Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 22

Wątek: [Lumia 920] Folia Brando Ultra Clear - opinie

  1. #11

    OFF-LINE
    Awatar nismo

    Dołączył
    22.08.2012
    Posty
    1
    Dziękuję
    278
    Podziękowano
    132(116)
    Reklama:
    Cytat Zamieszczone przez djtonka Zobacz posta
    Dokładnie Curved 3D więc ten sam problem co z L800
    Na L800 Brando nie odstaje. Niestety w L920 nawet po docięciu folii problem dalej występuje.
    Pozdrawiam,
    nismo

  2. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #12

    ON-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,892
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,947
    Podziękowano
    221,878(11,122)
    Czepiasz się szczegółów

  • #13

    OFF-LINE
    Awatar nismo

    Dołączył
    22.08.2012
    Posty
    1
    Dziękuję
    278
    Podziękowano
    132(116)
    Szczegół nie szczegół. Do L800 folię Brando mogę śmiało polecić. Z kolei Brando dla L920 to nieporozumienie.
    Pozdrawiam,
    nismo

  • #14

    OFF-LINE

    Dołączył
    06.05.2013
    Posty
    8
    Telefon
    Lumia920
    Operator
    Orange
    Dziękuję
    8
    Podziękowano
    3(3)
    Cytat Zamieszczone przez milaczq Zobacz posta
    Ja zaaplikowałem zagg invisible SHIELD i przylega bez problemu. Miałem ją w N8, potem w 800 i teraz w nówce 920 polecam
    Pytanko: jak sprawuje się ta folia po 2-3 miesiącach użytkowania ?? masz może jakieś fotki jak to wygląda na telefonie ??

  • #15

    OFF-LINE
    Awatar milaczq

    Dołączył
    21.12.2012
    Lokalizacja
    Wrocław
    Posty
    180
    Telefon
    lumia 1520
    FW
    Denim CV PL z forum
    Operator
    000-PL
    Dziękuję
    204
    Podziękowano
    36(22)
    Na N8 brałem całość ze stanów i było super, na 920 (tylko ekran mam ze znanego portalu aukcyjnego i po 2 miesiącach jedna strona ciut odstaje, ale może to być wina mojej niepoprawnej aplikacji. Natomiast w kwestii rys czy przejrzystości zero (0) zastrzeżeń. Jak znajdę aparat to wrzucę fotki - bo trudno zrobić zdjęcie lumii lumią - Aha wciąż polecam.

  • #16

    OFF-LINE

    Dołączył
    04.08.2013
    Lokalizacja
    Jastrzębie Zdrój
    Posty
    183
    Telefon
    Lumia 950
    Operator
    Orange
    Dziękuję
    59
    Podziękowano
    31(22)
    Trochę odświeże temat z pytaniem, czy w ogóle warto zakładać folie na ten tel. W końcu to gorilla glass ?? Wiadomo, ostrożności nigdy za wiele ale po co aż tak się starać?? Czy warto wydać te 80zł na folie Zagg? Może ktoś poleci jakąś tańszą a równie dobrą ?

  • #17

    OFF-LINE

    Dołączył
    30.06.2013
    Posty
    91
    Telefon
    Lumia 920
    Operator
    orange
    Dziękuję
    30
    Podziękowano
    1
    Cytat Zamieszczone przez tedunios Zobacz posta
    Trochę odświeże temat z pytaniem, czy w ogóle warto zakładać folie na ten tel. W końcu to gorilla glass ?? Wiadomo, ostrożności nigdy za wiele ale po co aż tak się starać?? Czy warto wydać te 80zł na folie Zagg? Może ktoś poleci jakąś tańszą a równie dobrą ?
    3MK SHIELD mam i polecam do 920. Świetnie wycięta i nie odchodzi... Poprzednie 2 razy miałem problem, 9,90 za 2 szt.

  • #18

    OFF-LINE

    Dołączył
    04.08.2013
    Lokalizacja
    Jastrzębie Zdrój
    Posty
    183
    Telefon
    Lumia 950
    Operator
    Orange
    Dziękuję
    59
    Podziękowano
    31(22)
    @ a7ina
    3MK SHIELD mam i polecam do 920. Świetnie wycięta i nie odchodzi... Poprzednie 2 razy miałem problem, 9,90 za 2 szt.
    Folia, którą polecasz jest za 10zł. Zagg kosztuje 80plnów. Powiedzcie mi jaka jest różnica między tymi dwiema. Jak dla mnie to tylko kawalek folii...

    Więc warto zakładać w ógole jakąś folie na ten ekran? Może ktoś polecić jeszcze jakąś inną?

  • #19

    OFF-LINE

    Dołączył
    30.06.2013
    Posty
    91
    Telefon
    Lumia 920
    Operator
    orange
    Dziękuję
    30
    Podziękowano
    1
    zapp jest na pewno świetny nie wiem ile wytrzyma jeśli wierzyć reklamom to miliard lat... jesli ktoś mógłby się wypowiedzieć to może i bym sam zainwestował... różnica taka że zapp-em możesz okleić całą (no i właśnie OKLEIĆ) bo zapp ma klej...
    CO do tej co proponuję ja to polski producent i polecam bo na 4 folie które miałem (1 zarysowała się w pierwsze 2 dni, 2 odchodziła, 3cia odwrotnie docięta i odchodziła) tylko 3mk shield był bardzo dobrze docięty, nie odchodzi nawet na brzegach i jak na 1szy tydzień nie ma zarysowań... więc jeśli tanim kosztem polecam tę folię. jeśli nie to chętnie również poczytałbym o zappie.. jak z wytrzymałością, cięciem, zarysowaniach i komforcie obsługi... bo powiem szczerze okleiłbym sobie całą Lumię bo futerał z Supermanem psuje trochę moją bialusieńką 920tkę

  • #20

    OFF-LINE

    Dołączył
    04.08.2013
    Lokalizacja
    Jastrzębie Zdrój
    Posty
    183
    Telefon
    Lumia 950
    Operator
    Orange
    Dziękuję
    59
    Podziękowano
    31(22)
    Czytałem gdzieś jeszcze opinie na temat folii 3mk dedykowanej do L920 i nie były specjalnie pochlebne.

    Jeśli chodzi o tego zapp'a to jakoś się nie wgłębiałem bo chyba szkoda mi aż tyle wydać na głupią folie

    A jak sprawy się tyczą oryginalnej folii od nokii do L920? Skoro jest to produkt firmowy to wydawałoby się, że jest idelanie dopasowana no i równie wytrzymała? A jak jest w praktyce. Może ktoś coś napisać?

    No i ponawiam pytanie - czy na ten telefon w ogóle warto zakładać folie ?
    Ostatnio edytowane przez tedunios ; 12-08-2013 o 15:58

  • Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

    Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Podobne wątki

    1. Odpowiedzi: 47
      Ostatni post / autor: 14-10-2014, 21:49
    2. Nokia 920 i fitbit ultra. Czy to działa?
      Przez savio23 w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 1
      Ostatni post / autor: 26-02-2014, 10:35
    3. Jaka Folia na Lumia 820 ? - Dyskusja , Opinie
      Przez Etnies w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 67
      Ostatni post / autor: 20-08-2013, 12:43
    4. [STORE] 1 Stop Clear
      Przez Yziek w dziale Programy
      Odpowiedzi: 0
      Ostatni post / autor: 06-05-2013, 20:21

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas