Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Strona 36 z 58 PierwszyPierwszy ... 2632333435363738394046 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 351 do 360 z 572

Wątek: [WP8] Instalujemy GDR3 w wersji Preview na naszych urządzeniach. Problemy i dyskusja

  1. #351

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,956
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    222,058(11,127)
    Reklama:
    Samo nie zniknie chyba że pojawi się następna więc skoro chcesz robić HR to wpierw pozwól na instalację i zobaczysz że warto i nie pytam gdzie się naczytałeś głupot o preview i Lumii 625

  2. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #352

    OFF-LINE

    Dołączył
    09.11.2013
    Lokalizacja
    Busko
    Posty
    23
    Telefon
    Lumia 640 LTE
    FW
    02177000001518436003
    Operator
    Play
    Dziękuję
    31
    Podziękowano
    2(2)
    A mam takie pytanko, bo czytam posty w tym temacie ale nie zaktualizowałem telefonu do GDR3, a da się tak zrobić żeby nie widziało tej nowej poprawki, odinstalowałem "Preview for Developers" ale aktualizację mi dalej widzi, już tak zostanie czy jest sposób na pozbycie się tego, tak aby telefon na obecną chwile nie widział żadnych aktualizacji. ?

  • #353

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,956
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    222,058(11,127)
    Mój post wyparował?

  • Jeden użytkownik podziękował djtonka za ten post:

    largi (17-11-2013)

  • #354

    OFF-LINE
      Awatar marass82

    Dołączył
    27.09.2012
    Posty
    6,232
    Telefon
    L820/O7/AtivS
    Dziękuję
    1,018
    Podziękowano
    52,868(1,462)
    Przed chwilą jeszcze był.

  • Jeden użytkownik podziękował marass82 za ten post:

    largi (17-11-2013)

  • #355
    Budniu
    Gość
    Tak czytając ostatnie posty nie mogę się powstrzymać od zadania pytania @largi - po jaką cholerę instalowałeś i uruchamiałeś "Preview for developers" skoro nie miałeś zamiaru instalować GDR3 w tej wersji ???????? No po prostu jestem w szoku (bez obrazy) widząc głupotę niektórych osób. @largi skoro nie chcesz GDR3 preview to na co liczyłeś instalując ten dodatek ? Nie lepiej było NAJPIERW poczytać, a później decydować się na instalację ?
    Ostatnio edytowane przez Budniu ; 17-11-2013 o 10:20

  • Jeden użytkownik podziękował Budniu za ten post:

    largi (17-11-2013)

  • #356

    OFF-LINE

    Dołączył
    09.11.2013
    Lokalizacja
    Busko
    Posty
    23
    Telefon
    Lumia 640 LTE
    FW
    02177000001518436003
    Operator
    Play
    Dziękuję
    31
    Podziękowano
    2(2)
    Samo nie zniknie chyba że pojawi się następna więc skoro chcesz robić HR to wpierw pozwól na instalację i zobaczysz że warto i nie pytam gdzie się naczytałeś głupot o preview i Lumii 625
    Pisało że pasuje do każdego fona z wp8

    Tak czytając ostatnie posty nie mogę się powstrzymać od zadania pytania @largi - po jaką cholerę instalowałeś i uruchamiałeś "Preview for developers" skoro nie miałeś zamiaru instalować GDR3 w tej wersji ???????? No po prostu jestem w szoku (bez obrazy) widząc głupotę niektórych osób. @largi skoro nie chcesz GDR3 preview to na co liczyłeś instalując ten dodatek ?
    Miałem go instalować, ale troszkę zacząłem czytać recenzję kolegów i się wycofałem.

    To np. zapodam teraz instalacje GDR3, nie spodoba mi się użyje NSU i wrócę do Amber GDR2 tak bez utraty gwarancji ? Dodam że telefon mam drugi tydzień...
    Ostatnio edytowane przez largi ; 17-11-2013 o 10:23

  • #357
    Budniu
    Gość
    Czy przez NSU tego nie wiem i chyba nie koniecznie, w każdym razie przez NCS z całą pewnością wrócisz do GDR2 bez utraty gwarancji.

  • Jeden użytkownik podziękował Budniu za ten post:

    largi (17-11-2013)

  • #358

    OFF-LINE
    Awatar Winniczek

    Dołączył
    30.09.2012
    Posty
    787
    Telefon
    LUMIA 920
    Dziękuję
    297
    Podziękowano
    179(138)
    Wrócisz przy pomocy NSU. Ja przed oddaniem do serwisu tak się pozbyłem GDR3. 5min i po sprawie.

    Wysłane z Lumii 920

  • 2 następujących użytkowników podziękowało Winniczek za ten post:

    largi (17-11-2013)

  • #359

    OFF-LINE

    Dołączył
    09.11.2013
    Lokalizacja
    Busko
    Posty
    23
    Telefon
    Lumia 640 LTE
    FW
    02177000001518436003
    Operator
    Play
    Dziękuję
    31
    Podziękowano
    2(2)
    Wrócisz przy pomocy NSU. Ja przed oddaniem do serwisu tak się pozbyłem GDR3. 5min i po sprawie.
    To super thx za odp., bo jak poprzednicy pisali że na innych modelach mieli lagi, ja też je dostrzegłem, i powiem szczerze że wole mieć jak na razie mniej opcji, ale za to płynniejszy soft i gwarancję przede wszystkim.

  • #360

    OFF-LINE
    Awatar VaderV1

    Dołączył
    15.08.2013
    Posty
    13
    Telefon
    Windows Phone 8S by HTC
    FW
    Windows Phone 8
    Operator
    Play
    Dziękuję
    6
    Podziękowano
    1
    Miałem wczesniej GDR3 teraz wchodzę w aktualizację i najpierw pobiera mi się 120MB aktualizacji a później 470MB, co to może być ?

  • Jeden użytkownik podziękował VaderV1 za ten post:

    largi (17-11-2013)

    Strona 36 z 58 PierwszyPierwszy ... 2632333435363738394046 ... OstatniOstatni

    Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Podobne wątki

    1. Odpowiedzi: 2433
      Ostatni post / autor: 08-06-2017, 19:04
    2. Odpowiedzi: 140
      Ostatni post / autor: 10-01-2014, 13:08
    3. Odpowiedzi: 0
      Ostatni post / autor: 05-12-2013, 10:52
    4. Odpowiedzi: 0
      Ostatni post / autor: 26-11-2013, 19:06
    5. Odpowiedzi: 0
      Ostatni post / autor: 26-11-2013, 19:06

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas