Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 37

Wątek: [Samsung Galaxy S IV] Praktycznie już znany -Opinie i wrażenia

  1. #21
    rakers
    Gość
    Reklama:
    Są mistrzami w tych reklamach. The Next Big Think seria jest genialna. Na youtubie można sobie patrzeć. Obowiązkowo z głosem.

    http://www.youtube.com/watch?v=ZKh68YfQYkE
    http://www.youtube.com/watch?v=2c-LZ_hraQo
    http://www.youtube.com/watch?v=GWnunavN4bQ
    Ostatnio edytowane przez rakers ; 08-07-2013 o 13:22

  2. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #22

    OFF-LINE
    Moderator Globalny Awatar Yziek

    Dołączył
    31.12.2012
    Lokalizacja
    Kraków
    Posty
    5,351
    Telefon
    Lumia 920
    FW
    W10
    Operator
    Play
    Dziękuję
    217
    Podziękowano
    1,211(536)
    Jeszcze dobrą reklamę zrobili z nawigacją
    Psychologiquement sous-évalué



    Yziekk

  • #23

    OFF-LINE

    Dołączył
    28.11.2013
    Posty
    60
    Telefon
    Lumia 925
    Operator
    Orange
    Dziękuję
    1
    Podziękowano
    0(0)
    Moja opinia na temat SGS4? Nigdy więcej samsunga i androida. Moja przygoda ze smartfonami zacęła się od iphone 3g. Potem ip4, sgs2, htc one s (super wykonanie i nakładką), xperia S (wykonanie tandetne, kiepski aparat i tandetny ekran). Przyszedł czas na sgs4. Samsung skusił mnie licznymi dodatkami i bajerami któe.... po paru dniach wyłączyłem bo mi sie znudziły i pochłaniały baterie. Wiecznie mulący i niestabilny system. Czarę goryczy przelała aktualizacja do androida 4.3. Jeszcze bardziej niestabilny system (zresztą tą aktualizację po tygodniu wstrzymał sam samsung). Nie miałem wcześniej żadnego telefonu z WP8 (czasem bawiłem się teściowej lumią 820) i chciałem spróbować. Jestem zadowolony i wiem ze nastepny telefon bedize na WP. Muszą jeszcze popracować nad paroma rzeczami (podcasty w Polsce, wyłączanie się muzyki na niestockowych playerach podczas np. używania Endomondo)

  • #24

    OFF-LINE
    Awatar lupus

    Dołączył
    15.10.2012
    Posty
    549
    Telefon
    BlackBerry
    Dziękuję
    76
    Podziękowano
    61(51)
    TouchWiz jes najwiekszym problemem Samsunga. Zobaczycie, że nawet na SGS 5 będzie lagować. Czyściutki Android jednak ma powera.

  • #25

    OFF-LINE
    Moderator Globalny

    Dołączył
    12.08.2013
    Posty
    526
    Telefon
    Galaxy S Plus, Lumia 800
    Operator
    Play
    Dziękuję
    48
    Podziękowano
    124(67)
    SGSIV dobry telefon, ale puki co lepiej poczekać na kitkata dla niego. Jak ktoś niecierpliwy to można cm wrzucić. Nawet mój leciwy gio dostaje kopa na cm
    Puki co wp daleko do możliwości androida, ale android cofa się jeśli chodzi o stabilność i szybkość. 4.4 miał to poprawić, czas pokaże co przygotowali dla samsungów. Bo na nexusach śmiga świetnie

  • #26

    OFF-LINE

    Dołączył
    28.11.2013
    Posty
    60
    Telefon
    Lumia 925
    Operator
    Orange
    Dziękuję
    1
    Podziękowano
    0(0)
    Cytat Zamieszczone przez tomekkoko Zobacz posta
    SGSIV dobry telefon, ale puki co lepiej poczekać na kitkata dla niego. Jak ktoś niecierpliwy to można cm wrzucić. Nawet mój leciwy gio dostaje kopa na cm
    Puki co wp daleko do możliwości androida, ale android cofa się jeśli chodzi o stabilność i szybkość. 4.4 miał to poprawić, czas pokaże co przygotowali dla samsungów. Bo na nexusach śmiga świetnie
    Pomijam juz kwestie touchwiza, android sam w sobie jest zasobożerny ponieważ działa cały czas na wirtualnej maszynie. Samsung u mnie jest też spalony z tego powodu, ze produkuje tanie badziewie. Przy odbieraniu połączenia i przyłożeniu do ucha telefon trzeszczy. Tak, trzeszczy bo się mikro wygina. Srebrna (plastik w kolorze srebra) ramka tez po czasie się łuszczy. Wiem ze android ma wieksze możliwości, tyle ze ja ich po prostu nie wykorzystywałem. Multiwindows wyłączyłem w tym samym dniu. Przewijanie zdjęć gestem machnięcia ręką chyba po 2 dniach widząc ze kiepsko działa. Patent z podglądam zdjęć po zawieszeniu palca nad ekranem tez po paru dniach bo czasem zanim zaskoczył ze palec moj nad ekranem wisi mijało pare sekund.

  • #27

    OFF-LINE
    Awatar lupus

    Dołączył
    15.10.2012
    Posty
    549
    Telefon
    BlackBerry
    Dziękuję
    76
    Podziękowano
    61(51)
    Android na KitKacie przyśpieszy jeszcze bardziej bo do dalvika dochodzi ART, który ma go z czasem zastąpić. Przy ART teoretycznie wydajność wzrasta do 100%

  • #28

    OFF-LINE
    Moderator Globalny

    Dołączył
    12.08.2013
    Posty
    526
    Telefon
    Galaxy S Plus, Lumia 800
    Operator
    Play
    Dziękuję
    48
    Podziękowano
    124(67)
    Ja lubię grzebać w telefonie. Cieszę się jak dziecko jeśli mogę uruchomić np tuner tv na tablecie Prawda, że za tą cenę to telefon powinien być lepiej wykonany. Tu chyba samsung więcej zainwestował w sprzęt niż jakość. Jak komu to przeszkadza to kupuje htc one
    Może seria F samsunga coś zmieni w jakości wykonania. Bo np samsungi z serii active i xcover to już porządna robota.

  • #29

    OFF-LINE

    Dołączył
    28.11.2013
    Posty
    60
    Telefon
    Lumia 925
    Operator
    Orange
    Dziękuję
    1
    Podziękowano
    0(0)
    NO ja już się na grzebałem w androidzie i mi się znudziło, zresztą trzeba też mieć na to czas. Wybrałem spokój i stabilne działanie z ekranem >4cale. Zresztą w samsungu juz tak nie pogrzebiesz odkąd wprowadzili KNOX, chyba ze chcesz zostać bez gwarancji Mówisz ze więcej zainwestował w sprzęt? Moim zdaniem nie. Porównaj sobie hardware i jakosc wykonania SGS4 i HTC one. Po prostu samsungowi sie wydaje ze jest Applem. A ze miliardy dolców wydają na marketing to ludzie to kupują.

  • #30

    OFF-LINE
    Moderator Globalny

    Dołączył
    12.08.2013
    Posty
    526
    Telefon
    Galaxy S Plus, Lumia 800
    Operator
    Play
    Dziękuję
    48
    Podziękowano
    124(67)
    Mają kasę to mogą. Nie tylko przez marketing samsung jest liderem sprzedaży przecież. Jak chcesz grzebać w samsungu na poważnie to kupujesz tego z marketu google A i zgadzam się, do codziennego użytku to windows może być lepszy. Ale krew mnie zalewa jak nie mogę sobie dzwonka sms ustawić własnego, albo głośności osobno poustawiać. Bogu dzięki, że mają to poprawić. Windows mobile był świetnym systemem do personalizacji. Szkoda, że nic z tego w WP nie zostało.
    Naruszenie flagi KNOX nie równa się z utratą gwarancji. Puki są deweloperzy którzy chcą tworzyć romy dla danych modeli to będą sposoby by obejść po blokowane bootloadery itp. I to jest główna przewaga androida.
    Mimo iż mam odblokowaną 800 to i tak nie jest to, co cyanogen na podobnym sprzęcie. A wp8 puki co ma tylko samsung odblokowany.
    Może jak będzie sposób na telefony z wp8 to znajdą się deweloperzy którzy stworzą jakieś ciekawostki
    Ostatnio edytowane przez tomekkoko ; 05-12-2013 o 13:54

  • Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

    Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Podobne wątki

    1. Odpowiedzi: 280
      Ostatni post / autor: 02-02-2015, 22:20
    2. [Nokia X] Pierwsze opinie i wrażenia
      Przez Potok666 w dziale Android
      Odpowiedzi: 27
      Ostatni post / autor: 19-03-2014, 10:09
    3. SGS 3 ogólne wrażenia
      Przez rakers w dziale Android
      Odpowiedzi: 59
      Ostatni post / autor: 04-05-2013, 17:02
    4. Pierwsze wrażenia po premierze
      Przez djtonka w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 70
      Ostatni post / autor: 02-01-2013, 12:04
    5. Odpowiedzi: 3
      Ostatni post / autor: 26-11-2012, 10:26

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas