Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: Błędne układanie utworów w Muzyka+Wideo

  1. #1

    OFF-LINE

    Dołączył
    03.09.2013
    Lokalizacja
    Kartuzy
    Posty
    8
    Telefon
    Nokia Lumia 520
    FW
    Lumia Black
    Operator
    Plus
    Dziękuję
    5
    Podziękowano
    0(0)

    Błędne układanie utworów w Muzyka+Wideo

    Reklama:
    Witam

    Mój problem polega na tym, że w Muzyka+Wideo błędnie układa mi utwory... Na przykład gdy wybiorę aby pokazywało mi utwory na literkę c, to pokazuje mi niektóre na c i też na d. Albo gdy wybieram utwory na literę k, to pokazuje mi utwory na literę n. Nie wiem co się mogło stać, a nie chciałbym robić resetu telefonu... Wiem, że stało się to zaraz po aktualizacji do Amber. Przedtem wszystko było ok...

    Liczę na Wasze porady

  2. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #2

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,944
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    222,001(11,125)
    Jeśli robiłeś po OTA to polecam zakończyć to wgrywając samemu soft. Format kartu pewnie nie pomoże ale spróbuj

  • #3

    OFF-LINE

    Dołączył
    03.09.2013
    Lokalizacja
    Kartuzy
    Posty
    8
    Telefon
    Nokia Lumia 520
    FW
    Lumia Black
    Operator
    Plus
    Dziękuję
    5
    Podziękowano
    0(0)
    Mógłbyś mi wyjaśnić jak to zakończyć wgrywając samemu soft? Robiłem właśnie po OTA. Ogólnie to właśnie w wyborze tych literek pojawiły mi się polskie znaki więc możliwe, że gdzieś w tym tkwi przyczyna... Nie rozumiem tylko dlaczego trzeba samemu wgrywać soft. Przez OTA jest źle czy jak? Przepraszam za pytania ale na tyle jeszcze nie poznałem tego systemu

  • #4

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,944
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    222,001(11,125)
    Polskie znaki pojawiają się właśnie wraz z OTA. Zawsze odradzam ten sposób aktualizacji chyba że nie ma innego wyjścia jak teraz z GDR3

  • #5

    OFF-LINE

    Dołączył
    03.09.2013
    Lokalizacja
    Kartuzy
    Posty
    8
    Telefon
    Nokia Lumia 520
    FW
    Lumia Black
    Operator
    Plus
    Dziękuję
    5
    Podziękowano
    0(0)
    No cóż... Czekałem na OTA, bo myślałem, że wtedy wszystko będzie najlepiej... A jak mam zakończyć, czyli wgrać soft samemu? I co z danymi na telefonie?

  • #6

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,944
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    222,001(11,125)
    Multimedia na karcie pozostaną a resztę masz w kopii

  • #7

    OFF-LINE

    Dołączył
    03.09.2013
    Lokalizacja
    Kartuzy
    Posty
    8
    Telefon
    Nokia Lumia 520
    FW
    Lumia Black
    Operator
    Plus
    Dziękuję
    5
    Podziękowano
    0(0)
    Ok, teraz jak to wgrać? Może sam reset coś pomoże? Od czasu zainstalowania Amber nie resetowałem telefonu...

  • #8

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,944
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    222,001(11,125)
    Ja zalecam nowy soft, wiem że to czasochłonne ale uszkodzonego oprogramowania resetem nie naprawisz

  • #9

    OFF-LINE
    Awatar Dorek

    Dołączył
    27.07.2013
    Posty
    67
    Telefon
    Lumia 620
    Dziękuję
    0
    Podziękowano
    10(5)
    Mam ten sam problem, a Ambera instalowałem przez "ustawienia>aktualizacje" :I

  • #10

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,944
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    222,001(11,125)
    Wyłącz synchro z Xbox dla Muzyka+wideo i format karty przy prawidłowym tagowaniu

  • Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

    Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Podobne wątki

    1. Nieaktualna lista utworów (muzyka)
      Przez Aragorn77 w dziale Pytania i odpowiedzi
      Odpowiedzi: 2
      Ostatni post / autor: 11-01-2014, 15:28
    2. Muzyka+Wideo zawiesza się przy przełączaniu utworów.
      Przez misiek11002 w dziale Wsparcie techniczne
      Odpowiedzi: 22
      Ostatni post / autor: 10-01-2014, 20:09
    3. Dziwny problem z muzyka+wideo
      Przez WujekOzzy w dziale Pytania i odpowiedzi
      Odpowiedzi: 3
      Ostatni post / autor: 09-11-2013, 13:53
    4. [Lumia 920] Muzyka+Wideo/Nokia Muzyka brak numeracji utowrów
      Przez mayoras w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 5
      Ostatni post / autor: 15-10-2013, 22:27
    5. Podmiana kafelka Muzyka+Wideo.
      Przez cichy. w dziale Pytania i odpowiedzi
      Odpowiedzi: 2
      Ostatni post / autor: 12-08-2013, 09:14

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas