Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Wątek: [Lumia 920] Nie zapisuje pobranego filmu.

  1. #11

    OFF-LINE

    Dołączył
    28.12.2012
    Lokalizacja
    Brzeg
    Posty
    1
    Telefon
    L920 L625 L640/XL L950/XL
    Operator
    Orange
    Dziękuję
    67
    Podziękowano
    25(12)
    Reklama:
    Nie.
    Ale przetestuje również na niej (już z 7.8 na pokładzie)

  2. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #12

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,880
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,947
    Podziękowano
    221,845(11,122)
    Jaki format pobierasz, avi czy mp4?

  • #13

    OFF-LINE

    Dołączył
    28.12.2012
    Lokalizacja
    Brzeg
    Posty
    1
    Telefon
    L920 L625 L640/XL L950/XL
    Operator
    Orange
    Dziękuję
    67
    Podziękowano
    25(12)
    OK, przeprowadziłem testy.
    L800 z systemem 7.8 oraz L920 po "PORTICO".
    Na obu telefonach ten sam wynik, film o wielkości 324MB w formacie .mp4 został pobrany, automatycznie po pobraniu film zostaje odtworzony. Można spauzować, przewinąć na sam koniec i wstecz, można nacisnąć środkowy guzik windowsa i robić coś innego (grać, dzwonić) po czym powrócić do oglądania filmu, ale jak się z niego wyjdzie (strzałką wsteczną) to po filmie, nigdzie nie ma go w telefonie.
    L800 - w informacjach dostępna pamięć zmalała o wielkość filmu.
    L920 - w info pamięci "inne" zmalało o wielkość filmu.
    Dodatkowo w L920 przetestowałem na filmie w formacie .AVI i ten sam efekt.

    Trochę to lipne że nie zapisuje filmów do pamięci co nie pozwala dokończyć oglądanie będąc offline.
    Oczywiście ten sam film ściągnąłem i wrzuciłem przez kabel (L800=ZUNE) ale to dodatkowe czynności + komputer.

  • #14

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,880
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,947
    Podziękowano
    221,845(11,122)
    Ja także sprawdziłem, wrzuciłem sobie avi 400Mb na serwer. Film ładuje się i po 10 sekundach odtwarza. Mogę przewijać , pauzowac i wznawiać. Strzałka lub środkowy zamyka player ale pozostaje strona gdzie można znów go otworzyć. Po przewinięciu oglądam film dalej. Nie ma możliwości zapisu filmu.

  • #15

    OFF-LINE

    Dołączył
    28.12.2012
    Lokalizacja
    Brzeg
    Posty
    1
    Telefon
    L920 L625 L640/XL L950/XL
    Operator
    Orange
    Dziękuję
    67
    Podziękowano
    25(12)
    Kolejne niedociągnięcie jeżeli chodzi o filmy.
    M$ ma co poprawiać.
    Ciekawe czy takie wykryte buble trafiają do wiadomości M$ lub Nokii

  • #16

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,880
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,947
    Podziękowano
    221,845(11,122)
    To zamierzone działanie uważam. Zresztą nie można zapisywać sobie audio ani wideo do galerii. Tak było od zawsze.

  • #17

    OFF-LINE
    Awatar krdn

    Dołączył
    03.01.2013
    Lokalizacja
    Brwinów
    Posty
    672
    Telefon
    lumia 950
    FW
    W10mobile
    Operator
    play
    Dziękuję
    245
    Podziękowano
    210(49)
    Dobra a co z pamięcią "inne" tak już zostaje? Ściągnę 30 filmów i pamięć zapchana.

  • #18

    OFF-LINE

    Dołączył
    28.12.2012
    Lokalizacja
    Brzeg
    Posty
    1
    Telefon
    L920 L625 L640/XL L950/XL
    Operator
    Orange
    Dziękuję
    67
    Podziękowano
    25(12)
    No nie, po wyjściu (strzałka wstecz) z filmu odzyskujesz pamięć (wielkość MB filmu).
    Pamięć to nie jednorazówka z biedronki

  • Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

    Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Podobne wątki

    1. [lumia 520] aparat zapisuje dwa zdjęcia
      Przez hudy w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 12
      Ostatni post / autor: 23-04-2014, 17:52
    2. [Lumia 820] Telefon nie zapisuje nagranych filmów
      Przez szania w dziale Wsparcie techniczne
      Odpowiedzi: 10
      Ostatni post / autor: 10-03-2014, 18:23
    3. Po usunięciu filmu pamięć tel się nie zwiększa HTC X8
      Przez krzysiek18jw w dziale Pytania i odpowiedzi
      Odpowiedzi: 9
      Ostatni post / autor: 02-02-2014, 19:24
    4. Wysyłanie filmu na komputer
      Przez Bilazi w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 3
      Ostatni post / autor: 06-01-2014, 16:23

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas