Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: Problem z wyskakującymi reklamami i stroną ilovemobi

  1. #1
    coyot78
    Gość

    Problem z wyskakującymi reklamami i stroną ilovemobi

    Reklama:
    Witam, jestem nowy i blablabla, i takie tam, i jak wszyscy z grzeczności ;-)

    Problem typu reklam na przeglądarkach-IE jak i na andkach również.

    Jak pozbyć się tego natrętnych reklam/wirusów czy zwał jak zwał ?
    Nie można nic przeglądac w przeglądarce internetowej bo non stop tylko pojawiają się co nowe okienka.
    Brak możliwości zablokowania, wywalenia, hard reset nie pomaga...

    Na WP 8.1 zmieniłem dziś na przeglądarkę Opera mini, i jakoś odstukać jest spokój.

    Czy ma ktoś jakiś pomysł na to ?
    Dodam , ze nie chodzi mi o juz naciągniętych, którzy naklikali sobie , tylko o sam fakt pojawiania się tego

  2. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #2

    OFF-LINE
    Moderator Globalny Awatar to_ja

    Dołączył
    30.09.2012
    Lokalizacja
    127.0.0.1
    Posty
    4,529
    Telefon
    Samsung Galaxy S7
    FW
    7
    Operator
    Orange
    Dziękuję
    705
    Podziękowano
    1,258(661)
    Problem występuje przy połączeniu WiFi, transmisji danych czy obu?
    Samsung Galaxy S7

  • #3
    coyot78
    Gość
    na wifi i transmisji tak samo. Do wczoraj była tylko sama strona ilovemobi.pl, od dziś juz jakieś inne podobnego typu... i nie ma różnicy czy sieć wifi moja domowa, czy inna dostępna

  • #4

    OFF-LINE

    Dołączył
    29.04.2014
    Posty
    344
    Telefon
    L1320
    Dziękuję
    42
    Podziękowano
    47(41)
    Jakoś w to nie wierzę wrzuć kilka screenow

  • #5

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,915
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,948
    Podziękowano
    221,922(11,123)
    wirus, andek musisz pokreślić to mniejszą ilością słów. Te dwa użyte nie pasują do problemu

  • #6
    coyot78
    Gość
    w co tu nie wierzyć... nie macie czegoś takiego, ze otiweracie przeglądarkę, wpisujecie nazwe strony lub wygugujecie sobie, trwa ładowanie, strona załadowana i w tej samej chwili uruchamia sie strona z ową reklamą a po niech jeszcze kilka innych o różnych nazwach, ale to wszystko na kartach widnieje jako Mega Downloader. Nic nie mozna zrobić w tym momencie, tylko zamknąć przeglądarke i dać sobie spokój...

    Zwał to jak zwał, dla mnie to nękanie reklamami, bo nie wyrażam zgody aby wyświetłały mi się bez z mojej zgody i utrudniały mi korzystanie, ale to sobie mogę.
    Ja mam WP 8.1, żona ma andka i jest to samo, na andkowych tablecikach taka sama sytuacja. Czy moja własna domowa sieć, transmisja danych , czy inna sieć wifi, to samo.

    Na laptopie miałem kiedys podobna sytuacje na xp sp3, na IE jak i na Mozilli. Po instalacji opery skończyło sie. Okazało sie że jak przez dłuższy czas nie korzystałem z lapka ( około 3 m-ce),
    po uruchomieniu po tym okresie to samo gów...o pojawiło się. Ale to tak dla przykładu tylko bo forum nie te...

    W necie jest kilka informacji na temat tego problemu ale skupiają się wokół zaklikania i naciągnięcia juz na kasę, więc nic to nie daje. Brak wiedzy jak to usunąć i pozbyć się tego
    Ostatnio edytowane przez coyot78 ; 31-08-2015 o 21:23

  • #7

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,915
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,948
    Podziękowano
    221,922(11,123)
    po co szukać w sieci jak na forum jest to już stary problem opisywany.

  • #8
    coyot78
    Gość
    co z tego ze opisany jak nie rozwiązany !

  • #9

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,915
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,948
    Podziękowano
    221,922(11,123)
    masz podane na tacy, router i nic więcej jeśli czyściłeś już ciasteczka

  • #10
    coyot78
    Gość
    router to do wifi, a co z transmisją danych?

    OK, zobacze za chwilę, jutro dam znać czy pomogło.

  • Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

    Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Podobne wątki

    1. Problem z internet explorerem (ilovemobi)
      Przez Druchal w dziale Wsparcie techniczne
      Odpowiedzi: 8
      Ostatni post / autor: 01-09-2015, 08:16
    2. Problem z niedziałającymi aplikacjami
      Przez MateuszB w dziale Pytania i odpowiedzi
      Odpowiedzi: 1
      Ostatni post / autor: 16-08-2015, 10:55
    3. Problem z połączeniami przychodzącymi
      Przez domelboss w dziale Wsparcie techniczne
      Odpowiedzi: 20
      Ostatni post / autor: 15-06-2015, 06:52
    4. [Lumia 520] Problem z niedziałającymi przyciskami bocznymi.
      Przez lamoteilmale w dziale Wsparcie techniczne
      Odpowiedzi: 2
      Ostatni post / autor: 18-01-2015, 18:58
    5. Problem z powielającymi się piosenkami w odtwarzaczu.
      Przez Danioo w dziale Wsparcie techniczne
      Odpowiedzi: 5
      Ostatni post / autor: 11-06-2013, 13:26

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas