Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Strona 30 z 58 PierwszyPierwszy ... 2026272829303132333440 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 291 do 300 z 572

Wątek: [WP8] Instalujemy GDR3 w wersji Preview na naszych urządzeniach. Problemy i dyskusja

  1. #291
    Budniu
    Gość
    Reklama:
    Nie posiadasz SDK 8.0 dla Windows Phone na kompie, a tylko za pomocą tego pakietu możesz zdalnie odblokować telefon (w tym pakiecie jest aplikacja: Register Developer Phone)

  2. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #292

    OFF-LINE

    Dołączył
    20.08.2013
    Posty
    147
    Telefon
    S. Z2 , S. Z3, SG S 6
    Operator
    T mobile
    Dziękuję
    37
    Podziękowano
    5(5)
    Nie posiadam bo na kompie stacjonarnym mam win 7 , i ściągnąłem bo tak napisano w pierwszym poście SDK 7,1 i zastanawiam się czy słusznie czy nie powinienem ściągnąć SDK 8,0 ????

  • #293
    Budniu
    Gość
    Jak chcesz obsługiwać WP8 to SDK 8.0 dla Windows Phone jest niezbędne (a WP7.X ono również obsłuży).

  • #294

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,877
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,947
    Podziękowano
    221,811(11,122)
    A po co tu dyskusja o SDK pytam się?

  • #295

    OFF-LINE

    Dołączył
    06.08.2013
    Posty
    22
    Telefon
    lumia 620
    FW
    8.0.10328.78
    Operator
    play
    Dziękuję
    13
    Podziękowano
    0(0)
    Czy ktoś mi pomoże z instalacją GDR3 czy po prostu mój przypadek jest beznadziejny?! Dodam ze tel os czasu aktualizacj przez OTA do Amber co raz dziwniej sie zachowuje

  • #296

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,877
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,947
    Podziękowano
    221,811(11,122)
    Na jakim etapie się zatrzymałeś?

  • #297

    OFF-LINE
    Awatar porter

    Dołączył
    03.06.2013
    Posty
    188
    Telefon
    Nokia Lumia 830
    Operator
    NJU
    Dziękuję
    13
    Podziękowano
    9(9)
    Cytat Zamieszczone przez kasiek-k9 Zobacz posta
    Aby dołączyć do programu wystarczy spełnić jeden z trzech warunków;
    - mieć odblokowany telefon (developer-unlocked)
    - być zarejestrowanym deweloperem Windows Phone Store
    - być zarejestrowanym użytkownikiem Windows Phone App Studio (polecamy tę opcję, rejestracja przebiega bardzo szybko i jest bezpłatna)
    No i tą trzecią opcje spełniam :-(

    --- Post Połączono 20:14 --- Poprzedni Post napisano 20:06 ---

    całe logowanie w aplikacji preview for developers przechodze do końca czili na koniec klikam "done" przechodze do ustawień- aktualizacja i nic :-(
    Chciałbym pomóc więc wybacz jeśli to głupie pytanie. Czy Ty się logujesz tylko od razu w aplikacji preview for developers? Ja tak przynajmniej zrozumiałem wcześniejszy Twój post. Czy na pewno zarejestrowałeś się przez kompa na stronie internetowej dla devepolerów?? Bo najpierw musi być ta strona a potem aplikacja. Sorry jeśli tak zrobiłeś to ok może ja coś źle cię zrozumiałem.

  • #298

    OFF-LINE

    Dołączył
    12.05.2013
    Lokalizacja
    Rogowo
    Posty
    288
    Telefon
    L640,
    FW
    Windows 10
    Operator
    plus
    Dziękuję
    42
    Podziękowano
    37(31)
    Tak. Trzeba zalogować sie i w komputerze i w aplikacji. Też robilam ten błąd. Trochę jest to mylące, ze jest napisane, ze trzeba spelnic jeden z trzech warunków. Jednak po podwójnym zalogowaniu aktualizacja sie pojawiła.



    Sent from my Windows Phone 8S by HTC using Tapatalk

  • #299

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,877
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,947
    Podziękowano
    221,811(11,122)
    Zawsze możecie podsunąć zmiany nawet raportując post, co mam zmienić aby było bardziej zrozumiałe dla niedoświadczonych ?

  • #300

    OFF-LINE

    Dołączył
    12.05.2013
    Lokalizacja
    Rogowo
    Posty
    288
    Telefon
    L640,
    FW
    Windows 10
    Operator
    plus
    Dziękuję
    42
    Podziękowano
    37(31)
    W sumie to nalezaloby by poprawić i uściślić ta kwestie, ze trzeba spelnic dwa warunki - logowanie na stronie i w aplikacji w telefonie. Bo bez tego aktualizacją nie ruszy, a nawet sie nie zglosi.



    Sent from my Windows Phone 8S by HTC using Tapatalk

  • Strona 30 z 58 PierwszyPierwszy ... 2026272829303132333440 ... OstatniOstatni

    Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Podobne wątki

    1. Odpowiedzi: 2433
      Ostatni post / autor: 08-06-2017, 19:04
    2. Odpowiedzi: 140
      Ostatni post / autor: 10-01-2014, 13:08
    3. Odpowiedzi: 0
      Ostatni post / autor: 05-12-2013, 10:52
    4. Odpowiedzi: 0
      Ostatni post / autor: 26-11-2013, 19:06
    5. Odpowiedzi: 0
      Ostatni post / autor: 26-11-2013, 19:06

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas