Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Strona 5 z 7 PierwszyPierwszy 1234567 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 68

Wątek: Jaka Folia na Lumia 820 ? - Dyskusja , Opinie

  1. #41

    OFF-LINE
    Awatar Etnies

    Dołączył
    04.09.2012
    Lokalizacja
    Nibylandia
    Posty
    163
    Telefon
    L800 & L820
    FW
    8.0.10211.204
    Operator
    Orange
    Dziękuję
    58
    Podziękowano
    2,953(22)
    Reklama:
    Trochę uporządkowałem ten temat i proszę więcej nie robić offtopi-u tylko pisać na temat innym razem będzie nagradzane "ostrzeżeniem" każdy offtopic

    Pozdrawiam
    ┌П┐(◣_◢)┌П┐
    NIE POMAGAM NA PW !!Od tego jest FORUM


  2. Jeden użytkownik podziękował Etnies za ten post:


  3. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #42

    OFF-LINE

    Dołączył
    28.12.2012
    Lokalizacja
    Wrocław
    Posty
    49
    Telefon
    Lumia 920
    FW
    WP 8.1
    Operator
    T-Mobile
    Dziękuję
    39
    Podziękowano
    5(5)
    Po przeczytaniu opinii, postanowiłem zakupić folię: Folia SafeScreen Clear NOKIA LUMIA 820 (2 szt.) | | BRICK.PL. Folia faktycznie jest idealnie docięta i w żaden sposób nie wpływa na jakość wyświetlanego obrazu. Poślizg palca na folii jest również bardzo dobry, w sumie to nie wyczuwam znacznej różnicy z folią i bez. Ogólnie polecam.

  • #43
    Budniu
    Gość
    Czyli się potwierdzają moje odczucia - nie widzę różnicy w porównaniu do Brando.

  • #44

    OFF-LINE

    Dołączył
    08.01.2013
    Posty
    6
    Telefon
    Lumia 820
    FW
    8.0 Apollo
    Operator
    Play
    Dziękuję
    3
    Podziękowano
    0(0)
    Dzięki opiniom z tego tematu zdecydowałem się na zakup folii SafeScreen ze sklepu Brick.pl. Na allegro oferują 2 sztuki za 19zł z darmową wysyłką co jest świetną ofertą - a sama folia, tak jak pisaliście - sprawuje się doskonale. Idealnie docięta, dobrze dolega, przyjemna w użytkowaniu - zdecydowanie polecam. Jednocześnie odradzam wszystkie zestawy "8 w 1" lub "12 w 1" z Allegro za 5zł, kiedyś takie folie kupiłem i wszystkie wrzuciłem do kosza, źle podocinane, za długie, za krótkie, nie chcą sie przyklejac, po jakiejkolwiek probie poprawki folia do śmieci - dlatego tyle ich jest w zestawie.
    Ostatnio edytowane przez Comsat ; 13-01-2013 o 09:43

  • #45

    OFF-LINE
    Awatar nismo

    Dołączył
    22.08.2012
    Posty
    1
    Dziękuję
    278
    Podziękowano
    132(116)
    Zamówiłem Brando Ultra Clear. Na Lumii 800 sprawowała się świetnie więc podejrzewam, że i tutaj będzie OK. Napiszę więcej jak już będzie na wyświetlaczu mojej 820.
    Pozdrawiam,
    nismo

  • #46

    OFF-LINE
    Awatar nismo

    Dołączył
    22.08.2012
    Posty
    1
    Dziękuję
    278
    Podziękowano
    132(116)
    Od wczoraj posiadam folię Brando na wyświetlaczu. Namęczyłem się trochę żeby idealnie przykleić bo folia jest aż za dobrze spasowana. Na szczęście można ją odkleić, przemyć i ponownie przykleić. Jestem zadowolony i śmiało mogę polecić innym.
    Pozdrawiam,
    nismo

  • #47

    OFF-LINE

    Dołączył
    04.09.2012
    Posty
    55
    Telefon
    lumia
    Dziękuję
    61
    Podziękowano
    1
    I jak spisuje się folia SafeScreen po kilku dniach użytkowania nie odkleja się ? Bo wlasnie nastawiam sie na kupno tej foli bo pojawiły mi sie mikro ryski

  • #48
    Budniu
    Gość
    Cytat Zamieszczone przez bmarcin1 Zobacz posta
    I jak spisuje się folia SafeScreen po kilku dniach użytkowania nie odkleja się ? Bo wlasnie nastawiam sie na kupno tej foli bo pojawiły mi sie mikro ryski
    Ja już mam ponad miesiąc i wszystko gitarowo, a przypomnę, że druga czeka w pudełku.

  • #49

    OFF-LINE

    Dołączył
    19.03.2013
    Posty
    23
    Telefon
    Lumia 820
    Dziękuję
    21
    Podziękowano
    0(0)
    Witam ostatnio stałem się szczęśliwym posiadaczem lumii 820 i czytając ten temat i głównie bazując na wypowiedziach Budniego zdecydowałem się na Folia SAFESCREEN NOKIA LUMIA 820 Clear (2 szt.), lecz jeszcze potrzebuję gumowego etui na telefon i znowu bazując na ,,recenzji" Budniego zrezygnowałem z Etui SLIM-S NOKIA LUMIA 820 Czarne i chcę wziąć polecane przez niego case http://brick.pl/noproduct.php?reason=product lecz jak widać jest już niedostępne w tym sklepie. Mógłby ktoś dać namiary na ten case polecany przez Budniego? Na allegro jest kilka, lecz nie wyglądają one na jakiejś dobrej jakości...

  • #50
    Budniu
    Gość
    Nie bierz tego miękkiego - złazi z telefonu, jak pisałem - dlatego kupiłem ten drugi. A jeżeli się upierasz to przykro mi, ale nie wiem skąd go wziąć.

  • Strona 5 z 7 PierwszyPierwszy 1234567 OstatniOstatni

    Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Podobne wątki

    1. [Lumia 925] Folia ochronna - jaka?
      Przez cahir79 w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 19
      Ostatni post / autor: 24-11-2014, 15:57
    2. Dyskusja ogólna i wasze opinie
      Przez djtonka w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 5
      Ostatni post / autor: 21-10-2014, 18:56
    3. Jaka lumia do 700zł
      Przez pozdropowicz w dziale Wybór smartfona
      Odpowiedzi: 6
      Ostatni post / autor: 08-04-2014, 06:24
    4. [Lumia 920] Folia Brando Ultra Clear - opinie
      Przez nismo w dziale Akcesoria
      Odpowiedzi: 21
      Ostatni post / autor: 07-11-2013, 14:50

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas