóż mam teraz taki problem: od jakiegoś czasu czasami zdarzało mi się że ikonka od baterii samoczynnie zaczynała mi migac, mimo, ze nie ładowałam tel. Dziś tak samobmialam, wiec znów wzielam zrestartowałam tel dwoma klawiszami, Power i vol -. I już się nie włączył. Myślałam, ze może bateria mi całkiem padła, więc podłączyłam do prądu aby mi się zaczął ładować i nic. Ani nie ładuje ani się nie włącza. Co mam robić teraz? Parę dni temu aktualizowałam jakąś aktualizacje, która była po PDF 8.1 GDR1. Z końcówką .200. CV pl mam. Poradzcie cos. Nie chce dawać do naprawy.

    Juz jest ok. Włączył się. Już się wystrachałam, bo chyba z jakieś pół godziny pod ładowarka się nie włączał.

    Tapatalk vs SGT2 3100
    Ostatnio edytowane przez basia8622 ; 25-08-2014 o 18:51

  • Strona 4 z 8 PierwszyPierwszy 12345678 OstatniOstatni

    Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Podobne wątki

    1. [Lumia 920] Problem z baterią po aktualizacji Cyan
      Przez dd10 w dziale Wsparcie techniczne
      Odpowiedzi: 27
      Ostatni post / autor: 08-12-2014, 11:42
    2. [Lumia 925] Problem z baterią po aktualizacji do 8.1 Cyan
      Przez misiek_ZG w dziale Wsparcie techniczne
      Odpowiedzi: 35
      Ostatni post / autor: 25-11-2014, 22:32
    3. [Lumia 1320] Brak LTE po aktualizacji do Cyan
      Przez blim w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 6
      Ostatni post / autor: 31-08-2014, 21:36
    4. [Lumia 610] Problem z ładowaniem, Całym telefonem
      Przez marcinek1992 w dziale Wsparcie techniczne
      Odpowiedzi: 2
      Ostatni post / autor: 09-08-2014, 10:50
    5. Problem z połączeniem miedzy telefonem a komputerem
      Przez donn w dziale Wsparcie techniczne
      Odpowiedzi: 2
      Ostatni post / autor: 17-09-2013, 18:56

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas