Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Strona 7 z 7 PierwszyPierwszy ... 34567
Pokaż wyniki od 61 do 68 z 68

Wątek: Jaka Folia na Lumia 820 ? - Dyskusja , Opinie

  1. #61
    Budniu
    Gość
    Reklama:
    No chyba, że tak. Wiesz ja jak zakładam to w taki sposób żeby właśnie chroniła ekran przez zabrudzeniami, a nie zabrudzenia które nią zakleję.

  2. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #62

    OFF-LINE
    Awatar lupus

    Dołączył
    15.10.2012
    Posty
    549
    Telefon
    BlackBerry
    Dziękuję
    76
    Podziękowano
    61(51)
    folia folii nie równa. Dostałem jakiegoś nonamea do telefonu i jest koszmar. Zakładałem już w życiu nie jedną folię ale ta... kupe paprochów pod. Przynajmniej jest na jakiś czas aż 3mk przyjdzie.

  • #63

    OFF-LINE

    Dołączył
    04.06.2013
    Posty
    58
    Telefon
    Lumia 820
    Dziękuję
    35
    Podziękowano
    3(3)
    U mnie folia 3MK Shield łatwo się rysuje i ciężko ją wyczyścić. Montaż też nie należy do najłatwiejszych. I wcale nie jest tak idealnie dopasowana. Jedyny plus jest taki, że faktycznie nie rzuca się w oczy.
    Ostatnio edytowane przez mefiu ; 04-07-2013 o 15:13

  • #64

    OFF-LINE

    Dołączył
    04.02.2013
    Posty
    49
    Telefon
    Nokia Lumia 820
    Operator
    PLAY
    Dziękuję
    12
    Podziękowano
    1
    3MK Shield jest najlepsza spośród tych z którymi miałem do czynienia.
    Wcale się łatwo nie rysuje i jest prosta w montażu. Do dopasowania też nie mam zastrzeżeń.

  • #65

    OFF-LINE

    Dołączył
    07.07.2013
    Posty
    53
    Telefon
    Lumia 820
    Operator
    t mobile
    Dziękuję
    15
    Podziękowano
    1
    Załozyłem 3mk shield - montaż? nie wiem co tam jest trudnego - filmik instruktażowy trwa okolo poltorej minuty
    Co do spasowania - moim zdaniem - idealnie - wogole nie rzuca się w oczy. Co do rysowania - dzis nie zauwazylem i telefon nosilem z kluczami - pojawiło sie pare rysek widocznych "pod słońce" - ogólnie polecam.

  • #66

    OFF-LINE

    Dołączył
    04.06.2013
    Posty
    58
    Telefon
    Lumia 820
    Dziękuję
    35
    Podziękowano
    3(3)
    U mnie montaż przez kiepskie dopasowanie był koszmarem. Widocznie jeśli chodzi o folię do L820 jest pod tym względem dużo lepiej.

  • #67

    OFF-LINE
    Awatar cynamonowy

    Dołączył
    12.08.2013
    Lokalizacja
    Żory
    Posty
    13
    Telefon
    Lumia 820
    Operator
    Play
    Dziękuję
    27
    Podziękowano
    0(0)
    Czy korzystał ktoś z Was z folii 3Mk Matte? Jak z jej odpornością na zabrudzenia i rysy? Czy rzeczywiście jakość wyświetlanego obrazu jest gorsza? I czy w ogóle warto kupować folię matową?
    Ostatnio edytowane przez cynamonowy ; 20-08-2013 o 12:06
    Czas robi swoje. A Ty czowieku?

  • #68
    Budniu
    Gość
    Miałem napisać - zużyły mi się te dwie, o których pisałem wcześniej (a raczej syn mi zużył eksploatując telefon w gry) i obecnie kupiłem to:
    3x Dotykowa Folia Ochronna Clear NOKIA Lumia 820 (3428766776) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
    Dostajemy 3 sztuki folii za cenę 24,90 zł co przy odbiorze osobistym jest IMO dobrą ofertą. Folie idealnie przycięte, nie zakłócają działania czujnika zbliżeniowego, montaż taki sam jak każdej bezklejowej folii. Nie odstaje, nie odłazi, nie ma bąbelków powietrza.
    A skoro jesteśmy przy tym sklepie to u nich obecnie case na tył L820, za który 7 miechów temu zapłaciłem 19,90 zł jest po 9,90 zł uważam, że to dobra oferta.
    Białe Etui S-LINE Silikon GEL CASE Nokia LUMIA 820 (3428037149) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
    Są czarne i białe.
    BTW ten sklep mieści się w tym samym punkcie, w którym wcześniej był Brick.pl współpracujący z forum (reklama w banerze u góry).
    Ostatnio edytowane przez Budniu ; 20-08-2013 o 12:45

  • Strona 7 z 7 PierwszyPierwszy ... 34567

    Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Podobne wątki

    1. [Lumia 925] Folia ochronna - jaka?
      Przez cahir79 w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 19
      Ostatni post / autor: 24-11-2014, 15:57
    2. Dyskusja ogólna i wasze opinie
      Przez djtonka w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 5
      Ostatni post / autor: 21-10-2014, 18:56
    3. Jaka lumia do 700zł
      Przez pozdropowicz w dziale Wybór smartfona
      Odpowiedzi: 6
      Ostatni post / autor: 08-04-2014, 06:24
    4. [Lumia 920] Folia Brando Ultra Clear - opinie
      Przez nismo w dziale Akcesoria
      Odpowiedzi: 21
      Ostatni post / autor: 07-11-2013, 14:50

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas