Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Strona 43 z 58 PierwszyPierwszy ... 3339404142434445464753 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 421 do 430 z 572

Wątek: [WP8] Instalujemy GDR3 w wersji Preview na naszych urządzeniach. Problemy i dyskusja

  1. #421

    ON-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,926
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    221,941(11,123)
    Reklama:
    zaraz publikuję custom dla GDR3

  2. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #422

    OFF-LINE

    Dołączył
    11.12.2013
    Posty
    1
    Telefon
    lumia 820
    Dziękuję
    10
    Podziękowano
    0(0)
    u mnie działa spoko jak na razie po za tym znikł problem z błędem poczty gmail

  • #423

    OFF-LINE
    Awatar basia8622

    Dołączył
    15.12.2013
    Lokalizacja
    łódzkie
    Posty
    364
    Telefon
    nokia lumia 920
    FW
    Amber CV PL+Gdr3Prev
    Operator
    orange
    Dziękuję
    129
    Podziękowano
    21(18)
    Witam. A co zrobić, jeśli ściągnęłam tą aplikację, konto podałam, i jak wchodzę w ustawienia i aktualizacje, sprawdza, sprawdza i jednak nie wyszukuje? Pisze, że "Teraz nie możemy sprawdzić aktualizacji. (80072ee2)"

  • #424

    ON-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,926
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    221,941(11,123)
    To wina serwera nie twoja skoro wszystko zrobiłaś. Ze sklepu pobierać możesz, poczta się synchronizuje?

  • #425

    OFF-LINE
    Awatar basia8622

    Dołączył
    15.12.2013
    Lokalizacja
    łódzkie
    Posty
    364
    Telefon
    nokia lumia 920
    FW
    Amber CV PL+Gdr3Prev
    Operator
    orange
    Dziękuję
    129
    Podziękowano
    21(18)
    Tak, ze sklepu mogę pobierać. Pewnie wina łącza, czy sieci. Mieszkam na zadupiu gdzie net tylko pod 2g działa. Poczekam jak będę w miescie, wtedy spróbuję. Zaczęło mi ściągać powoli, doszło do 27% i przerwało ściąganie, mimo wi fi miałam nie przerwane.

    Wysłane z mojego GT-P3100 przy użyciu Tapatalka

  • #426

    ON-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,926
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    221,941(11,123)
    Więc jednak wykryło.

  • #427

    OFF-LINE
    Awatar basia8622

    Dołączył
    15.12.2013
    Lokalizacja
    łódzkie
    Posty
    364
    Telefon
    nokia lumia 920
    FW
    Amber CV PL+Gdr3Prev
    Operator
    orange
    Dziękuję
    129
    Podziękowano
    21(18)
    Tak po dłuższym czasie. Raz jak zaczęło ściągać doszło do 13% i zaczęło spadać, 8%, 3% i przerwało. Drugi raz doszło do 27% i dłuższy czas stało w miejscu i znów przerwało.

    Wysłane z mojego GT-P3100 przy użyciu Tapatalka

  • #428
    Budniu
    Gość
    Wina netu - to WiFi masz pewnie z routera, który sygnał ciągnie z modemu, który z kolei jest w zasięgu 2G (jak sama piszesz). Przy EDGE (bo to jest 2G) marne szanse na pobranie czegoś większego od 1MB.

  • #429

    OFF-LINE
    Awatar basia8622

    Dołączył
    15.12.2013
    Lokalizacja
    łódzkie
    Posty
    364
    Telefon
    nokia lumia 920
    FW
    Amber CV PL+Gdr3Prev
    Operator
    orange
    Dziękuję
    129
    Podziękowano
    21(18)
    Pobrałam aktualizację. Zrobiłam co w tym temacie pisze i nie mam tego gdr3 preview, dalej amber. Zmieniła mi się tylko wersja oprogramowania układowego z końcówki 2002 na 2004.

    p.s zmiana tylko taka ze pojawiło się sieć 4G.
    Wysłane z mojego GT-P3100 przy użyciu Tapatalka
    Ostatnio edytowane przez basia8622 ; 26-12-2013 o 23:05

  • #430
    Budniu
    Gość
    To jest GDR3 - to symbol wersji systemu od Microsoft, a Lumia Amber to symbol "dodatków" od Nokii. Następny ma być Lumia Black lecz on będzie dostępny razem z oficjalnym GDR3 - to co masz teraz to jest wersja preview - testowa można to nazwać.

  • Strona 43 z 58 PierwszyPierwszy ... 3339404142434445464753 ... OstatniOstatni

    Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Podobne wątki

    1. Odpowiedzi: 2433
      Ostatni post / autor: 08-06-2017, 19:04
    2. Odpowiedzi: 140
      Ostatni post / autor: 10-01-2014, 13:08
    3. Odpowiedzi: 0
      Ostatni post / autor: 05-12-2013, 10:52
    4. Odpowiedzi: 0
      Ostatni post / autor: 26-11-2013, 19:06
    5. Odpowiedzi: 0
      Ostatni post / autor: 26-11-2013, 19:06

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas