Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Strona 46 z 58 PierwszyPierwszy ... 3642434445464748495056 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 451 do 460 z 572

Wątek: [WP8] Instalujemy GDR3 w wersji Preview na naszych urządzeniach. Problemy i dyskusja

  1. #451

    OFF-LINE
    Awatar rafi

    Dołączył
    13.08.2013
    Lokalizacja
    Poznań
    Posty
    816
    Telefon
    L610/L625/L650DS
    Operator
    Play
    Dziękuję
    49
    Podziękowano
    277(203)
    Reklama:
    Basia, rejestrujesz się na Windows Phone App Studio | Microsoft wchodzisz potem na zarejestrowany mail przez przeglądarkę. Ściągasz aplikacje Preview for Dev. przez QR.
    W aplikacji w telefonie podajesz mail z Windows Phone App Studio | Microsoft który zakładałaś, w aplikacji zaznaczasz Enable preview for devlopers i dusisz "done" i sprawdzasz aktualizacje. Przed chwilą sprawdzałem bo na 920 nie miałem jeszcze DGR3 i działa
    Ostatnio edytowane przez rafi ; 27-12-2013 o 14:32

  2. 2 następujących użytkowników podziękowało rafi za ten post:

    basia8622 (27-12-2013)

  3. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #452

    OFF-LINE

    Dołączył
    20.12.2013
    Posty
    13
    Telefon
    Lumia 820
    Dziękuję
    29
    Podziękowano
    0(0)
    A jeśli dodatkowo zrobiłem przez SDK Windows Phone Developer Registration to straciłem gwarancję?

  • #453
    Budniu
    Gość
    A co za różnica jak zarejestrowałeś konto ? Przecież przez samą instalację GDR3 preview już tracisz gwarancję (jest o tym w pierwszym poście).

  • #454

    OFF-LINE
    Awatar basia8622

    Dołączył
    15.12.2013
    Lokalizacja
    łódzkie
    Posty
    364
    Telefon
    nokia lumia 920
    FW
    Amber CV PL+Gdr3Prev
    Operator
    orange
    Dziękuję
    129
    Podziękowano
    21(18)
    Cytat Zamieszczone przez rafi Zobacz posta
    Basia, rejestrujesz się na Windows Phone App Studio | Microsoft wchodzisz potem na zarejestrowany mail przez przeglądarkę. Ściągasz aplikacje Preview for Dev. przez QR.
    W aplikacji w telefonie podajesz mail z Windows Phone App Studio | Microsoft który zakładałaś, w aplikacji zaznaczasz Enable preview for devlopers i dusisz "done" i sprawdzasz aktualizacje. Przed chwilą sprawdzałem bo na 920 nie miałem jeszcze DGR3 i działa
    Własnie wczoraj tak zrobiłam, i ściągło mi aktualizacje nowszą dla playa.

    Na spokojnie, spróbuję jeszcze raz. Dzięki
    Ostatnio edytowane przez basia8622 ; 27-12-2013 o 14:50

  • #455

    OFF-LINE
    Awatar rafi

    Dołączył
    13.08.2013
    Lokalizacja
    Poznań
    Posty
    816
    Telefon
    L610/L625/L650DS
    Operator
    Play
    Dziękuję
    49
    Podziękowano
    277(203)
    Co do gwarancji jest wszystko opisane w pierwszym poście

  • #456

    OFF-LINE

    Dołączył
    20.12.2013
    Posty
    13
    Telefon
    Lumia 820
    Dziękuję
    29
    Podziękowano
    0(0)
    Cytat Zamieszczone przez Budniu Zobacz posta
    A co za różnica jak zarejestrowałeś konto ? Przecież przez samą instalację GDR3 preview już tracisz gwarancję (jest o tym w pierwszym poście).
    Ale niby jak wgrasz oficjalny i oddasz tel na gwarancję to Ci przyjmą.



    PS. Niby też miałem stracić gwarancję jak odblokowywałem bootloader w HTC ONE V przez strone htc dev, ale jakoś bez problemu przyjęli mi go i naprawili w ramach gwarancji.
    Ostatnio edytowane przez fk4mil ; 27-12-2013 o 14:43

  • #457
    Budniu
    Gość
    Zaraz, zaraz - jeżeli ktoś myśli, że za pomocą tego pozbędzie się brandingu to jest w błędzie. Przecież to jest OTA - dochodzą tylko pewne funkcje, a dotychczasowe dodatki od operatora zostają (mówię z doświadczenia - mam Orange Amber i po instalacji GDR3 preview zmienił się tylko numerek w informacjach o urządzeniu i doszły nowe funkcje, branding dalej został). Basia, a sprawdź proszę w ustawieniach czy masz: tryb samochodowy (nie samolotowy - bo ten już był od początku), albo "obrót ekranu". Może Ty masz już ten preview tylko z dziwnych powodów nie zmieniło Ci numerka w informacjach.

  • #458

    OFF-LINE
    Awatar rafi

    Dołączył
    13.08.2013
    Lokalizacja
    Poznań
    Posty
    816
    Telefon
    L610/L625/L650DS
    Operator
    Play
    Dziękuję
    49
    Podziękowano
    277(203)
    Cytat Zamieszczone przez basia8622 Zobacz posta
    Własnie wczoraj tak zrobiłam, i ściągło mi aktualizacje nowszą dla playa.
    Skoro tak zrobiłaś to powinnaś mieć GDR3

  • #459
    Budniu
    Gość
    Cytat Zamieszczone przez fk4mil Zobacz posta
    Ale niby jak wgrasz oficjalny i oddasz tel na gwarancję to Ci przyjmą.
    A czytałeś pierwszy post ?

    Jak zrobisz downgrade to powinna gwarancja wrócić, chyba, że faktycznie telefon jest zarejestrowany w jakiejś bazie danych.
    Ostatnio edytowane przez Budniu ; 27-12-2013 o 14:46

  • #460

    OFF-LINE

    Dołączył
    20.12.2013
    Posty
    13
    Telefon
    Lumia 820
    Dziękuję
    29
    Podziękowano
    0(0)
    Ale jak wgrasz oprogramowanie AMBER to Ci nie wykryją że miałeś GDR3... to raz a 2 jak już wyżej pisałem : Niby też miałem stracić gwarancję jak odblokowywałem bootloader w HTC ONE V przez strone htc dev, ale jakoś bez problemu przyjęli mi go i naprawili w ramach gwarancji...



    A i czytając tekst z czerwonej ramki "[...] wykluczone ze wsparcia, gdy błąd oprogramowania spowoduje uszkodzenie trwałe telefonu"
    Ostatnio edytowane przez fk4mil ; 27-12-2013 o 14:48

  • Strona 46 z 58 PierwszyPierwszy ... 3642434445464748495056 ... OstatniOstatni

    Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Podobne wątki

    1. Odpowiedzi: 2433
      Ostatni post / autor: 08-06-2017, 19:04
    2. Odpowiedzi: 140
      Ostatni post / autor: 10-01-2014, 13:08
    3. Odpowiedzi: 0
      Ostatni post / autor: 05-12-2013, 10:52
    4. Odpowiedzi: 0
      Ostatni post / autor: 26-11-2013, 19:06
    5. Odpowiedzi: 0
      Ostatni post / autor: 26-11-2013, 19:06

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas