Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Strona 5 z 7 PierwszyPierwszy 1234567 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 68

Wątek: Jaka Folia na Lumia 820 ? - Dyskusja , Opinie

  1. #41

    OFF-LINE
    Awatar Etnies

    Dołączył
    04.09.2012
    Lokalizacja
    Nibylandia
    Posty
    163
    Telefon
    L800 & L820
    FW
    8.0.10211.204
    Operator
    Orange
    Dziękuję
    58
    Podziękowano
    2,975(22)
    Reklama:
    Trochę uporządkowałem ten temat i proszę więcej nie robić offtopi-u tylko pisać na temat innym razem będzie nagradzane "ostrzeżeniem" każdy offtopic

    Pozdrawiam
    ┌П┐(◣_◢)┌П┐
    NIE POMAGAM NA PW !!Od tego jest FORUM


  2. Jeden użytkownik podziękował Etnies za ten post:


  3. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #42

    OFF-LINE

    Dołączył
    28.12.2012
    Lokalizacja
    Wrocław
    Posty
    49
    Telefon
    Lumia 920
    FW
    WP 8.1
    Operator
    T-Mobile
    Dziękuję
    39
    Podziękowano
    5(5)
    Po przeczytaniu opinii, postanowiłem zakupić folię: Folia SafeScreen Clear NOKIA LUMIA 820 (2 szt.) | | BRICK.PL. Folia faktycznie jest idealnie docięta i w żaden sposób nie wpływa na jakość wyświetlanego obrazu. Poślizg palca na folii jest również bardzo dobry, w sumie to nie wyczuwam znacznej różnicy z folią i bez. Ogólnie polecam.

  • #43
    Budniu
    Gość
    Czyli się potwierdzają moje odczucia - nie widzę różnicy w porównaniu do Brando.

  • #44

    OFF-LINE

    Dołączył
    08.01.2013
    Posty
    6
    Telefon
    Lumia 820
    FW
    8.0 Apollo
    Operator
    Play
    Dziękuję
    3
    Podziękowano
    0(0)
    Dzięki opiniom z tego tematu zdecydowałem się na zakup folii SafeScreen ze sklepu Brick.pl. Na allegro oferują 2 sztuki za 19zł z darmową wysyłką co jest świetną ofertą - a sama folia, tak jak pisaliście - sprawuje się doskonale. Idealnie docięta, dobrze dolega, przyjemna w użytkowaniu - zdecydowanie polecam. Jednocześnie odradzam wszystkie zestawy "8 w 1" lub "12 w 1" z Allegro za 5zł, kiedyś takie folie kupiłem i wszystkie wrzuciłem do kosza, źle podocinane, za długie, za krótkie, nie chcą sie przyklejac, po jakiejkolwiek probie poprawki folia do śmieci - dlatego tyle ich jest w zestawie.
    Ostatnio edytowane przez Comsat ; 13-01-2013 o 08:43

  • #45

    OFF-LINE
    Awatar nismo

    Dołączył
    22.08.2012
    Posty
    675
    Dziękuję
    278
    Podziękowano
    132(116)
    Zamówiłem Brando Ultra Clear. Na Lumii 800 sprawowała się świetnie więc podejrzewam, że i tutaj będzie OK. Napiszę więcej jak już będzie na wyświetlaczu mojej 820.
    Pozdrawiam,
    nismo

  • #46

    OFF-LINE
    Awatar nismo

    Dołączył
    22.08.2012
    Posty
    675
    Dziękuję
    278
    Podziękowano
    132(116)
    Od wczoraj posiadam folię Brando na wyświetlaczu. Namęczyłem się trochę żeby idealnie przykleić bo folia jest aż za dobrze spasowana. Na szczęście można ją odkleić, przemyć i ponownie przykleić. Jestem zadowolony i śmiało mogę polecić innym.
    Pozdrawiam,
    nismo

  • #47

    OFF-LINE

    Dołączył
    04.09.2012
    Posty
    55
    Telefon
    lumia
    Dziękuję
    61
    Podziękowano
    1
    I jak spisuje się folia SafeScreen po kilku dniach użytkowania nie odkleja się ? Bo wlasnie nastawiam sie na kupno tej foli bo pojawiły mi sie mikro ryski

  • #48
    Budniu
    Gość
    Cytat Zamieszczone przez bmarcin1 Zobacz posta
    I jak spisuje się folia SafeScreen po kilku dniach użytkowania nie odkleja się ? Bo wlasnie nastawiam sie na kupno tej foli bo pojawiły mi sie mikro ryski
    Ja już mam ponad miesiąc i wszystko gitarowo, a przypomnę, że druga czeka w pudełku.

  • #49

    OFF-LINE

    Dołączył
    19.03.2013
    Posty
    17
    Telefon
    Lumia 820
    Dziękuję
    21
    Podziękowano
    0(0)
    Witam ostatnio stałem się szczęśliwym posiadaczem lumii 820 i czytając ten temat i głównie bazując na wypowiedziach Budniego zdecydowałem się na Folia SAFESCREEN NOKIA LUMIA 820 Clear (2 szt.), lecz jeszcze potrzebuję gumowego etui na telefon i znowu bazując na ,,recenzji" Budniego zrezygnowałem z Etui SLIM-S NOKIA LUMIA 820 Czarne i chcę wziąć polecane przez niego case http://brick.pl/noproduct.php?reason=product lecz jak widać jest już niedostępne w tym sklepie. Mógłby ktoś dać namiary na ten case polecany przez Budniego? Na allegro jest kilka, lecz nie wyglądają one na jakiejś dobrej jakości...

  • #50
    Budniu
    Gość
    Nie bierz tego miękkiego - złazi z telefonu, jak pisałem - dlatego kupiłem ten drugi. A jeżeli się upierasz to przykro mi, ale nie wiem skąd go wziąć.

  • Strona 5 z 7 PierwszyPierwszy 1234567 OstatniOstatni

    Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Podobne wątki

    1. [Lumia 925] Folia ochronna - jaka?
      Przez cahir79 w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 19
      Ostatni post / autor: 24-11-2014, 14:57
    2. Dyskusja ogólna i wasze opinie
      Przez djtonka w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 5
      Ostatni post / autor: 21-10-2014, 17:56
    3. Jaka lumia do 700zł
      Przez pozdropowicz w dziale Wybór smartfona
      Odpowiedzi: 6
      Ostatni post / autor: 08-04-2014, 05:24
    4. [Lumia 920] Folia Brando Ultra Clear - opinie
      Przez nismo w dziale Akcesoria
      Odpowiedzi: 21
      Ostatni post / autor: 07-11-2013, 13:50

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas