Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Strona 47 z 58 PierwszyPierwszy ... 3743444546474849505157 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 461 do 470 z 572

Wątek: [WP8] Instalujemy GDR3 w wersji Preview na naszych urządzeniach. Problemy i dyskusja

  1. #461
    Budniu
    Gość
    Reklama:
    No to skoro jesteś mądrzejszy od tego co jest napisane to po diabła pytasz o gwarancję ?
    Napisałem Ci przecież:
    Jak zrobisz downgrade to powinna gwarancja wrócić, chyba, że faktycznie telefon jest zarejestrowany w jakiejś bazie danych.

  2. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #462

    OFF-LINE
    Awatar basia8622

    Dołączył
    15.12.2013
    Lokalizacja
    łódzkie
    Posty
    364
    Telefon
    nokia lumia 920
    FW
    Amber CV PL+Gdr3Prev
    Operator
    orange
    Dziękuję
    129
    Podziękowano
    21(18)
    Cytat Zamieszczone przez Budniu Zobacz posta
    Zaraz, zaraz - jeżeli ktoś myśli, że za pomocą tego pozbędzie się brandingu to jest w błędzie. Przecież to jest OTA - dochodzą tylko pewne funkcje, a dotychczasowe dodatki od operatora zostają (mówię z doświadczenia - mam Orange Amber i po instalacji GDR3 preview zmienił się tylko numerek w informacjach o urządzeniu i doszły nowe funkcje, branding dalej został). Basia, a sprawdź proszę w ustawieniach czy masz: tryb samochodowy (nie samolotowy - bo ten już był od początku), albo "obrót ekranu". Może Ty masz już ten preview tylko z dziwnych powodów nie zmieniło Ci numerka w informacjach.
    Nie mam ani samochodowego ani obrotu ekranu. Jak już pisałam zrobiłam to co pisał RAFI, lecz zamiast gdr 3 preview ściągło mi z playa nowszą aktualizację. Niemniej jak pisałam wcześniej wyszukuje mi znowu jakąś aktualizację, niemniej ze względu na słaby net, nie udaje mi się do końca ściągnąć. Będę dalej próbować.

  • #463
    Budniu
    Gość
    No to pewnie to co teraz znajduje to jest GDR3 i tyle. Znajdź hotspot WiFi i pobierz tam ;-)

  • Jeden użytkownik podziękował Budniu za ten post:

    basia8622 (27-12-2013)

  • #464

    ON-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,928
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    221,962(11,123)
    już się udało ?

  • #465

    OFF-LINE
    Awatar rafi

    Dołączył
    13.08.2013
    Lokalizacja
    Poznań
    Posty
    816
    Telefon
    L610/L625/L650DS
    Operator
    Play
    Dziękuję
    49
    Podziękowano
    277(203)
    Jedź do MC'Donalda tam jest darmowy net albo jakieś centrum handlowe też napewno będzie

    Lumia 920 Tapatalk

  • #466

    OFF-LINE

    Dołączył
    16.08.2013
    Posty
    196
    Telefon
    Lumia 620
    Dziękuję
    49
    Podziękowano
    33(27)
    Przy okazji czyichś wątpliwości - sam robiłem downgrade z GDR3 i w serwisie bez problemu go przyjęli (usterka mechaniczna, nie oprogramowania). Ba, nawet wymienili mi płytę główną na nową, więc najpewniej przelecieli go wzdłuż i wszerz.

  • #467

    ON-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,928
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    221,962(11,123)
    Przypomnieć należy bo jak się trafi taki przypadek to nikt nie będzie już chciał

  • #468

    OFF-LINE
    Awatar basia8622

    Dołączył
    15.12.2013
    Lokalizacja
    łódzkie
    Posty
    364
    Telefon
    nokia lumia 920
    FW
    Amber CV PL+Gdr3Prev
    Operator
    orange
    Dziękuję
    129
    Podziękowano
    21(18)
    Jeszcze się nie udało, do 37% dochodzi i stoi i rozłańcza. Jutro podjade do miasta to mam nadzieje, że już ściągnie:-)

    Wysłane z mojego GT-P3100 przy użyciu Tapatalka

  • #469

    OFF-LINE

    Dołączył
    15.05.2013
    Lokalizacja
    Trójmiasto
    Posty
    195
    Telefon
    Nokia Lumia 930
    FW
    WP 8.1 Denim
    Operator
    T-Mobile
    Dziękuję
    42
    Podziękowano
    10(9)
    Witam serdecznie. Dziwnie się czyta to, co piszecie w sprawie gwarancji. Wysłałem HTC 8X przez salon T-Mobile do serwisu. Telefon był ze wszystkim: ze wszystkimi aplikacjami, kontaktami, muzyką, itd. oraz z zainstalowanym GDR3 (8.0.10512.142). Wysłałem go, bo były problemy z wejściem na słuchawki. W serwisie Regenersis (oficjalny serwis HTC w Polsce) wszystko ładnie naprawili i wgrali NAJNOWSZE oprogramowanie (wg nich to 8.0.10501.127). Nie było żadnych uwag co do oprogramowania w telefonie, przed naprawą telefon został poddany testom. Także utrata gwarancji to zbyt duże słowo, to powinno być traktowane na zasadzie "jeden rabin powie tak a inny powie nie".
    Ostatnio edytowane przez Pako92 ; 27-12-2013 o 21:38

  • #470

    ON-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,928
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    221,962(11,123)
    A czasem nie miałeś oficjalnego OTA, bo HTC 8X już dawno dostało GDR3?

  • Strona 47 z 58 PierwszyPierwszy ... 3743444546474849505157 ... OstatniOstatni

    Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Podobne wątki

    1. Odpowiedzi: 2433
      Ostatni post / autor: 08-06-2017, 19:04
    2. Odpowiedzi: 140
      Ostatni post / autor: 10-01-2014, 13:08
    3. Odpowiedzi: 0
      Ostatni post / autor: 05-12-2013, 10:52
    4. Odpowiedzi: 0
      Ostatni post / autor: 26-11-2013, 19:06
    5. Odpowiedzi: 0
      Ostatni post / autor: 26-11-2013, 19:06

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas