Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: efekt "tęczy" na zdjeciu

  1. #11
    AMi

    OFF-LINE
    Moderator Globalny Awatar AMi

    Dołączył
    13.08.2013
    Lokalizacja
    PL
    Posty
    2,272
    Telefon
    L640, L650
    Operator
    Plus
    Dziękuję
    264
    Podziękowano
    549(418)
    Reklama:
    Dzięki
    Stawiam na jakieś przebicia światła lampy na matrycę. W środku telefonu. Stąd mgła i tęcza na zdjęciach z lampą. I tęcza przy autofokusie.
    Podobnie wyglądają zdjęcia które pod światło się robi.
    Chyba bez serwisu się nie obejdzie.

  2. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #12

    ON-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,908
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,948
    Podziękowano
    221,909(11,122)

  • #13

    Dołączył
    18.04.2014
    Posty
    13
    Telefon
    Lumka 920
    Dziękuję
    3
    Podziękowano
    0(0)
    no to ladnie mam telefon z miesiac czasu i juz drugi raz do serwisu leci, najpierw głosnik, teraz aparat, załamka. Dzieki za podpowiedzi, jutro moze podlece do serwisu i zobaczymy co zrobia

    --- Post Połączono 23:00 --- Poprzedni Post napisano 22:58 ---

    druga sprawa nie wiem jak w waszych lumiach ale w mojej obiektyw jest jakby przesuniety za tym szkiełkiem osłonnym w doł, nie jest umieszczony centralnie, przed serwisem tez nie zauwazylem problemu ze zdjeciami, moze jak rozkrecali cos namieszali

  • #14

    OFF-LINE
    Awatar marekzsl

    Dołączył
    04.11.2013
    Lokalizacja
    KRK / NS
    Posty
    137
    Telefon
    Lumia 920/L640/L950DS
    Operator
    T-mobile
    Dziękuję
    51
    Podziękowano
    12(10)
    Cytat Zamieszczone przez Maciej Tarasiński Zobacz posta

    druga sprawa nie wiem jak w waszych lumiach ale w mojej obiektyw jest jakby przesuniety za tym szkiełkiem osłonnym w doł, nie jest umieszczony centralnie, przed serwisem tez nie zauwazylem problemu ze zdjeciami, moze jak rozkrecali cos namieszali
    Może być, ale po co mieliby to ruszać, jak do ruszania głośnika nie trzeba ruszać obiektywu (aczkolwiek różnie bywa)
    Fly high or go home !

  • #15

    Dołączył
    18.04.2014
    Posty
    13
    Telefon
    Lumka 920
    Dziękuję
    3
    Podziękowano
    0(0)
    faktycznie cos przebijalo, bo jak przycisnalem aparat z tylu ten efekt pomniejszył się, druga sprawa na obiektywie w środku byly paprochy jakies, telefon drugi dzien w serwisie lezy

  • Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

    Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Podobne wątki

    1. Odpowiedzi: 46
      Ostatni post / autor: 12-05-2015, 16:41
    2. Odpowiedzi: 47
      Ostatni post / autor: 17-06-2014, 01:33
    3. Znaki specjalne "<" i ">"
      Przez Prosty w dziale Pytania i odpowiedzi
      Odpowiedzi: 2
      Ostatni post / autor: 19-09-2013, 20:15
    4. Odpowiedzi: 2
      Ostatni post / autor: 21-08-2013, 20:41
    5. Odpowiedzi: 5
      Ostatni post / autor: 15-05-2013, 17:20

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas