Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Strona 18 z 58 PierwszyPierwszy ... 814151617181920212228 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 171 do 180 z 572

Wątek: [WP8] Instalujemy GDR3 w wersji Preview na naszych urządzeniach. Problemy i dyskusja

  1. #171
    ala

    OFF-LINE
    Awatar ala

    Dołączył
    03.08.2013
    Posty
    261
    Telefon
    Lumia 950
    Dziękuję
    75
    Podziękowano
    32(27)
    Reklama:
    Cytat Zamieszczone przez Budniu Zobacz posta
    komuś działa to usuwanie plików tymczasowych ?
    U mnie z 50MB błyskawicznie usunęło 35

  2. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #172
    Budniu
    Gość
    Hmmmm, to u mnie tak jak pisałem - nic nie usuwa.

  • #173

    OFF-LINE
    Awatar drwal333

    Dołączył
    28.09.2012
    Posty
    67
    Telefon
    LG g5 i microsoft 650
    FW
    windows 10
    Operator
    PLAY
    Dziękuję
    54
    Podziękowano
    15(6)
    mam takie pytanie da się powrócić do gdr2 spowrotem tak jak piszę w naszym poradniku,wolę mieć gwarancje.

  • #174
    Budniu
    Gość
    Cytat Zamieszczone przez ala Zobacz posta
    U mnie z 50MB błyskawicznie usunęło 35
    Tylko mówimy oczywiście o funkcji:
    Ustawienia>Pamięć telefonu>Pliki tymczasowe>Usuń
    a nie o:
    Ustawienia>Kontrola pamięci Lumia>Usuń pliki tymczasowe
    bo ta druga i u mnie działa.

  • #175

    OFF-LINE

    Dołączył
    14.12.2012
    Posty
    119
    Telefon
    l800 l630
    Dziękuję
    6
    Podziękowano
    5(5)
    "Tutaj po prostu śmiecisz temat. "
    Wypraszam sobie. Napisałem kilka stron wcześniej posta tylko i wyłącznie na temat GDR3. Swoje uwagi skieruj do tych, którzy mi bezsensownie odpowiadali. Mam chyba prawo też im odpowiedzieć?
    Poza tym ja skończyłem sprawę, a ty wciąż to ciągniesz.

  • #176

    OFF-LINE

    Dołączył
    29.05.2013
    Posty
    187
    Telefon
    Microsoft Lumia 650
    Dziękuję
    48
    Podziękowano
    65(33)
    pytanko takie, oprogramowanie wyłącza całkowicie gwarancję? czy tylko wtedy gdy telefon zepsuje się podczas gdy na pokładzie był preview GDR3?

  • #177
    Budniu
    Gość
    Cytat Zamieszczone przez drwal333 Zobacz posta
    mam takie pytanie da się powrócić do gdr2 spowrotem tak jak piszę w naszym poradniku,wolę mieć gwarancje.
    @drwal a jak myślisz ? Na co wskazuje tytuł poradnika: Aktualizacji i zaniżanie ...
    [Lumia 920] Aktualizacja i zaniżanie wersji oprogramowania programem NCS (wideo)

  • #178

    OFF-LINE

    Dołączył
    29.03.2013
    Posty
    1,847
    Telefon
    8S, L620, S4 mini
    Dziękuję
    394
    Podziękowano
    160(131)
    Głównie chodzi mi o opinie posiadaczy 8S, którzy zainstalowali to uaktualnienie. Ciekaw jestem czy to sprawdza się, czy tylko kasuje znikome ilości. Bo jeśli działa, to 8S wraca do łask

  • #179
    ala

    OFF-LINE
    Awatar ala

    Dołączył
    03.08.2013
    Posty
    261
    Telefon
    Lumia 950
    Dziękuję
    75
    Podziękowano
    32(27)
    Cytat Zamieszczone przez Budniu Zobacz posta
    Tylko mówimy oczywiście o funkcji:
    Ustawienia>Pamięć telefonu>Pliki tymczasowe>Usuń
    a nie o:
    Ustawienia>Kontrola pamięci Lumia>Usuń pliki tymczasowe
    bo ta druga i u mnie działa.
    Aaaa to przepraszam. Systemowy faktycznie i u mnie nie działa :/

  • #180
    rakers
    Gość
    Powiedźcie mi jeszcze coś. Te dzwonki nieszczęsne. Będziemy ustawiać każdy inny dla każdego zdarzenia. A czy głośność osobno dla każdego powiadomienia też w GDR3 ? Tego nie wychwyciłem.

  • Strona 18 z 58 PierwszyPierwszy ... 814151617181920212228 ... OstatniOstatni

    Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Podobne wątki

    1. Odpowiedzi: 2433
      Ostatni post / autor: 08-06-2017, 19:04
    2. Odpowiedzi: 140
      Ostatni post / autor: 10-01-2014, 13:08
    3. Odpowiedzi: 0
      Ostatni post / autor: 05-12-2013, 10:52
    4. Odpowiedzi: 0
      Ostatni post / autor: 26-11-2013, 19:06
    5. Odpowiedzi: 0
      Ostatni post / autor: 26-11-2013, 19:06

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas