Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Strona 4 z 7 PierwszyPierwszy 1234567 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 68

Wątek: Jaka Folia na Lumia 820 ? - Dyskusja , Opinie

  1. #31

    OFF-LINE
    Awatar Etnies

    Dołączył
    04.09.2012
    Lokalizacja
    Nibylandia
    Posty
    163
    Telefon
    L800 & L820
    FW
    8.0.10211.204
    Operator
    Orange
    Dziękuję
    58
    Podziękowano
    2,953(22)

    RE: Jaka Folia na Lumia 820 ?

    Reklama:
    Jak tak dalej pojdzie to chyba tak


    @Edit :
    Tak jak wspomniałem wcześniej napisałem email do sprzedającego i własnie dziś otrzymałem odpowiedz :
    o godz.6:41
    Witam serdecznie. Przepraszam najmocniej za zaistniałą sytuacje. Dzisiaj wyślemy do Pana ponownie folie. Możliwe, że folia była wadliwa. Gdyby coś było ponownie nie tak to proszę o informację. Na pewno rozwiążemy problem. Pozdrawiam serdecznie i życzę miłego dnia.
    Email 2 :
    o godz.7:55
    Witam serdecznie.

    Przesyłka z foliami została wysłana 02.01.2013.

    Pozdrawiam serdecznie i życzę miłego dnia.
    Czekamy i zobaczymy co z tego wyjdzie , chodź domyślam się ze będzie to co było czyli lipa ale bardzo ładne posuniecie ze strony sprzedającego
    Ostatnio edytowane przez Etnies ; 02-01-2013 o 09:58
    ┌П┐(◣_◢)┌П┐
    NIE POMAGAM NA PW !!Od tego jest FORUM


  2. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #32

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,954
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    222,054(11,127)
    Rzadki przypadek.

  • #33

    OFF-LINE

    Dołączył
    01.01.2013
    Posty
    50
    Telefon
    Nokia Lumia 820
    Operator
    T mobile
    Dziękuję
    19
    Podziękowano
    2(2)
    Przepraszam ale czy ktoś może zna zaufaną osobę na allegro która sprzedaje dobre folie i mogłaby mi ją polecić ?

  • #34

    OFF-LINE
    Awatar Etnies

    Dołączył
    04.09.2012
    Lokalizacja
    Nibylandia
    Posty
    163
    Telefon
    L800 & L820
    FW
    8.0.10211.204
    Operator
    Orange
    Dziękuję
    58
    Podziękowano
    2,953(22)
    Cytat Zamieszczone przez albert622 Zobacz posta
    Przepraszam ale czy ktoś może zna zaufaną osobę na allegro która sprzedaje dobre folie i mogłaby mi ją polecić ?
    Napisz do Budniu on kupił dobre folie na ekran za 19.99 zł w sklepie u niego w mieście i deklarował się ze jak ktoś chce to może tez kupić , wiec może dogadasz się z nim jak nie znajdę 3MK to chyba sam się zgłoszę do niego

  • #35

    OFF-LINE

    Dołączył
    01.01.2013
    Posty
    50
    Telefon
    Nokia Lumia 820
    Operator
    T mobile
    Dziękuję
    19
    Podziękowano
    2(2)
    Ostatnio edytowane przez Etnies ; 04-01-2013 o 08:52

  • #36

    OFF-LINE
    Awatar Etnies

    Dołączył
    04.09.2012
    Lokalizacja
    Nibylandia
    Posty
    163
    Telefon
    L800 & L820
    FW
    8.0.10211.204
    Operator
    Orange
    Dziękuję
    58
    Podziękowano
    2,953(22)
    Z mego doświadczenia kupowanie foli 8-12 sztuk za cenę 10-20 zł to jest wyrzucanie pieniędzy w błoto , te folie nie są idealnie wycięte i nie dawajcie się nabierać na ich wyprzedaż niby z 33.99 zł na 12.99 zł , widziałem już nie jedna taka aukcje i za każdym razem są wyprzedaże . cały rok maja wyprzedaż ? wątpię , to po prostu ich cena , a folie nigdy nie są dopasowane idealnie , czasami są grube albo i mienia się tęczą pod kątem światła

  • #37
    Budniu
    Gość
    Cytat Zamieszczone przez albert622 Zobacz posta
    Przepraszam ale czy ktoś może zna zaufaną osobę na allegro która sprzedaje dobre folie i mogłaby mi ją polecić ?
    Jak dla mnie sklep Brick.pl, który podałem na poprzednich stronach jest ok i towar też mają dobry.

  • #38

    OFF-LINE

    Dołączył
    01.01.2013
    Posty
    50
    Telefon
    Nokia Lumia 820
    Operator
    T mobile
    Dziękuję
    19
    Podziękowano
    2(2)
    Sprawdzę ten sklep . Dzieki
    Ostatnio edytowane przez Etnies ; 04-01-2013 o 08:52

  • #39

    OFF-LINE
    Awatar Etnies

    Dołączył
    04.09.2012
    Lokalizacja
    Nibylandia
    Posty
    163
    Telefon
    L800 & L820
    FW
    8.0.10211.204
    Operator
    Orange
    Dziękuję
    58
    Podziękowano
    2,953(22)

    RE: Jaka Folia na Lumia 820 ?

    Na wstepie sorka za offtopic , panie Piotrze jest pan moderatorem tak ? A zamiast pilnowac porzadku i dawac przyklad to robisz offtopic , To nie temat o durexach a o foliach na telefon . Nie wiem kto dal Ci moderatora i nie wiem za co go dostales bo moim zdaniem na moderatora to nie zasługujesz . Wiesz chociaz co nalezy do praw moderatora ? I nie wazne czy jestes globalnym czy loklnym ale zasady sa jednakowe oraz obowiazki . Tutaj jest wiecej offtopicu niz na temat postow . Moze ktos by posprzatal ?
    Sent from my Lumia 820 using Board Express
    ┌П┐(◣_◢)┌П┐
    NIE POMAGAM NA PW !!Od tego jest FORUM


  • Jeden użytkownik podziękował Etnies za ten post:

    Piotr (03-01-2013)

  • #40

    OFF-LINE
    Moderator Globalny Awatar Piotr

    Dołączył
    10.11.2012
    Posty
    1,680
    Telefon
    Xiaomi Mi4 LTE
    FW
    10.0.14393.576
    Operator
    T-Mobile
    Dziękuję
    250
    Podziękowano
    3,317(298)
    Wpisów na blogu
    2
    Dzięki za konstruktywną krytykę. Swoje posty już usunąłem.

    Co do folii używam tych co są standardowo naklejone na telefon chyba, że mają jakieś nadruki to wtedy używam tylko pokrowca, a folię zdejmuję.

  • Strona 4 z 7 PierwszyPierwszy 1234567 OstatniOstatni

    Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Podobne wątki

    1. [Lumia 925] Folia ochronna - jaka?
      Przez cahir79 w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 19
      Ostatni post / autor: 24-11-2014, 15:57
    2. Dyskusja ogólna i wasze opinie
      Przez djtonka w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 5
      Ostatni post / autor: 21-10-2014, 18:56
    3. Jaka lumia do 700zł
      Przez pozdropowicz w dziale Wybór smartfona
      Odpowiedzi: 6
      Ostatni post / autor: 08-04-2014, 06:24
    4. [Lumia 920] Folia Brando Ultra Clear - opinie
      Przez nismo w dziale Akcesoria
      Odpowiedzi: 21
      Ostatni post / autor: 07-11-2013, 14:50

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas