Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Pokaż wyniki od 1 do 2 z 2

Wątek: Lumia 920 przy odblokowaniu ROMU przestała działać Pomocy

  1. #1

    OFF-LINE

    Dołączył
    02.04.2018
    Posty
    9
    Telefon
    Lumia 950 XL
    Dziękuję
    8
    Podziękowano
    0(0)

    Unhappy Lumia 920 przy odblokowaniu ROMU przestała działać Pomocy

    Reklama:
    Witam Wszystkich

    Mam na imię Hubert i mam wielki problem
    Otóż próbowałem wykonać operację z linku [Lumia 520,620,625,720,820,920,925,1020]Instalacja Windows 10 na modelach z serii x2x podczas której telefon się ściemnił i już na nic nie reaguje, ani na włączenie, ani na kombinacje down+ power, ani nawet na ładowarkę , podczas podłączenia do komputera system w menadżerze urządzeń wykrywa go jako QHSUSB_DLOAD bez wykrzyknika czy jest szansa go uratować ? próbowałem Windows Device Recovery Tool lecz również go nie wykrywa . Proszę o fachową pomoc.

    Pozdrawiam

  2. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #2

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    110,093
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,976
    Podziękowano
    231,553(11,288)
    Wystarczająca napisano o tym już na forum aby zakładać nowe tematy

  • Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Podobne wątki

    1. Odpowiedzi: 4
      Ostatni post / autor: 14-09-2016, 20:36
    2. Odpowiedzi: 6
      Ostatni post / autor: 30-06-2015, 08:51
    3. [Lumia 520] Czarny ekran przy odblokowaniu telefonu.
      Przez diego1121 w dziale Wsparcie techniczne
      Odpowiedzi: 3
      Ostatni post / autor: 01-12-2013, 09:17
    4. [Lumia 610] Błąd przy instalacji ROMu
      Przez 6666seba6666 w dziale Wsparcie techniczne
      Odpowiedzi: 5
      Ostatni post / autor: 22-11-2013, 16:41
    5. [Lumia 800] Głośniki przestały działać
      Przez bolekp11 w dziale Wsparcie techniczne
      Odpowiedzi: 1
      Ostatni post / autor: 26-06-2013, 22:51

    Tagi dla tego wątku

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas