Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Strona 3 z 7 PierwszyPierwszy 1234567 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 61

Wątek: [Lumia 920] Nie działa czujnik zbliżeniowy

  1. #21

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,928
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    221,954(11,123)
    Reklama:
    Więc innej drogi nie ma niż czekać na Update jeśli wymiana uszczelki nic nie daje

  2. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #22

    OFF-LINE

    Dołączył
    04.08.2013
    Lokalizacja
    Jastrzębie Zdrój
    Posty
    183
    Telefon
    Lumia 950
    Operator
    Orange
    Dziękuję
    59
    Podziękowano
    31(22)
    Nie zbyt rozumie dlaczego wymiana uszczelki miałaby pomóc? Jeśli zależałoby to od brudu to dlaczego pomaga restart urządzenia? To po pierwsze. A po drugie, wygaszenie działało by chyba "jak chciało" tj raz telefon by wygasił ekran a za kilka razy jak pyłek (czy jakiś inny kurz) by się przemieścił to wtedy czujnik by nie zadziałał?

    Czy nie?

  • #23

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,928
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    221,954(11,123)
    Za dużo zmiennych jest i za dużo zależności

  • #24

    OFF-LINE

    Dołączył
    09.03.2013
    Lokalizacja
    Ślōnsk
    Posty
    129
    Telefon
    L1520, L950XL SS
    FW
    WP10 RS1
    Operator
    PLUS
    Dziękuję
    143
    Podziękowano
    21(18)
    Ja ze swoją Lumią pójdę do serwisu dopiero po nowym roku, bo nie chcę się z nią rozstawać trzeci raz w ciągu dwóch tygodni. Gdyby się okazało, że to faktycznie bug systemu to jakoś bym to zniósł, bo można łatwiej go usunąć niż usterkę sprzętową.
    Moim zdaniem, błąd systemu jednak powinno się wykluczyć, bo przecież byłoby dużo więcej tego typu postów. W 820-stce nie miałem czegoś takiego.

    Tapnięte z mojej L920

  • #25

    OFF-LINE

    Dołączył
    04.08.2013
    Lokalizacja
    Jastrzębie Zdrój
    Posty
    183
    Telefon
    Lumia 950
    Operator
    Orange
    Dziękuję
    59
    Podziękowano
    31(22)
    Moja L920 trafila do serwisu. Podobno do tygodnia ma byc gotowe, zobaczymy jak to sie przelozy na te wolne dni. A ja wracam do Maemo5

  • #26

    OFF-LINE

    Dołączył
    09.03.2013
    Lokalizacja
    Ślōnsk
    Posty
    129
    Telefon
    L1520, L950XL SS
    FW
    WP10 RS1
    Operator
    PLUS
    Dziękuję
    143
    Podziękowano
    21(18)
    Jak możesz to daj znać, gdy go odbierzesz - może u Ciebie dojdą do przyczyny już za pierwszym razem. Natomiast sobie mówię "do trzech razy sztuka"

  • #27

    OFF-LINE

    Dołączył
    04.08.2013
    Lokalizacja
    Jastrzębie Zdrój
    Posty
    183
    Telefon
    Lumia 950
    Operator
    Orange
    Dziękuję
    59
    Podziękowano
    31(22)
    Gdy tylko dostane sluchawke to sie odezwe. Stawiam jednak, ze zainstaluja mi na nowo system. Tak jak tobie...
    Chyba, ze jednak nas zaskocza

  • #28

    Dołączył
    22.10.2013
    Posty
    10
    Telefon
    Lumia 920
    Operator
    Orange
    Dziękuję
    4
    Podziękowano
    1
    U mnie też zaobserwowałem takie zachowanie. Nie wiem w jakim czasie przestaje działać czujnik, lecz już 2 razy przestał się wygaszać ekran w czasie rozmowy. Po restarcie na jakiś czas działa poprawnie. Telefon z Orange i HW8500

  • #29

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,928
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    221,954(11,123)
    Wygląda że trzeba uszczelkę wymienić i tyle

  • #30

    Dołączył
    22.10.2013
    Posty
    10
    Telefon
    Lumia 920
    Operator
    Orange
    Dziękuję
    4
    Podziękowano
    1
    To raczej nie wygląda na uszczelkę. Bardziej to wygląda na jakieś błędy systemowe. Patrzyłem w to "oczko" przez lupę z bardzo dużym powiększeniem i nic tam nie ma. Na brudy chyba nie pomagałoby restartowanie telefonu. Próbowałem połączeń z telefonu oraz bluetooth i nic. Dlatego nie mam pojęcia w którym dokładnie momencie to się zaczyna.

  • Strona 3 z 7 PierwszyPierwszy 1234567 OstatniOstatni

    Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Podobne wątki

    1. Nie działa czujnik zbliżeniowy - po wymianie dotyku
      Przez Radosław Krzyżak w dziale Wsparcie techniczne
      Odpowiedzi: 9
      Ostatni post / autor: 10-06-2016, 01:10
    2. [Lumia 820] Czujnik zbliżeniowy
      Przez Ewelina Tuszyńska w dziale Wsparcie techniczne
      Odpowiedzi: 25
      Ostatni post / autor: 27-12-2014, 23:18
    3. [HTC 8S] Czujnik zbliżeniowy - problem
      Przez ZonX w dziale Wsparcie techniczne
      Odpowiedzi: 47
      Ostatni post / autor: 04-11-2014, 15:32
    4. Program do "czujnik zbliżeniowy - problemy"
      Przez Sławomir Łuczyński w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 3
      Ostatni post / autor: 09-02-2014, 02:02
    5. Czujnik zbliżeniowy i telefon po upadku.
      Przez wajdzik w dziale Wsparcie techniczne
      Odpowiedzi: 5
      Ostatni post / autor: 02-02-2013, 11:58

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas