Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Strona 6 z 7 PierwszyPierwszy ... 234567 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 68

Wątek: Jaka Folia na Lumia 820 ? - Dyskusja , Opinie

  1. #51

    OFF-LINE

    Dołączył
    19.03.2013
    Posty
    23
    Telefon
    Lumia 820
    Dziękuję
    21
    Podziękowano
    0(0)

    [Lumia 820] Jaka Folia? Dyskusja i opinie

    Reklama:
    Druga rzecz, case, który kupiłem za takie samo 19 zł i w tym samym sklepie: Etui SILIKON Nokia Lumia 820 | | BRICK.PL Jest:
    - baaaaaardzo miękki, ale to dobrze bo przyciskanie przez niego klawiszy sprzętowych nie stwarza absolutnie żadnego problemu,
    - dopasowany idealnie - brak jakichkolwiek "luzów" kiedy telefon w nim siedzi,
    - wygląda IMO bardzo estetycznie,
    - nie przesłania żadnej części ekranu,
    - zahacza po ok 1 mm o brzegi telefonu i nie dochodzi do ekranu,
    - montaż - banał
    - może nie wygląda, ale naprawdę jest estetycznie wykonany
    - podobnie jak z folią - za tę cenę jak dla mnie mega
    Nie polecam natomiast tego: Etui S-LINE Black Nokia LUMIA 820 | | BRICK.PL mam taki sam na Titanie - dramat tzn. jeżeli chodzi o użytkowanie. Jest baaaardzo twardy skutkiem czego użycie przycisków hardware jest utrudnione. W porównaniu z tym poprzednim odpada w przedbiegach.

    Przytoczyłem Twoją wypowiedź, to który aktualnie powiadasz brać i jakieś odpowiedniki tego niedostępnego, nie wiem na allegro może znasz?
    Ostatnio edytowane przez Potok666 ; 03-07-2013 o 22:08 Powód: Poprawiłem tytuł

  2. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #52
    Budniu
    Gość
    Używam właśnie tego drugiego - twardszego. Ten miększy na początku tylko się wydawała taki dobry, po ok 2 tygodniach się rozciągnął i był jak "szmatka". Obecnie mam ten: Etui SLIM-S NOKIA LUMIA 820 Czarne | | BRICK.PL jest twardszy, ale solidniejszy. Przepraszam za zamieszanie - nie pisąłem o tym, że zamówiłem ten drugi.
    Ostatnio edytowane przez Budniu ; 19-03-2013 o 23:58

  • Jeden użytkownik podziękował Budniu za ten post:

    lisek152 (20-03-2013)

  • #53

    OFF-LINE

    Dołączył
    19.03.2013
    Posty
    23
    Telefon
    Lumia 820
    Dziękuję
    21
    Podziękowano
    0(0)
    Ok wielkie dzięki za wyjaśnienie wszystkiego nawet ułatwiłeś mi zadanie bo obydwa produkty są w jednym sklepie więc mogę zamówić bez szukania po innych aukcjach/sklepach.

  • #54

    OFF-LINE

    Dołączył
    20.03.2013
    Posty
    17
    Telefon
    nokia
    Operator
    heyah
    Dziękuję
    0
    Podziękowano
    1
    Gorąco polecam tą folię NOKIA 820 LUMIA folia 3MK Shield folie ochronne 3MK - producent wysokiej jakości folii ochronnych 3MK
    jest świetnie wycięta i dopasowana, "przyklejenie" jest dziecinnie proste i można robić to wiele razy nie uszkadzając folii. Po zamontowaniu foli nie widać i nie czuć

  • #55

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,954
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    222,054(11,127)
    Zakrywa ALS i kamerkę?

  • #56

    OFF-LINE
    Awatar as1970

    Dołączył
    24.09.2012
    Lokalizacja
    Poland
    Posty
    575
    Telefon
    Lumia 930
    FW
    WM 10
    Operator
    Play
    Dziękuję
    385
    Podziękowano
    341(86)
    ja założyłem w galerii za 5 zeta z założeniem i jest zarąbiście

  • #57

    OFF-LINE

    Dołączył
    20.03.2013
    Posty
    17
    Telefon
    nokia
    Operator
    heyah
    Dziękuję
    0
    Podziękowano
    1
    Nie zakrywa. Są trzy wycięcia, na głośnik, kamerkę i czujnik. W tej folii dobre jest to że można ją odklejać i przyklejać wielokrotnie, jeśli w trakcie użytkowania "podejdzie" nam jakiś paproszek można go bez trudu usunąć

  • #58

    OFF-LINE
    Awatar OSAD

    Dołączył
    30.06.2013
    Posty
    35
    Telefon
    E 1280 / Lumia 720
    Operator
    plus
    Dziękuję
    7
    Podziękowano
    0(0)
    Kupiłem folię MK3 i jak dla mnie to bardzo kiepska, zaraz ją wywaliłem. Kupiłem bez-klejową Brando i jest świetna, też można ją ściągać i myć i znów założyć.

  • #59
    Budniu
    Gość
    A po co myć pod folią lub ściągać ją do mycia ???? Nie bardzo rozumiem. Chyba tylko po to, żeby sobie zaserwować jakiś brud pod folię w trakcie kolejnego nakładania. Ja jak zakładam folię na nowy telefon, to do końca jego użytkowania jej nie zdejmuję, no chyba, że by się zużyła co mi się jeszcze przez te ok 10 lat z różnymi smartfonami nie zdarzyło.
    Ostatnio edytowane przez Budniu ; 03-07-2013 o 21:43

  • #60

    OFF-LINE
    Awatar nismo

    Dołączył
    22.08.2012
    Posty
    1
    Dziękuję
    278
    Podziękowano
    132(116)
    Budniu, jak podczas pierwszego zakładania zabrudzi się niechcący folia to można ją umyć i spróbować ponownie.
    Pozdrawiam,
    nismo

  • Strona 6 z 7 PierwszyPierwszy ... 234567 OstatniOstatni

    Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Podobne wątki

    1. [Lumia 925] Folia ochronna - jaka?
      Przez cahir79 w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 19
      Ostatni post / autor: 24-11-2014, 15:57
    2. Dyskusja ogólna i wasze opinie
      Przez djtonka w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 5
      Ostatni post / autor: 21-10-2014, 18:56
    3. Jaka lumia do 700zł
      Przez pozdropowicz w dziale Wybór smartfona
      Odpowiedzi: 6
      Ostatni post / autor: 08-04-2014, 06:24
    4. [Lumia 920] Folia Brando Ultra Clear - opinie
      Przez nismo w dziale Akcesoria
      Odpowiedzi: 21
      Ostatni post / autor: 07-11-2013, 14:50

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas