Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Strona 44 z 58 PierwszyPierwszy ... 3440414243444546474854 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 431 do 440 z 572

Wątek: [WP8] Instalujemy GDR3 w wersji Preview na naszych urządzeniach. Problemy i dyskusja

  1. #431

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,961
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    222,087(11,127)
    Reklama:
    Cytat Zamieszczone przez basia8622 Zobacz posta
    Pobrałam aktualizację. Zrobiłam co w tym temacie pisze i nie mam tego gdr3 preview, dalej amber. Zmieniła mi się tylko wersja oprogramowania układowego z końcówki 2002 na 2004.

    p.s zmiana tylko taka ze pojawiło się sieć 4G.
    Wysłane z mojego GT-P3100 przy użyciu Tapatalka
    wgrałaś soft z końcówką 2002 a potem dostałaś OTA aktualizację która uaktywnia 4G i ma końcówkę 2004 ale mogłaś od razy wgrać taki soft z tą końcówką. To nie GDR3

  2. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #432
    Budniu
    Gość
    To nie jest GDR3 preview ?

    --- Post Połączono 00:04 --- Poprzedni Post napisano 00:03 ---

    To co koleżanka pobrała ?

  • #433

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,961
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    222,087(11,127)
    Wgrała Amber ale z końcówką 2002 a potem OTA do 2003 i 4g

  • Jeden użytkownik podziękował djtonka za ten post:


  • #434

    OFF-LINE

    Dołączył
    03.07.2013
    Lokalizacja
    Częstochowa
    Posty
    256
    Telefon
    NOKIA Lumia 735
    FW
    8.1U1 Denim
    Operator
    Plus
    Dziękuję
    88
    Podziękowano
    24(17)
    Play ostatnio wypuszczał aktualizację umożliwiającą korzystanie z LTE i 4G w telefonie.

    Zauważyłem coś nowego.
    Czy wam czasem po otwarciu np. Facebooka Bety, przejścia do multitaskingu, potem powrotu do Facebooka Bety i naciśnięcia klawisza start nie zamula wam telefonu i nie wznawia się Ekran Startowy?
    Częściej zdarza mi się to przy Instagramie, niżeli przy fb, ostatnio miałem takie zamulenia właśnie ekranu startowego..

  • #435
    Budniu
    Gość
    Cytat Zamieszczone przez djtonka Zobacz posta
    Wgrała Amber ale z końcówką 2002 a potem OTA do 2003 i 4g
    Nic nie kumam w związku z tym, że pisze iż wgrywała wg tego wątku. Nie ważne.
    Ostatnio edytowane przez Budniu ; 27-12-2013 o 00:50

  • #436

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,961
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    222,087(11,127)
    Basia od kilku dni coś wgrywa. Chyba straciła rachubę

  • #437

    OFF-LINE
    Awatar basia8622

    Dołączył
    15.12.2013
    Lokalizacja
    łódzkie
    Posty
    364
    Telefon
    nokia lumia 920
    FW
    Amber CV PL+Gdr3Prev
    Operator
    orange
    Dziękuję
    129
    Podziękowano
    21(18)
    Pierwszy raz wczoraj wgrałam z tego tematu. Miałam końcówkę 2002 z playa, a wczoraj z tego co mi się zaktualizowało mam końcówkę 2004, a pisze na tej stronie że to powinien być gdr3 preview. Nie wgrywałam nic wcześniej, jedynie pytam się w poszczególnych działach który room czy soft najlepiej wgrać. Zastanawiałam się nad cv pl bądź ten tutaj preview gdr3, ściągłam tą apkę poprzez kod qr, konto już miałam na miscrosofcie. Miałam problemy ze ściągnięciem tej aktualizacji bo słaby internet mam, ale wczoraj na wieczór udało się do końca, i po wszystkim jak sprawdzałam , nie jest to gdr3 preview tylko nowsze z playa. Telefon już jak kupiłam miał amber i tą końcówkę 2002. Chciałam wgrać to co jest w tym temacie a wgrało mi tą końcówkę 2004.

    Dziś znowu znalazł jakąś aktualizację ale z racji słabego netu przerywa mi. Będę dalej próbować. Jak myślicie co tym razem może mi się sciągać, jaka aktualizacja? Jest coś nowszego jeszcze od tej koncowki 2004 ? Czy może już prawidłowo ten gdr3 preview będzie się ściągał? Szkoda że przy aktualizacji przy pasku stanu nie pisze jaka aktualizacja to jest. Zawsze by było wiadomo co się aktualizuje

    Wysłane z mojego GT-P3100 przy użyciu Tapatalka
    Ostatnio edytowane przez basia8622 ; 27-12-2013 o 08:53

  • #438
    Budniu
    Gość
    1. Podaj pełny nr FW który masz (wersja oprogramowania układowego), sama końcówka nic nie mówi.
    2. Mam wrażenie, że pominęłaś jedną ważną kwestię. Piszesz, że masz konto M$ - a czy zarejestrowałaś się jako deweloper i odblokowałaś telefon ? Aktualizacja z tego wątku jest przeznaczona TYLKO dla osób z odblokowanym urządzeniem.
    spełniać inne wymagania:

    I tak jak pisałem - po aktualizacji z tego wątku nadal będziesz miała Amber - w tym zakresie nic się nie zmieni, tylko dojdą Ci pewne opcje razem z GDR3.
    Ostatnio edytowane przez Budniu ; 27-12-2013 o 10:53

  • #439

    OFF-LINE
    Awatar basia8622

    Dołączył
    15.12.2013
    Lokalizacja
    łódzkie
    Posty
    364
    Telefon
    nokia lumia 920
    FW
    Amber CV PL+Gdr3Prev
    Operator
    orange
    Dziękuję
    129
    Podziękowano
    21(18)
    w informacjach mam tak- 3047.0000.1326.2004 wersja oprogramowania układowego. Ja zrozumiałam że jesli chodzxi o spełnieniu innych wymagań to że jedno z nich trzeba spełnić tak? Nie wszystkie te 3. Więc zarejestrowałam się na Windows phone app studio. Nie robiłam już rejestracji na Windows phone dev center. Wiec moze tu jest ten błąd. Zrozumiałam że albo zarejestrowac sie tu albo jak ktos juz ma odblokowane albo zarejestrowac na tym drugim. Ok weszlam w Windows phone dev center. Zmylilo mnie to ze owszem bylam tam zalogowana. Jestem teraz na Account type, tyle że są dwa do wyboru indyvidual i company, każde płatne. Nie wiem czy mam juz odblokowane czy nie. Jak to sprawdzic?

    Wysłane z mojego GT-P3100 przy użyciu Tapatalka

  • #440

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,961
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    222,087(11,127)
    Tam nie musisz nic robić! Użyj tych danych do zalogowania się w aplikacji Preview i tyle. Masz Amber więc możesz instalować tą wersje GDR3

  • Strona 44 z 58 PierwszyPierwszy ... 3440414243444546474854 ... OstatniOstatni

    Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Podobne wątki

    1. Odpowiedzi: 2433
      Ostatni post / autor: 08-06-2017, 19:04
    2. Odpowiedzi: 140
      Ostatni post / autor: 10-01-2014, 13:08
    3. Odpowiedzi: 0
      Ostatni post / autor: 05-12-2013, 10:52
    4. Odpowiedzi: 0
      Ostatni post / autor: 26-11-2013, 19:06
    5. Odpowiedzi: 0
      Ostatni post / autor: 26-11-2013, 19:06

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas