Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Strona 51 z 58 PierwszyPierwszy ... 41474849505152535455 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 501 do 510 z 572

Wątek: [WP8] Instalujemy GDR3 w wersji Preview na naszych urządzeniach. Problemy i dyskusja

  1. #501

    OFF-LINE

    Dołączył
    21.12.2013
    Posty
    2
    Telefon
    NOKIA LUMIA 920
    FW
    Windows Phone 8 Ambe
    Operator
    T-MOBILE
    Dziękuję
    17
    Podziękowano
    0(0)
    Reklama:
    Witam

    Mam pytanie dotyczące sposobu instalacji gdr3 za pomocą Preview for developers przy wykorzystaniu konta na app studio
    Oto co udało mi się zrobić do tej pory
    Zarejestrowałem się na APP STUDIO i ściągnąłem Preview for developers
    Z portalu APP STUDIO dostałem na telefon komunikat z prośbą o zaakceptowaniu certyfikatu Microsoftu kliknąlem w link
    Teoretycznie za pomocą konta Microsoftu powinienem móc się zarejestrować jako właściciel konta develop
    Według danych z innego portalu powinno pojawić mi się okienko "Add company account" gdzie należy wybrać opcję "add"
    ale tutaj niespodzianka zamiast tego pojawia mi się symbol klucza z napisem "naciśnij aby odblokować"
    Prośba do tych z was którzy instalowali już GDR3 w Lumiach 920 o podpowiedź co oznacza ten komunikat i jak ruszyć dalej z aktualizacją

    Posiadany prze ze mnie telefon to LUMIA 920 z aktualizacją AMBER

    Serdeczne dzięki za wszelkie wskazówki

  2. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #502

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,915
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,948
    Podziękowano
    221,922(11,123)
    za przeproszeniem gdzieś ty się takich głupot na czytał? Certyfikat z APP potrzebujesz aby instalować XAP z poziomu IE przez telefon gdzie ten XAP podpisany jest certyfikatem który przypisany jest do twojego konta. Więc to tyle.
    Uruchom aplikację w telefonie i jak zapyta o dane logowania wpisz akredytacje swojego konta i tyle

  • #503

    OFF-LINE
    Awatar basia8622

    Dołączył
    15.12.2013
    Lokalizacja
    łódzkie
    Posty
    364
    Telefon
    nokia lumia 920
    FW
    Amber CV PL+Gdr3Prev
    Operator
    orange
    Dziękuję
    129
    Podziękowano
    21(18)
    Witam. Wiecie coś na ten temat?
    http://www.♥♥♥♥♥♥♥♥♥.pl/231002/centr...-phone-8-gdr3/
    Dopiero na oryginalnym oficjalnym gdr3 to się dostanie? To centrum powiadomień?

    Wysłane z mojego GT-P3100 przy użyciu Tapatalka

  • #504

    OFF-LINE
    Moderator Globalny Awatar to_ja

    Dołączył
    30.09.2012
    Lokalizacja
    127.0.0.1
    Posty
    4,529
    Telefon
    Samsung Galaxy S7
    FW
    7
    Operator
    Orange
    Dziękuję
    705
    Podziękowano
    1,258(661)
    No tak... plotki Lepiej spójrz tutaj [GDR3] Oficjalna lista zmian i nowości dla OS 8.0.10501.1xx
    Samsung Galaxy S7

  • Jeden użytkownik podziękował to_ja za ten post:

    basia8622 (30-12-2013)

  • #505

    OFF-LINE

    Dołączył
    15.12.2012
    Posty
    245
    Telefon
    Lumia 800 i 1020
    FW
    3051.40000.1345.1001
    Operator
    VodafoneIE
    Dziękuję
    112
    Podziękowano
    34(25)
    ok... jednak sie skusiłem i instaluje czarnucha stoi juz kilka minut na 100% ...

  • #506

    OFF-LINE

    Dołączył
    10.11.2013
    Posty
    815
    Telefon
    Samsung Ativ S, L 650 DS
    FW
    WP 8.1
    Operator
    T-mobile
    Dziękuję
    218
    Podziękowano
    141(112)
    Tak jest, trochę to trwa. U mnie przestały działać komendy w funkcji"mowa" przy zablokowanym telefonie.

    Sent from my RM-914_apac_hong_kong_231 using Tapatalk

  • #507

    OFF-LINE

    Dołączył
    15.12.2012
    Posty
    245
    Telefon
    Lumia 800 i 1020
    FW
    3051.40000.1345.1001
    Operator
    VodafoneIE
    Dziękuję
    112
    Podziękowano
    34(25)
    i zainstalowane.. ale w info+dodatki naal widnieje lumia amber. dlaczego nie black?

  • #508

    OFF-LINE

    Dołączył
    10.11.2013
    Posty
    815
    Telefon
    Samsung Ativ S, L 650 DS
    FW
    WP 8.1
    Operator
    T-mobile
    Dziękuję
    218
    Podziękowano
    141(112)

  • #509

    OFF-LINE
    Awatar rafi

    Dołączył
    13.08.2013
    Lokalizacja
    Poznań
    Posty
    816
    Telefon
    L610/L625/L650DS
    Operator
    Play
    Dziękuję
    49
    Podziękowano
    277(203)
    Cytat Zamieszczone przez saszynski Zobacz posta
    i zainstalowane.. ale w info+dodatki naal widnieje lumia amber. dlaczego nie black?
    to nie jest aktualizacja BLACK tylko GDR3 od M$

  • 2 następujących użytkowników podziękowało rafi za ten post:

    djtonka (01-01-2014),saszynski (03-01-2014)

  • #510

    OFF-LINE

    Dołączył
    03.01.2014
    Lokalizacja
    Kraków
    Posty
    34
    Telefon
    Samsung Ativ S
    Operator
    Play
    Dziękuję
    16
    Podziękowano
    2(2)
    Mam problem, bo przy próbie włączenia aktualizacji gdr3 preview pojawia się komunikat, który mówi, że moja wersja systemu jest za stara. W jaki sposób zainstalować odpowiednią aktualizacje, a nie najnowszą która blokuje intertopa? Może czytając te wszystkie posty czegoś nie zrozumiałem, dlatego pytam.
    Czy to normalne, że na start aktualizacji czeka się tak długo? Ponad 10min stało na 0%, po czym stwierdziłem, że coś jest nie tak.

  • Strona 51 z 58 PierwszyPierwszy ... 41474849505152535455 ... OstatniOstatni

    Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Podobne wątki

    1. Odpowiedzi: 2433
      Ostatni post / autor: 08-06-2017, 19:04
    2. Odpowiedzi: 140
      Ostatni post / autor: 10-01-2014, 13:08
    3. Odpowiedzi: 0
      Ostatni post / autor: 05-12-2013, 10:52
    4. Odpowiedzi: 0
      Ostatni post / autor: 26-11-2013, 19:06
    5. Odpowiedzi: 0
      Ostatni post / autor: 26-11-2013, 19:06

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas